<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?
返回列表 回復 發帖
但我唔係好識
: S6 g9 f) d+ |/ m自由神 發表於 2010-7-14 12:16 AM
扮謙﹖明早我要早起入院啦!要8點去到醫院!see you .tmw.886
扮謙﹖明早我要早起入院啦!要8點去到醫院!see you .tmw.886
" G- O; V- n! k# fgoodnicelady 發表於 2010-7-14 12:32 AM
加油呀~靚花
加油呀~靚花
) @& {8 }% r& ?自由神 發表於 2010-7-14 12:33 AM
o.k..thx la.真開心有人叫我靚花!
o.k..thx la.真開心有人叫我靚花!6 D& P- n4 C+ i9 R5 ~7 R8 H
goodnicelady 發表於 2010-7-14 12:35 AM
乖啦去訓覺啦家姐。1 L; f: R" u/ A' ]' F
聽日好早要起身呀
- X4 M! L0 p' j' W% a# Y* G8 igoodnicelady 發表於 2010-7-14 12:32 AM
' U! m3 b; c# E" A
1 J" x" |7 {3 ^1 A% r5 }
宛之祝您一切順利,等您出院後再論人生
乖啦去訓覺啦家姐。3 E: O) P/ Y7 j/ l- C" \5 `! f3 t$ e
聽日好早要起身呀
8 T- |, |9 R' x自由神 發表於 2010-7-14 12:38 AM
你好似哄細路咁哄我瞓﹖真搞笑!瞓瞓吓被家人吵醒我又失眠啦!
6 w7 Q9 S) c$ A& g% D9 x
, G- J9 q: j, K1 z) q宛之祝您一切順利,等您出院後再論人生( M. t3 |. z! A" m! Z
月亮說 發表於 2010-7-14 12:59 AM
真乖啦!謝謝你啦!我瞓瞓吓被家人吵醒又失眠..啦!
& j2 x* D+ z. d1 k/ i
真乖啦!謝謝你啦!我瞓瞓吓被家人吵醒又失眠..啦!/ e4 M: \9 x+ H* Z9 Z" |" K
goodnicelady 發表於 2010-7-14 04:46 AM
# Z+ _5 `1 o# x  l9 T( O# B
. Q4 g, S, @* T! S# D您聼曰就要做手術您家人仲搞醒您,等苑之妺幫您去話過佢好冇?
你好似哄細路咁哄我瞓﹖真搞笑!瞓瞓吓被家人吵醒我又失眠啦!
% P% v. J9 a8 N6 a1 [) qgoodnicelady 發表於 2010-7-14 04:43 AM
唔哄你都唔願去訓呀
% P, q1 U7 N; r
4 Q" r- x  _$ h8 e. l$ u
您聼曰就要做手術您家人仲搞醒您,等苑之妺幫您去話過佢好冇?! P4 O5 ]9 w9 I; e& A3 v- i1 L7 _# @( m
月亮說 發表於 2010-7-14 08:30 AM
傻妹!多謝你呀!你乖咯!無法!地方窄聲浪就自然大..我成日晚上都被返夜班的人嘈醒架!可能我太好脾氣!所以佢地都忘了我的健康咯!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。