<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
大邪神 發表於 2010-7-4 01:23 AM 9 v  k( [5 S9 b( w; `, Z2 p1 g! W3 Q" u$ H% @
% V, G3 V" ]' e( d1 @3 k% f7 _% {9 W) ^/ y
goodnicelady 發表於 2010-7-4 01:50 PM
3 k( n3 l5 y8 [1 p8 N
明白!人有時總會間歇性冷漠!但你似乎對我不冷喎﹖ 2 j! w& k* P6 o! ?0 o/ b% N( u

$ }& f0 Q( t8 a7 i$ h我無性冷感呀!我對其它事冷感炸
/ v( w/ J5 n3 P& [; O! j6 `
不作瓦全﹖唔得架!無瓦不能築巢呢﹖`唔係!不能築瓦屋!
$ n! q4 N: f$ a' u- e你傻左
7 I% G6 w6 o) z6 S! `/ k
可能我係男都未定架!哈哈!
, j: S- L/ K# d6 d, k' A無可能有人信啦' u0 G2 {) e1 I
係咪即是梅花間竹﹖咁幾時是好幾時是壞﹖好讓我見到你不好時閃開! 5 R' Z6 y/ x% a" {; m# j( `
你要小心D呀!靚花XD

% G* {/ J# f3 H" ?+ K% ]5 O
& z0 s( j- n7 ^; C& i( Z. `$ x正是你個名都夠型啦!人有時經歷愈多心境就變得老練!個樣都變得成熟了!
4 S, T& h8 ]* y2 r: z. q% f: U$, u& l- Y8 |" s4 m/ y+ X0 a& @
係呀!好多人話我個樣有三十歲嫁

2 o7 S# Z  z+ u6 _" G' @
咁你咁認真不是壞人所為喎!你何以為大邪神呢﹖不如做返自由神好過咯!" {/ }1 n. p, C/ ?* v. s9 v1 q
自由定大邪好呢?自由加大邪會唔會好D呀?5 a& K2 v& [0 }$ E- j1 d
梗係唔知啦!你又無同我親過咀
0 X  e2 I2 M8 o$ \
咩叫親咀呀?
+ e& z/ Q; f' u

- S0 m" a' X6 S& Z& W0 \好得人驚啊!你不會用非常手段對我呀麻﹖ % H8 q: _+ O7 n% q! x' ^  {
有咩咁得人驚? " M7 V3 }, G4 b0 e7 I
5 m( \" v, `/ ^1 i  y- Z+ }5 U
到個''0添!那就不是壞人啦! 6 w4 n* _$ X7 R
壞人都有心,只係硬心姐。
失去自由邪神回歸
做人 = 自己事 = 找好处 = 大邪神
, k  S9 v2 @$ U3 x大邪神 發表於 2010-7-2 11:02 AM
好難
斷背大聯盟
大邪神 發表於 2010-7-5 12:35 AM
1 ~  U1 V* @. _: c s% Z1 M' f  l
( s0 q. d) B; V0 j* U* {" H& D" J9 A0 ?8 R1 R# K: y+ C
我無性冷感呀!我對其它事冷感炸
/ }, G2 Z9 G; _riok
/ A- G1 t0 K) B1 Q7 m唉唷!講左去邊呢﹖同不相干的我講這種事!有點兒令我尷尬0添!' {2 Q( G- r. z$ a
- V2 m! F, b" E: }2 P& T3 [) Z' O
) W4 }% \6 \0 y1 E* c8 I你傻左

2 e! I5 j  o. G! }; l我傻左唔係卦﹖我傻左應在青山啦!何解在這論壇和你鬥up呢﹖up得仲頭頭是道0添!9 _) j6 g5 I4 L9 Y
無可能有人信啦6 H" P2 y0 g6 t& 2 L, V% z+ f# _! e7 P# [5 x
你都未見過我是何方神聖﹖怎知我不是橋身男人呢﹖莫非你有通天眼﹖!  % ?) M5 P9 f' Z( h
小心D呀!靚花XD5 U) S4 F2 7 o3 f: f# S6 Y9 R
為何叫我小心呀﹖會有何事發生呢﹖難道我靚得制有人對我虎視眈眈﹖呢層你放心都得啦!對於女性的角度我只是樣貌順眼,沒有人淋我x水!當然對於男性來講我是極具 吸引力,不然,我都不會再有巿場啦!  4 S) _+ B( @, b3 o; \0 B: K: d
係呀!好多人話我個樣有三十歲嫁F7 [1 i) u" o: E* c$ {# R. E& Y1 G8 B# \' j/ I* R. @
三十歲又點呀﹖即是話你比實際年齡細左定大左呀﹖
) F1 y/ [2 e; `4 {自由定大邪好呢?自由加大邪會唔會好D呀?8 f6 ~# u
$ T, X5 p5 @, Z" o7 E' R1 m  _對於一些邪派女性來講當然要做自由神啦,邪派愛差人(代表正氣); 反之對於一些 正派來講就做大邪神 ,因男人不壞女人不愛!               a, q$ z( n) i( M* @, i7 V
咩叫親咀呀?* N/ D- @: q7 \; B. @+ e, E8 b2 w  {
唔係麻﹖呢樣野都唔知﹖咪玩詐詐帝啦!      
0 W+ S1 t4 ]. ^7 b# g1 b* Z有咩咁得人驚?
0 E6 i* ^# y4 L3 o. C梗係驚啦!用非常手段對人喎!萬一不為意燒著你,你會用這手段對我咪 死!
2 O* A0 j% O! i! T  L5 l
R" J3 r1 R1 `1 w
' ^1 O, d' |- Z" g0 }* j7 `- d" ~壞人都有心,只係硬心姐。
+ b) G- q1 D0 w) G6 _9 c
唔只呀!仲有黑心0添!
153# goodnicelady 唉唷!講左去邊呢﹖同不相干的我講這種事!有點兒令我尷尬0添!
2 S) w( ~: X, p& U
又係喎。對唔住我亂講野XD* k: Q' j, \* }7 A+ X' l# O- e$ H
我傻左﹖唔係卦﹖我傻左應在青山啦!何解在這論壇和你鬥up呢﹖up得仲頭頭是道0添!
, y) g7 J0 P; K) }2 E% _
又黎人人皆醉我獨醒?

% ?' Y# F! c  U. l3 L; o
你都未見過我是何方神聖﹖怎知我不是橋身男人呢﹖莫非你有通天眼﹖!
2 K( b0 D1 I0 Z
直覺!相比天眼通仲靈N9 a, ?3 ?! _4 I$ Z" m/ `0 q1 P8 Z+ F; v( x. \+ k9 D; s- B- a
為何叫我小心呀﹖會有何事發生呢﹖難道我靚得制有人對我虎視眈眈﹖呢層你放心都得啦!對於女性的角度我只是樣貌順眼,沒有人淋我x水!當然對於男性來講我是極具 吸引力,不然,我都不會再有巿場啦!
2 Q9 T: u) O3 G% p$ U0 f
巴幣啦!知你好受歡迎啦!( \4 e; L' g. E4 ^* \* @
三十歲又點呀﹖即是話你比實際年齡細左定大左呀﹖
- q7 e' C# U$ w6 M; B
大左好多!
/ j1 p- i" X4 \8 w3 w
對於一些邪派女性來講當然要做自由神啦,邪派愛差人(代表正氣) 反之對於一些 正派來講就做大邪神 ,因男人不壞女人不愛!8 V, k2 ~* g- r5 }

6 \1 A# \* {: P/ _* W4 `6 w  @女人愛男人壞嫁!!多謝靚花話我知XD; E- a) q" i. n3 d
唔係麻﹖呢樣野都唔知﹖咪玩詐詐帝啦!
9 U/ H8 m: B! s6 X) V0 F人家真係唔知呀麻
6 Z2 x) W/ b" _4 S8 {梗係驚啦!用非常手段對人喎!萬一不為意燒著你,你會用這手段對我咪 死!* Y5 Z6 O/ b$ n
咁又唔會,我引火自焚姐。1 Y0 j1 m4 r  N& F' I9 m1 c
+ R3 p* r$ |  _" O3 ]+ U/ s0 K
唔只呀!仲有黑心0添!
( e; ?9 e3 Z3 t; ?我黑到發亮嫁!
失去自由邪神回歸
2 Q6 q% t4 e# h4 |  g5 {1 Y, ^- u- [' |* l$ r

. N/ G; n. K! N
8 F- [3 O! p. R- v7 {% ohttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=215589&extra=&page=20
2 ?3 c6 q2 l' S4 ~: [( E: D2 a) ?) q# S
With love and friendship forever & ever, dearest nice lady! =D
大邪神 發表於 2010-7-6 12:34 AM[/quote], \, A; I' z  K* _( G5 s: H
又係喎。對唔住我亂講野XD
9 B* I9 \1 u, O# Z% ~" t! x不要 介意啦!講吓笑咋麻!
4 W0 j. p5 L3 ]  _' }
6 a- j' M7 @) K0 @' D1 y' ~
0 e0 p5 [3 L# r, j2 i/ y3 r$ B( X
又黎人人皆醉我獨醒?

1 _7 O6 D1 ?5 P' X( H7 I: j咁清晰的肯定我傻左﹖咁我以後將傻就傻咯!8 ?: |1 K0 G* b. m1 c9 o* X% a& m* f
直覺!相比天眼通仲靈N9 a, ?3 ?! _4 I$* h+ V0 `, }, M! u& A. O, `0 U9 t
一早我都已表明女兒身啦!怎會是你通天眼喎5 b1 i, W!! B6 |. L1 M; S& a  U# f0 B9 }4 Z, g, R' v% a
巴幣啦!知你好受歡迎啦!- 3 J9 Z/ Z+ h& q- x5 M, K
玩吓比唔比呀﹖通常無自信又自卑的人先會因過渡自卑感而自大麻!比我自欺欺人一陣先啦!: j& ~6 v( P  J; {* r
大左好多!# W, 8 D1 E6 m9 t4 ^# y9 }4 R
大極都唔夠 我大啦!女人最怕比人知自己年齡咯!7 N2 A/ C/ L! Z- P
女人愛男人壞嫁!!多謝靚花話我知XD6 ]0 E7 h1 M6 @* ^6 f
3 Y# i2 i$ K# ]
咁又未必,講有些人係咁啫!
, u8 x; {5 ^. Q* o) J
人家真係唔知呀麻
- Y- K! y* x; B$ }慢慢你就知架啦!1 ?9 }, k5 K5 |
* ^5 f# O9 I: d4 p' j% F  J: ]( h" e. |) i# f
咁又唔會,我引火自焚姐。
' }. ^9 u$ i  B! E/ `1 y2 A唔好玩呢招喎!我未儲夠帛金呀!
5 g1 m- ^. d$ H2 f
R6 F+ }0 z% w6 v! D; @$ D- |% @' X
我黑到發亮嫁!
" u' {# H! ^( |# o
咁即是盡頭極了反彈咯!﹖
大邪神 發表於 2010-7-6 12:34 AM
1 v5 L! e( A! a* E$ Z" J又係喎。對唔住我亂講野XD6 i, v+ r: e* U' g9 N- o
不要 介意啦!講吓笑咋麻!% o3 R. L" b# N  t. r+ J* ?5 D
6 a- j' M7 @) K0 @' D1 y' ~- J3 C2 V) |  K, B4 g
又黎人人皆醉我獨醒?
* z/ U8 {" ]! X6 U3 o咁清晰的肯定我傻左﹖咁我以後將傻就傻咯!5 C& T2 n6 n  P* J- u
直覺!相比天眼通仲靈N9 a, ? ...+ C$ D9 ~) H, S: {8 N8 `
goodnicelady 發表於 2010-7-6 07:35 PM
$ P# N3 s: t" a3 Q姐姐 , 評電影拉~~
, V; F2 w4 t/ S' I6 L) R) C
姐姐 , 評電影拉~~
$ ]: Z8 ]" m0 e; E3 ^2 Y0 C( e迦樓羅女王 發表於 2010-7-6 07:37 PM
我都無收到你條link﹖點評呀﹖
我都無收到你條link﹖點評呀﹖. Y+ M* \" K1 A9 f
goodnicelady 發表於 2010-7-6 07:48 PM
6 v% A, j; D' z6 R5 Y2 l% _" Ehttp://www.26fun.com/bbs/thread-231371-2-1.html& Y; I- V7 w8 N" `8 O. o
! f: T, U1 C. o3 n5 x
http://www.26fun.com/bbs/thread-231371-2-1.html
; [+ c/ N# k% w/ J2 x+ O* Y#114 P/ e( q2 P" B
迦樓羅女王 發表於 2010-7-6 07:51 PM
開唔到呀!傻豬!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。