<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?
返回列表 回復 發帖
唔哄你都唔願去訓呀  Q# i+ T4 l, @6 E" g% V
自由神 發表於 2010-7-14 12:04 PM
你有所不知啦!我不是不乖呀!只是家裏太嘈咋!無法早瞓咯!我諗你第日好鍚你的女友啊!
你有所不知啦!我不是不乖呀!只是家裏太嘈咋!無法早瞓咯!我諗你第日好鍚你的女友啊!
; g' v: E5 f% x/ E1 k3 p) B* _goodnicelady 發表於 2010-7-14 06:33 PM
咁衰嫁!明知有人要訓都嘈住曬! ' E+ x* q! g3 n2 Z  [
女友?有算啦~  e, r! D0 C0 i) l9 A% U
不過話分2頭,女友唔係黎錫咁做咩喎
間野噤多新人0 I2 E2 k& Y/ U" Z' w4 I/ |
你見佢攞住滾野好快d閃開喇9 R- D! P2 x" h6 v- X
mK頭ck@G點 發表於 2010-7-13 07:14 PM
* I0 a7 _* m' ]  p, m/ s
& w; S7 v" W5 }0 H( k6 Q果日個細路拎杯 ice tea 俾我的時候, 細細步細細步慢慢行埋我到,: l* j4 z2 G/ S9 w* U1 ~/ F& H
個樣好集中, 集中到滴口水差不多流出黎
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
咁衰嫁!明知有人要訓都嘈住曬! % S: u! Q. x. ]; G9 @
女友?有算啦~
! C  a8 R+ E4 T1 M* z0 q$ F% Q不過話分2頭,女友唔係黎錫咁做咩喎- Y5 @: {0 d5 I& v: H8 w) A
自由神 發表於 2010-7-14 09:02 PM
機乎晚晚都嘈!
5 @/ g% V  U8 K* y

4 u8 ~# @2 x1 J' D$ P3 L果日個細路拎杯 ice tea 俾我的時候, 細細步細細步慢慢行埋我到,
% X, J) B# S2 H7 |! w個樣好集中, 集中到滴口水差不多流出黎2 n3 U7 [2 _0 k. i: T1 o1 e
hamsubboy 發表於 2010-7-14 10:02 PM
機乎晚晚都嘈!
! K3 o7 l- b" H# @8 ]3 Agoodnicelady 發表於 2010-7-14 10:06 PM
So poor...3 q4 G! P' y% M5 A" G) J5 O
How U doing today in hospital??
So poor...8 a0 ?' ^5 P/ t  d' g
How U doing today in hospital??1 t! r4 O8 F! s
自由神 發表於 2010-7-14 10:11 PM
辛苦到救命呀!依家都係好辛苦.
辛苦到救命呀!依家都係好辛苦.
- {! d& K' l9 Cgoodnicelady 發表於 2010-7-14 10:28 PM
好辛苦呀
; g1 X2 S6 k3 R3 @Take more rest la...
好辛苦呀
$ r' m9 c& Q9 U! T  UTake more rest la...
3 j$ j( b# t9 {! }7 ]自由神 發表於 2010-7-14 10:47 PM
我連坐都唔得!好辛苦...遲些傾.goodnight. bye
我連坐都唔得!好辛苦...遲些傾.goodnight. bye3 k1 W: i' X7 F: }) R9 d; @
goodnicelady 發表於 2010-7-14 10:53 PM
gdnite
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。