<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 廣洲女警近距離殺人片,全長8分鐘清楚見到連開4槍
返回列表 回復 發帖
9 L# i' c8 j: u7 a5 w; \唔係點解開甘多槍者5 X/ [! f5 M% J% G( U
唔通上面開槍唔洗就開多幾槍
' `/ r, k9 C6 V% rmnbvc 發表於 2010-7-12 03:19 AM
大陸可能真係唔洗報告,佢地覺得D人命噤CHAPE  d3 \! ~- H$ h: o4 G
不過我都覺得係有D野,條友只係揸住支刀仔,無雖要4響
* b- J- T+ r9 Q( L! u, L/ X個女警有D似我姑媽
斷背大聯盟
7# mnbvc ; L/ q1 q- A4 ^: c' Q1 p9 v- k

* S  D7 b* m6 t/ r9 v# H5 ~- v. ~講到個女警好可疑喎
7# mnbvc
) x% u' @# G/ W9 ]& G0 n9 e6 c6 e! |2 x8 \& K
講到個女警好可疑喎 * e5 \' g* M8 |' a4 S  D
head 發表於 2010-7-12 03:32 AM
我姑媽冇可疑啊
斷背大聯盟
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-7-12 04:21 AM 編輯 ( n/ N# K9 N$ s

* z7 R0 Z6 R  ^# T. S其實我覺得係無必要開4槍咯!1槍就可以控制局面情況!讓女仔可以鬆綁,而且其他同袍已
5 \- G5 h8 d7 [由四 面八方湧出來支援,再開多第2槍補飛就穩穩當當,老虎都唔識郁,死得9成!
2 w& |8 d6 _& x8 {" T, f! P, n* s咁再開第3-4槍就一定死實,背後動機為何呢? 係有心致他死地﹖其實佢罪不致死啫!是否夾

0 r  Z6 E9 x4 z  Q雜著好多對所有匪徒報復心理嗎﹖又或者是大陸處理手法不容有失嗎﹖!有殺錯無放過!﹖又
( K$ R& v0 [. L. l0 H或佢地對人命看得不重要及不值錢﹖* \& d: L* R7 L- a- z5 J

7 H* \* [: N: O. r3 S/ l. N3 K& C, f) D
, Y" O; y7 O# ?, X* W3 I2 R; J: m

6 j" O, u9 D, \! u6 ?% \! ?- C( K5 t
我覺得在人慈的角度一定不需要開4槍咯!但剛紀嚴明的中國,不容有失,更不容有人明刀明槍跟官警對峙,否則事如麻豆般都一定死硬!根本女警的出現,是擺到明要那匪徒係又要死!唔係又要死!就算在大陸本來對於鼠竊狗偷之事是不需要死的!但那賊匪居然明目張膽的與警員對峙!在視人命如草介的中國怎不唔會要他死﹖六四之事的民運那些都只不過是手無寸鐵的學生哥們!但所看到結局如此收場皆因都是明朗化的對立,才做成…死傷不少…… % K4 b8 x& `3 n: l
其實我覺得係無必要開4槍咯!1槍就可以控制局面情況!讓女仔可以鬆綁,而且其他同袍已
. T$ P, D1 e( s) W- I0 Z' `; i 由四 面八方湧出來支援,再開多第2槍補飛就穩穩當當,老虎都唔識郁,死得9成!$ F% t" {1 l- N( ]$ [
咁再開第3-4槍就一定死實,背後動機為何呢?  ...( D3 P# ^7 z8 T2 z& T$ z
goodnicelady 發表於 2010-7-12 03:52 AM
有見地.........但拉到噤遠
其實我覺得係無必要開4槍咯!1槍就可以控制局面情況!讓女仔可以鬆綁,而且其他同袍已
0 D7 {$ v1 X0 h( d! K# z5 f 由四 面八方湧出來支援,再開多第2槍補飛就穩穩當當,老虎都唔識郁,死得9成!( z5 a$ Z1 q5 Y: y7 K9 I
咁再開第3-4槍就一定死實,背後動機為何呢?  ...
# @2 t' t" t5 K. R( {' j  Cgoodnicelady 發表於 2010-7-12 03:52 AM
第1槍已經中頭(好似),真係唔洗再開槍的
斷背大聯盟
有見地.........但拉到噤遠% y  W: y* t6 D% h& P
奉命 發表於 2010-7-12 03:55 AM
因為是小妹的謬論麻!
呢d 挾持case......./ ]( c/ U: T7 T) y& s$ ]2 S6 B
) b) x$ d7 M8 }) K' n, }' i7 b
大6做法一定KO......3 ]8 j7 j1 E6 |% o7 u9 }0 Q! p
公安開幾多鎗.....無所謂........
# h5 w6 Q% @. b3 `* ?唔會開死因庭.......
4 e: d2 k1 G: F* y/ O3 [- C/ h! ~! x+ `6 ]9 w8 p
法官都費事審
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 廣洲女警近距離殺人片,全長8分鐘清楚見到連開4槍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。