<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
咪亂講野啦家姐~
& i6 L& i* i+ z. ^* ~, G- v自由神 發表於 2010-7-12 09:49 PM
哈哈!你真可愛!
哈哈!你真可愛!
/ ]9 y, K% z# o8 K; Ogoodnicelady 發表於 2010-7-12 09:52 PM
唔好咁啦!哈哈!

# X+ t% G- @* K" W! y: K1 R. D& e- ?5 D' r3 C4 v
生 日 快 樂   (遲左少少唔好意思呢。。)
( x: h5 v8 X0 E  z! J8 r1 }6 b

8 d9 M+ g0 P5 \. ]: u心想事成,萬事如意。波膽亨通啦.................

評分次數

神兄
: F# L. Y# Z: T
, a! H  A/ O( F7 e7 q( Z生 日 快 樂  呀! (遲左少少唔好意思呢。。)
5 q6 k" k1 X: L9 u9 W5 H% B$ `* ?" n2 w
* t8 J" q6 K  p2 M- d& n0 b( D心想事成,萬事如意。波膽亨通啦................. ' ?5 T6 J# m1 K8 x8 \
vv1668vv 發表於 2010-7-15 12:37 AM
多謝% {- @; @: }- C# [4 r0 R
呢排靜左喎
多謝8 O# |% q6 y( A( J& Y, T7 I
呢排靜左喎
4 K& F# ^) \+ w: b. ?2 f) A; X: v7 z自由神 發表於 2010-7-15 12:55 AM
1 i" _  L* A$ R3 a; E# C7 Z

2 Q: c: @4 s8 ^" M- _& r& T2 Z0 c8 L" B0 m; x5 m. y
恭喜呀~~ 4 L! }3 k; w/ s3 Q
1 K0 C/ L6 W0 ^4 ^0 t
系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....   M% Z+ p2 I3 r  G7 A7 ]

- h& j6 U7 E: J4 @; `有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
翻来好啊,
* L7 t/ O7 x: ?5 Q2 O有时间都出来倾下咯
小資
9 j0 w3 g* J: d- N* w" G# d
) H5 R# z0 _/ l! E7 x( s& S6 K4 b

2 }* c+ O: M- o恭喜呀~~!
! I. I5 w8 V( W% ^7 Q9 S+ V  A8 R4 ?; i: j# k/ V0 t8 a, a
系呀........近排忙 揾食 鴉嘛..... : B; L/ N; a' e( k, ^# m; q: t, g8 e1 R

5 V6 }& R; z; }$ t6 A有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
- C% p* k7 ]/ H% I5 e) |  C0 ~4 ~vv1668vv 發表於 2010-7-15 01:03 AM
恭喜 1 Y5 H. X* t  v+ y
搵食好呀!有得搵就有得食呀!~   m. D6 F' f1 D# P5 a4 e
我無呀,睇波癮細左好多~
翻来好啊,
# X: X  i8 {, G5 T有时间都出来倾下咯! E8 N+ w2 H  X0 J" _# H
worldpee 發表於 2010-7-15 10:54 AM
出来倾下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。