<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解發新post先有分呀
返回列表 回復 發帖

點解發新post先有分呀

回覆又無分wo: `( s! ?" U7 D
回覆set少少分都好la

評分次數

• admin

已經改左好幾日% j& c/ K, o% g+ n
NOW已經勁少人回POST咖啦,噤樣搞落去會完全冇人回POST,仲會有好多垃圾新POST出現tim
斷背大聯盟
2# mK頭ck@G點
: t7 T7 B$ e9 c. s0 H
& r, c% g3 j6 j  `6 t8 T上尼吹水, 大家都係求開心. 況且而家 自拍區 d 相, 都無分數 / 級數限制,
* K7 o$ L1 c/ A4 l+ E要咁高分, 就算做到金牌會員又點....
2# mK頭ck@G點
0 F7 M( u' b. t. g  h6 P4 E' n6 _! p& E
上尼吹水, 大家都係求開心. 況且而家 自拍區 d 相, 都無分數 / 級數限制,0 [/ A+ J$ v' l5 i: ]7 W
要咁高分, 就算做到金牌會員又點....: a. b: ~/ @5 d" {9 Z
ktwu2007 發表於 2010-7-15 12:23 AM
噤又唔係啊.......) t% }" J) }4 x9 {: ]+ M8 }
要有流量先可以去[攝影區]下載D突大相睇,如果冇魅力又點換流量呢/ x& Y6 D, e' V) ], w) b% Y
now only出post先有+2魅力,所以一定咩野狗屎垃圾POST都會出現0 S" a, ^; v; J" W# ~0 B
你唔覺依幾日[吹水區][體育區]冇晒人回post咩
斷背大聯盟
咪係囉, 咁樣仲邊有人回覆呢
噤又唔係啊.......: P7 ?/ {6 U* g. y
要有流量先可以去[攝影區]下載D突大相睇,如果冇魅力又點換流量呢
7 x- O7 Y* s( R* Xnow only出post先有+2魅力,所以一定咩野狗屎垃圾POST都會出現) e* T4 E5 ]! U# h& B1 H
你唔覺依幾日[吹水區][體育區]冇晒人回post咩 ...
# P* l: S3 N; T; U: {7 t7 \mK頭ck@G點 發表於 2010-7-15 12:53 AM
5 M# `- g: b, N, F5 U- u

* O# P5 P" l7 e( b7 _唔係回post, 有得加1魅咩?
原來回post無分我都唔知!唔怪得之無乜人來吹水啦!﹖
3 H6 `  O/ }) G
0 h, _8 b8 Q' z6 l. `8 \% Y% [
唔係回post, 有得加1魅咩?
+ j  ^0 b9 j4 U% p/ r  x8 Sktwu2007 發表於 2010-7-16 11:07 PM
我都係早幾日發帖出相,只得+2魅力,所以我就發現了
原來回post無分我都唔知!唔怪得之無乜人來吹水啦!﹖! q( S  e' t/ R2 E2 H9 H. r6 ~
goodnicelady 發表於 2010-7-16 11:12 PM
如果再係噤樣,依度一定關門大吉
如果再係噤樣,依度一定關門大吉/ q  t8 L$ V# t: V8 O9 C0 m
奉命 發表於 2010-7-17 02:55 AM
* ?2 N; j, g9 c: P; C: h5 \2 r( ~* E- O6 |% y: r. ^$ Z
don't really care....- D! D- Y, m$ A6 i& r1 y' `
9 n9 M1 G# c, L/ o5 y: B( i
The people who would come and chat on here are already old members.
http://www.26fun.com/bbs/thread-225894-6-1.html

[quote]

第一, 你理得我?
第二,我話我係講緊,只係你程度低睇唔明,如何??
HansChan 發表於 2010-4-30 11:26 PM[/quote]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解發新post先有分呀

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。