<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
本帖最後由 自由神 於 2010-7-11 02:43 PM 編輯 0 C2 |1 }0 ]  w6 _4 G, s

& u- q1 M; F7 f" G# P
係啊!起碼有寄託呢!你空虛是否因為你之前段感情的失落呢﹖
! k: `' m" |& ]# X; z& Kgoodnicelady 發表於 2010-7-11 02:26 PM
感情既失落?可能吧/ o: C- {8 ?2 a
昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李5 N6 H* a2 J/ i# E3 v3 F
一個一個的拉出去
( K. e& [$ ^& `( R見到一個一個各自的家人,男朋友接機....  o& O4 L9 c/ _" F
5 K9 T1 [; y$ x* c4 ~
心中既喜又空虛
& p, w* g" r! n8 a; L, e) q喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~
5 W+ J! |$ [5 `+ d- B空虛:送完最後一個上巴士...果陣已經10點多~我拉住自己既行李...步去A22巴士站~果一刻...心入面有點兒難受~
4 }% [( g6 d0 K8 g+ U( A' O0 ]1 N0 `
感情既失落?可能吧9 N4 J8 O3 |6 t+ A+ E# ], _6 P
昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李$ |" o  t" V/ e- A( i9 Y/ Y) j
一個一個的拉出去
; l, Y- p9 L$ l7 D/ W+ V見到一個一個各自的家人,男朋友接機....
& r& n% A1 i4 L% R
1 n8 C) q1 c5 V6 E心中既喜又空虛% q- _1 S/ R2 U
喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~
/ k( y8 Z% o4 \: Q) [3 i" l空 ...
/ A' j' {& m3 {% r4 r, S自由神 發表於 2010-7-11 02:38 PM
...

評分次數

空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
2 k% a" K8 I4 Q6 [5 I, M
/ m  \- M! A3 u8 X& m: g2 Y- d8 e4 U! T靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多) H- r7 T( `8 S' c) ]; Y3 k
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~1 H- I. i7 c  V1 N2 P
我明白的~我真心當你朋友,認真的~
& m6 d9 @7 j  V, |但如果令你不方便~我絕對願意遷就~7 ^; V, X( j7 l+ ]3 }
不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~
; p6 t" v8 k  g' a5 _真心的~多謝你
...
" P3 N; M& Z8 m% l) \; Xgoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
+ o  ?- [( G9 ~5 L) d2 ]goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:22 PM
下,我咩都無做過喎
[quote]下,我咩都無做過喎
. Z; l7 N; `2 z' @! b/ x自由神 發表於 2010-7-11 03:29# x9 A5 B$ _% ~. @6 c, a0 j
真奇!打左一堆字無左!! @$ o, d7 E5 l( v. w

' R/ V4 W4 I8 a0 k% K空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
/ q$ y! t! j9 U  U我相信你處理到!但感受有是必然的!
. y! t5 O, w0 q" }3 ~# G& o/ C
: v$ @: l* y+ ^, {# Z- p2 ^! ~5 K5 S9 w! T
& k- S  l: A+ P& ^! D- t/ D' \
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多!$ h$ ]# F9 u2 ]& o
愈經歷多就人愈成長!未必是壞事啊!
# y4 [& N) C$ Q+ x" K
* L& W8 O  _8 p9 U9 B
) g- m. G0 _' t' w2 T
! x# u1 @# z: {# ?! O7 V
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~

( o7 Y% N7 r# M" H0 W6 @回頭望都只是世上一個過客!也沒甚麼大不了!2 @/ f6 J5 H( u5 Y- Y. C0 o+ B5 Q6 {
2 e; ?/ p2 |1 _
我明白的~我真心當你朋友,認真的~7 c, D' @( v8 @% `- s
多謝你這個好朋友!
8 o7 o5 M. M- P
5 e3 j! @/ X& a. i6 R3 r
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~; R不
. n# b+ L) n# h7 s. [) K不打緊呢!現在不會不方便!
" E5 e5 r( x) P7 i  k & Q# y4 t; G. f' o0 {) J2 a) J
不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~
8 e, s! K) R2 v( M4 L6 P無勉強呢!我多謝你就真呢!- h  ~% s9 n, [6 d1 m0 A

; N( I- l: U( I& P- U真心的~多謝你
; P0 I" M' X) {2 E: K# c" I9 ~! W我都真心的多謝你!
活著有時真係會覺得好累...
# I/ q, _7 g" e- m: ~$ j累既不是身累,而是心累...
6 P9 F* M$ O6 {* L2 D0 c3 K% _4 v一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
0 G! V! u. [. K+ l1 n" G
/ c* p: k  f# v生老病死9 _, p1 U& l) W4 x
一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣
* P9 K. n8 B! _; `1 x5 L5 G8 n
" C, a* ]# `) M8 P3 Q1 A+ Y生辰快樂自由四眼哥哥, love
$ O+ r/ V/ ?9 {$ Z: V, W% A月亮說 發表於 2010-7-11 03:20 AM
你又知我四眼既?
0 N. \2 k& k1 }6 n# U: |點都好啦,多謝
happy birthday to freedom god~~~# g) x0 ^1 s0 w2 G3 }% o
J.T. 發表於 2010-7-11 02:32 AM
Thz mate~^^
活著有時真係會覺得好累...
7 g5 }1 r, n/ m  w8 N$ y& e累既不是身累,而是心累...
& z0 f: X5 N  A- A" r7 Z# k, H一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
! P, A3 J' x% n/ t: X
% K$ \7 a6 ]8 t6 D: U! O/ G生老病死( r2 d0 \9 y3 P/ P# D
一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣 ...
8 ^$ J& i* e: j8 O: W自由神 發表於 2010-7-11 04:23 PM
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。