<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?
返回列表 回復 發帖

你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

我屋企附近間茶餐廳, 多了很多暑期工,....4 y) w2 @* A- |; ^* h
想叫碟飯+lemon tea, d細路你推我我推你 (因為唔識用電腦入單, 怕入錯, 怕俾人罵).....$ j1 I. g) t" \: X3 x
張table收左d杯碟又唔會拎塊布清潔 (怕塊布污糟)....
! C3 Y# s( G. k2 b9 V拎杯凍檸檬茶俾我, 好似踩住條鋼線咁樣, (驚"倒瀉")......  {8 M- Z9 |3 o2 r2 I: G: v2 K$ [8 ^

- U6 _2 V) [! [1 v當然, 我都年青過, 我亦同意給年青人機會....." f- a( W" K8 Q3 F6 f
但係果d"炸炸帝"唔想做, 扮睇唔到個客叫, 怕做錯怕污糟....就真係想d9佢!

評分次數

• admin

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
間野噤多新人
9 N# g4 S7 G. V' |. X3 c3 y你見佢攞住滾野好快d閃開喇

評分次數

• admin

斷背大聯盟
我屋企附近間茶餐廳, 多了很多暑期工,....
4 G6 t2 N, T+ o+ `想叫碟飯+lemon tea, d細路你推我我推你 (因為唔識用電腦入單, 怕入錯, 怕俾人罵).....
0 D' H5 X- V  |9 m9 ]6 N; n+ _; t張table收左d杯碟又唔會拎塊布清潔 (怕塊布污糟)....
# v1 n/ W; C1 B拎杯凍檸檬茶俾我, 好似踩住條 ...
9 `3 [4 g2 ]3 ?: J5 _+ \  J& Khamsubboy 發表於 2010-7-13 06:59 PM
8 ^' d/ |3 w9 B# u- K
明白現今的年輕人真是好唔掂!但唔好咁勞嘈啦! 哈哈!

評分次數

• admin

8 |: P- r& W6 B明白現今的年輕人真是好唔掂!但唔好咁勞嘈啦! 哈哈!
5 W- N$ {- k4 W6 B7 f, Mgoodnicelady 發表於 2010-7-13 07:17 PM
我都知我地呢一代好唔掂嫁啦

評分次數

• admin

我都知我地呢一代好唔掂嫁啦
- D- g# O8 |, p自由神 發表於 2010-7-13 11:06 PM
又唔關你事咯!!指某些人咋!打少左某字咋!唔好哭啦!

評分次數

• admin

又唔關你事咯!!指某些人咋!打少左某字咋!唔好哭啦!
( _! b& L. y+ r9 t) |goodnicelady 發表於 2010-7-13 11:32 PM
我知係我有份啦!自己知自己事啦
我知係我有份啦!自己知自己事啦
3 |2 J/ E+ Q. b3 `自由神 發表於 2010-7-13 11:45 PM
咁都得﹖係要屈自己﹖十族都有一清啦!
咁都得﹖係要屈自己﹖十族都有一清啦!
* L$ ^0 }- J. V- f- t( |goodnicelady 發表於 2010-7-13 11:50 PM
自屈,係一高學問
自屈,係一高學問, ?" c3 {9 s) F0 j! S
自由神 發表於 2010-7-14 12:07 AM
巴閉咯!
巴閉咯!
  j0 l4 o: g5 x8 @7 Jgoodnicelady 發表於 2010-7-14 12:10 AM
但我唔係好識
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。