<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮
返回列表 回復 發帖
當然!其實好多人都係三餐都要憂!佢都唔例外!因為佢情願賺開眉粥,都不吃愁眉飯!, \  n4 g: W# g+ M
goodnicelady 發表於 2010-7-16 01:02 AM
8 g; v/ I5 b9 m
/ ?- a6 D9 L" U- q) m3 z7 G乜姐姐您吾係聽朝做手術?仲掛住開眉乜愁眉物
% p& i8 x% P3 f3 g& L% C
! x1 U# O( e& f; S$ J0 f* t5 [乜姐姐您吾係聽朝做手術?仲掛住開眉乜愁眉物
1 S+ l& ?/ ~; K; v& h( Q月亮說 發表於 2010-7-16 02:33 AM
我昨日做完出埋院啦!仲痛緊呢!
我昨日做完出埋院啦!仲痛緊呢!0 z& W, J7 {" V" Z9 W
goodnicelady 發表於 2010-7-16 02:37 AM
5 T0 s" c; W& R
* x- f% F: S6 p" C/ E; y
你屋企咁噪,吾响醫院休多兩曰,一定是您掛住我地,而醫院吾比您上26fun呢
% W& p) I* Z; ]: r. B
8 b9 k8 m7 F* g2 C. f, k
你屋企咁噪,吾响醫院休多兩曰,一定是您掛住我地,而醫院吾比您上26fun呢  S2 K5 H. v0 ~( p, C
月亮說 發表於 2010-7-16 02:48 AM
係呀!佢地仲未瞓開著電腦睇電影!所以嘈到我無得瞓!醫院是政府的,不是我話住幾多日就幾多日,因為我都不嚴重!掛就真係掛住你地!醫院都無電腦比我地用!
係呀!佢地仲未瞓開著電腦睇電影!所以嘈到我無得瞓!醫院是政府的,不是我話住幾多日就幾多日,因為我都不嚴重!掛就真係掛住你地!醫院都無電腦比我地用! ...
1 t! o; e. V9 W! [" N4 Z& Q4 u! Ugoodnicelady 發表於 2010-7-16 02:53 AM
! k' F9 E, l! P0 t3 t) f: E* ~( Q, e# q4 w9 H4 l
做完手術就千萬不要吃芒果、您想食乜就出聲叫自由神買比您食就得架啦
1 i$ ^6 f. E+ W0 o" r# L$ A  E% H& u' R

9 ^. K5 A1 e; L, p, H+ R, f做完手術就千萬不要吃芒果、您想食乜就出聲叫自由神買比您食就得架啦
* A7 b* e  F( B" {月亮說 發表於 2010-7-16 03:09 AM
傻妹!自由神不是我工人呀!你又知芒果不食得﹖
傻妹!自由神不是我工人呀!你又知芒果不食得﹖/ f5 n6 N% j0 t
goodnicelady 發表於 2010-7-16 03:13 AM
% F4 {3 N1 ?, r( V3 B; X
% N" z: Y6 D2 Q1 P+ \
咁你夠吾係依家在你家開大電視的的工人,你又咁關心佢地
" J) H2 t6 T9 l6 l; T

& S  S7 p9 c' [" e6 S. Y咁你夠吾係依家在你家開大電視的的工人,你又咁關心佢地& }/ O5 g) b' L% V& A
月亮說 發表於 2010-7-16 03:26 AM
佢地不是開大電視!而是開電腦pps睇電影!!對得佢地耐總有點感情!好似契仔契女咁!關心人是不會損失的!只會愈關愈開心啊! 你為何咁夜都不瞓﹖我試吓再瞓咯!
佢地不是開大電視!而是開電腦pps睇電影!!對得佢地耐總有點感情!好似契仔契女咁!關心人是不會損失的!只會愈關愈開心啊! 你為何咁夜都不瞓﹖我試吓再瞓咯! ...
* F, D1 S: W4 z+ R6 ugoodnicelady 發表於 2010-7-16 03:35 AM
# d# K; z3 O: t. g% S
; R% m; |% M/ X, ~+ n咁自由神對您的應該都是一樣,何來工人呢
so beautiful
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。