<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮
返回列表 回復 發帖
做乜想加強我說服力呀﹖
; l4 ]( X; @/ A+ W* `goodnicelady 發表於 2010-7-16 12:51 AM
無呀,唔明咪問囉
無呀,唔明咪問囉
( O1 n3 Y( s1 r: h自由神 發表於 2010-7-16 12:55 AM
當然!其實好多人都係三餐都要憂!佢都唔例外!因為佢情願賺開眉粥,都不吃愁眉飯!
當然!其實好多人都係三餐都要憂!佢都唔例外!因為佢情願賺開眉粥,都不吃愁眉飯
( {/ m! ~* @, B6 N' j) `: Sgoodnicelady 發表於 2010-7-16 01:02 AM
  x" ~# v8 E9 u' D+ u5 z1 c
自由神 發表於 2010-7-16 01:03 AM
依家真係好少咁既女仔!不過都不敢讚咁多!費事被人誤會…總之一句話:日久見人心…
依家真係好少咁既女仔!不過都不敢讚咁多!費事被人誤會…總之一句話:日久見人心…
; @$ r* }# c0 i6 Vgoodnicelady 發表於 2010-7-16 01:07 AM
我信你,同想識下呢個天大的好女仔
5 R* E6 |) T1 j* [- C6 j7 \/ K7 n/ Igoodnicelady 發表於 2010-7-16 01:07 AM
/ X8 [& K; U1 r' s, o
8 U7 a) q$ ~2 Z/ G  ^
人家都冇叫您咁贊我,會害羞架
我信你,同想識下呢個天大的好女仔
, p, E) d7 X  M1 N自由神 發表於 2010-7-16 01:19 AM
信者得願!
. a5 P9 D- U% s
4 q8 q3 \" L5 {6 l  N4 m' Z* t
人家都冇叫您咁贊我,會害羞架
2 `3 o* c5 d& B9 G- B月亮說 發表於 2010-7-16 02:19 AM
做乜自得其樂呢﹖傻妹!
做乜自得其樂呢﹖傻妹!
3 H4 ?! Q7 W) H8 q2 d+ Xgoodnicelady 發表於 2010-7-16 02:22 AM
3 E) u$ e) R9 ^8 F1 d
+ `# b& o  Q4 {" K( g難得可以苦中一點甜,幾帶都要自娛一番
( D/ u, c' P' ], w& K& G
& N6 y4 n) g; o9 I$ W難得可以苦中一點甜,幾帶都要自娛一番
  [6 j" N" t/ J( A5 A7 i月亮說 發表於 2010-7-16 02:29 AM
係就係要自娛一番,但不是幾帶!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。