<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?
返回列表 回復 發帖
唔哄你都唔願去訓呀+ B# H$ `4 \3 \% L5 `
自由神 發表於 2010-7-14 12:04 PM
你有所不知啦!我不是不乖呀!只是家裏太嘈咋!無法早瞓咯!我諗你第日好鍚你的女友啊!
你有所不知啦!我不是不乖呀!只是家裏太嘈咋!無法早瞓咯!我諗你第日好鍚你的女友啊!
9 E2 j0 I& ?$ m+ x' U7 cgoodnicelady 發表於 2010-7-14 06:33 PM
咁衰嫁!明知有人要訓都嘈住曬! & D7 D9 f: x) V" e
女友?有算啦~* d$ d; B' ?) k5 a
不過話分2頭,女友唔係黎錫咁做咩喎
間野噤多新人8 d/ N" ]/ L; E. H! T4 f' {7 H
你見佢攞住滾野好快d閃開喇
& R4 W  \9 y/ ]6 HmK頭ck@G點 發表於 2010-7-13 07:14 PM
1 m6 h9 }! Y8 N4 W  G( I. B- ]  s
果日個細路拎杯 ice tea 俾我的時候, 細細步細細步慢慢行埋我到,' |5 h# S6 G* Z& r& V6 V7 m* {
個樣好集中, 集中到滴口水差不多流出黎
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
咁衰嫁!明知有人要訓都嘈住曬!
; i; |6 G. Z$ O% r! p! K4 {# E* Z女友?有算啦~2 y  E$ V; w/ n/ E7 r; a; u
不過話分2頭,女友唔係黎錫咁做咩喎
2 R. R8 n) c9 W6 P自由神 發表於 2010-7-14 09:02 PM
機乎晚晚都嘈!
" Q$ N& x# T" X+ x% }- T% [1 j% V' j7 v! M% s
果日個細路拎杯 ice tea 俾我的時候, 細細步細細步慢慢行埋我到,5 u: h9 B1 y3 y/ F9 z; |3 H
個樣好集中, 集中到滴口水差不多流出黎
# J. K) k$ g1 c' _* @, e$ Ehamsubboy 發表於 2010-7-14 10:02 PM
機乎晚晚都嘈!$ O0 C5 w" s7 B6 J5 r  g
goodnicelady 發表於 2010-7-14 10:06 PM
So poor...% L9 o; a8 r2 T! s, ~# |+ q+ M
How U doing today in hospital??
So poor...& Y. N& v3 l; K% W5 ]
How U doing today in hospital??2 {( B: f; M1 Y6 G8 S1 K& Q% d
自由神 發表於 2010-7-14 10:11 PM
辛苦到救命呀!依家都係好辛苦.
辛苦到救命呀!依家都係好辛苦.
8 G) P) t* [/ }1 X! vgoodnicelady 發表於 2010-7-14 10:28 PM
好辛苦呀
1 c/ Z2 W+ C8 h2 H8 B0 FTake more rest la...
好辛苦呀
6 p8 h/ r* r2 ATake more rest la...
( u4 X( q# a4 h! T* Z自由神 發表於 2010-7-14 10:47 PM
我連坐都唔得!好辛苦...遲些傾.goodnight. bye
我連坐都唔得!好辛苦...遲些傾.goodnight. bye+ P4 j5 z$ ]5 H9 n! D7 `
goodnicelady 發表於 2010-7-14 10:53 PM
gdnite
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。