<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
本帖最後由 自由神 於 2010-7-11 02:43 PM 編輯 + ]$ B) |& i- B* F- _  C

# }9 w* b/ n: y; d7 v
係啊!起碼有寄託呢!你空虛是否因為你之前段感情的失落呢﹖. `! n! D! u: S. t) q( y0 J! Y
goodnicelady 發表於 2010-7-11 02:26 PM
感情既失落?可能吧
, z3 s" U4 E3 ^/ D" o/ m昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李
( j$ j0 W2 T- R9 n( K  U2 C  l一個一個的拉出去# ?2 n6 d1 B* f8 o: y% w5 z
見到一個一個各自的家人,男朋友接機....
9 S4 b4 {+ W; x& U6 X' p  J
3 V4 {- O" S" c. A- _心中既喜又空虛6 ?5 y5 R  P8 W* v* `
喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~
* j! C# b; P# O空虛:送完最後一個上巴士...果陣已經10點多~我拉住自己既行李...步去A22巴士站~果一刻...心入面有點兒難受~
* ?9 D- g* K& n& R" T
感情既失落?可能吧% y& Z/ v2 y  V6 X7 `( l2 _/ s9 h. j8 H
昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李5 N+ d: E+ t# n# Q$ |# ~0 w
一個一個的拉出去7 _* y2 I& C+ d$ N! I3 d9 C
見到一個一個各自的家人,男朋友接機....
( y' [: {( [" V* x" A: a+ m
0 u" u4 U: ^$ B0 l6 Z3 ~: y心中既喜又空虛8 Q- T- z( w3 D$ A
喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~( ?5 q$ k% q9 K( S4 s+ b0 m4 }' _
空 ...$ z1 ?7 g2 h. r3 l& g% b3 `. @2 e; u
自由神 發表於 2010-7-11 02:38 PM
...

評分次數

...$ j- p4 d1 [5 l: i9 |* E1 Y: @
goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
4 e# X# f1 K5 R9 C( A' A1 H# m7 I$ Q8 B" Z  ^; P9 L2 T
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多/ |( f4 x+ |$ J' p+ q% ?
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~: R1 O/ A! S9 s3 q+ {
我明白的~我真心當你朋友,認真的~
8 n! K) i7 r" K7 j" L5 v) H  s但如果令你不方便~我絕對願意遷就~
3 X) F( b" ]% z, ?不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~5 c' J& H5 T/ Y
真心的~多謝你
...% |( {6 \3 N  E, K$ q8 F2 n# T
goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
, B4 V, j9 E  @goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:22 PM
下,我咩都無做過喎
[quote]下,我咩都無做過喎
& R- ?* g% s; {3 C8 ]$ d4 H' u' B自由神 發表於 2010-7-11 03:29
/ w+ P: Z5 E4 |7 l真奇!打左一堆字無左!1 `. w  ]/ i+ r7 t5 q6 M
( K* z) Y# _( `4 J. k; A
空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
7 D( {4 e2 g; b4 S) T# }9 }我相信你處理到!但感受有是必然的!
" Y8 Q2 p, M0 P( R& h6 T
: v$ @: l* y+ ^, {
, K  N+ z! a  s" k% `8 O! ?) x; y- B6 g6 N* r1 g
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多!
/ ?/ O( l8 K1 S2 a. V; r3 \7 W9 X愈經歷多就人愈成長!未必是壞事啊!
; ]1 J" a' [  ?, n: a/ Q6 s
: ^1 A  `1 [/ V, O2 G# \$ X; B

# C/ X) k5 s- [, z6 X) P% U$ T! i
- W, P: c4 z* B  C6 ~: j
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~
4 Q& J, t; z% S
回頭望都只是世上一個過客!也沒甚麼大不了!, M' ~( Z* y& L9 @6 F
( T8 m' |- P2 Y3 Q( l
我明白的~我真心當你朋友,認真的~
& H+ e# n* V6 e1 u) e2 x多謝你這個好朋友!' z/ g. h" [0 z; I

$ |0 y2 _- a- o2 O( U/ \3 A但如果令你不方便~我絕對願意遷就~; R不
7 k' b5 Q; x9 r: b不打緊呢!現在不會不方便!! K- V5 I9 Q8 A: A
# c( g$ K& D. U& z# f$ V! a
不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~& [- j  X+ A/ a' u( F9 }
無勉強呢!我多謝你就真呢!3 |; ^. h. A, O' X

$ j  D: V$ J- Y& D4 c) R真心的~多謝你
3 @+ v' n7 \/ h我都真心的多謝你!
活著有時真係會覺得好累...3 Q( c2 U9 o. d  F
累既不是身累,而是心累...
7 P6 F' ]9 C) q# y& r一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
' k- `0 Y" ?4 B8 F+ ?' K$ p; n& Z# W* U
生老病死. ?# F' A3 H, b2 E1 g: r% w$ \
一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣
4 Z4 M9 T9 ^; |- g
9 t& q; @6 p: z, E# U
生辰快樂自由四眼哥哥, love
" ?( ~) k) w/ E; g月亮說 發表於 2010-7-11 03:20 AM
你又知我四眼既? 3 ^7 p" j' N8 v
點都好啦,多謝
happy birthday to freedom god~~~, L) m! z7 W  y8 d  |+ q4 A
J.T. 發表於 2010-7-11 02:32 AM
Thz mate~^^
活著有時真係會覺得好累...
6 Q: q7 T7 U5 ~& c. }累既不是身累,而是心累...
: n; e$ b4 `# e一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?0 o7 P$ ~) x0 ?2 p, @5 X6 Y

+ {- h/ |6 n+ k4 ~生老病死
* R0 w" {+ t0 ~一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣 ...( j/ _$ b( W  J& N+ h6 t+ ]
自由神 發表於 2010-7-11 04:23 PM
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。