<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮
返回列表 回復 發帖
當然!其實好多人都係三餐都要憂!佢都唔例外!因為佢情願賺開眉粥,都不吃愁眉飯!0 W' @# S5 @# q1 I
goodnicelady 發表於 2010-7-16 01:02 AM
8 |, I9 |1 `, v; {& f7 v; f9 Q8 }
5 U& r; m% g9 L7 i
乜姐姐您吾係聽朝做手術?仲掛住開眉乜愁眉物
- e3 L7 _3 C9 T- Z7 A

0 ~( B& p( z. |* V- g乜姐姐您吾係聽朝做手術?仲掛住開眉乜愁眉物
9 p0 V: A1 ^6 o月亮說 發表於 2010-7-16 02:33 AM
我昨日做完出埋院啦!仲痛緊呢!
我昨日做完出埋院啦!仲痛緊呢!
5 X& |2 Y, G5 R3 Igoodnicelady 發表於 2010-7-16 02:37 AM
* i3 W: j  B3 e! w+ `" p; f: C" j' L7 _' p
你屋企咁噪,吾响醫院休多兩曰,一定是您掛住我地,而醫院吾比您上26fun呢
. [3 ?0 Q! L$ i# z
2 m# A3 O, v! c9 t) k# G
你屋企咁噪,吾响醫院休多兩曰,一定是您掛住我地,而醫院吾比您上26fun呢) B" G, [5 T: w" s+ A. O. u
月亮說 發表於 2010-7-16 02:48 AM
係呀!佢地仲未瞓開著電腦睇電影!所以嘈到我無得瞓!醫院是政府的,不是我話住幾多日就幾多日,因為我都不嚴重!掛就真係掛住你地!醫院都無電腦比我地用!
係呀!佢地仲未瞓開著電腦睇電影!所以嘈到我無得瞓!醫院是政府的,不是我話住幾多日就幾多日,因為我都不嚴重!掛就真係掛住你地!醫院都無電腦比我地用! ...3 D8 L! V0 j! @1 m& H
goodnicelady 發表於 2010-7-16 02:53 AM
: C3 b7 T" b+ l  k
7 `6 H4 f% F0 P, F3 c* q; t
做完手術就千萬不要吃芒果、您想食乜就出聲叫自由神買比您食就得架啦
# e8 a1 F, j/ G$ {) u6 D$ A% X
% ?9 Y# w- e- A& R
做完手術就千萬不要吃芒果、您想食乜就出聲叫自由神買比您食就得架啦
5 z2 L$ J& [  `. N月亮說 發表於 2010-7-16 03:09 AM
傻妹!自由神不是我工人呀!你又知芒果不食得﹖
傻妹!自由神不是我工人呀!你又知芒果不食得﹖
( r; P, i: E" Zgoodnicelady 發表於 2010-7-16 03:13 AM
% [4 `5 \% V$ j9 I

% \. T/ C4 U* t+ y1 w咁你夠吾係依家在你家開大電視的的工人,你又咁關心佢地
) n( ]6 t7 j, N9 B
: G5 u1 I2 d" H; z1 ]) k* F, m
咁你夠吾係依家在你家開大電視的的工人,你又咁關心佢地
) R6 _: v/ t7 }; X; x月亮說 發表於 2010-7-16 03:26 AM
佢地不是開大電視!而是開電腦pps睇電影!!對得佢地耐總有點感情!好似契仔契女咁!關心人是不會損失的!只會愈關愈開心啊! 你為何咁夜都不瞓﹖我試吓再瞓咯!
佢地不是開大電視!而是開電腦pps睇電影!!對得佢地耐總有點感情!好似契仔契女咁!關心人是不會損失的!只會愈關愈開心啊! 你為何咁夜都不瞓﹖我試吓再瞓咯! ...
/ ]3 Z0 v9 M( c( jgoodnicelady 發表於 2010-7-16 03:35 AM
# m9 m4 i* n* E
+ ], g* T0 ]& R' U咁自由神對您的應該都是一樣,何來工人呢
so beautiful
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。