<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮
返回列表 回復 發帖
; h6 Q' P7 R7 w9 _, X  [0 z! K
  S- x. U0 I6 F- w8 l6 k; A% u; n咁自由神對您的應該都是一樣,何來工人呢
3 ~+ I1 W0 L8 }, P月亮說 發表於 2010-7-16 04:12 AM
我意思無理由當佢工人咁使麻!佢尊重我是佢誼姐麻!
so beautiful+ G9 ^% Y! X, z! ]$ J
zjscan 發表於 2010-7-16 07:46 AM
版友!你話邊個beautifyl﹖你指結婚個新娘呀﹖﹖
我意思無理由當佢工人咁使麻!佢尊重我是佢誼姐麻!
3 M( n3 J3 r$ T0 ^9 L: kgoodnicelady 發表於 2010-7-16 09:03 AM
! ]1 |6 a" {7 \5 k/ y# {
$ R3 p' Y) e  S  g9 O) c( O. T. ~, w你訓醒拿,你身體抱恙,自由神叫得你呀姐買嘢比你吃都應份的是嗎?
' V9 b! q1 D1 W# j% z* r9 G' m9 {
你訓醒拿,你身體抱恙,自由神叫得你呀姐買嘢比你吃都應份的是嗎?) d; q3 Y8 V  r6 \, |, ]
月亮說 發表於 2010-7-16 09:11 AM
未瞓醒架!又唔係咁講!依家的親人都未必是一定要照顧親人,無老逢的! 傻妹妹!你好似無瞓咁既﹖你不用返工或返學咩﹖
未瞓醒架!又唔係咁講!依家的親人都未必是一定要照顧親人,無老逢的! 傻妹妹!你好似無瞓咁既﹖你不用返工或返學咩﹖
! l1 g9 I" p( s: g. f% \goodnicelady 發表於 2010-7-16 09:26 AM
2 b: S/ n- S& _2 y6 [
2 _2 j% l7 C4 v$ O' e0 u有訓架不過吾比您見到我訓教教豬乍
5 L' d& K# l% N! Z
& Q& z& P8 h' p1 n5 S1 A
有訓架不過吾比您見到我訓教教豬乍: s; ~. P' R: s2 Q) U7 y
月亮說 發表於 2010-7-16 09:33 AM
但都不會瞓得多啦!我個頭好重瞓未夠!我依家再去瞓番一覺先…傾!稍後見…886
但都不會瞓得多啦!我個頭好重瞓未夠!我依家再去瞓番一覺先…傾!稍後見…8866 |6 s9 O" }* I3 c7 L8 L3 J  c
goodnicelady 發表於 2010-7-16 09:37 AM
+ f* b, Y/ M+ |. l% p  p. @2 ?- K3 w
" K; U2 N8 d- g多點休息吧,我剛剛外賣左白粥腸粉,最衰係依貓吾到比姐姐您吃
$ V! d' @4 L  S* I) L. d( D
1 G' I: G2 N' H/ C3 a2 z! v" v2 E) V' L& ^
多點休息吧,我剛剛外賣左白粥腸粉,最衰係依貓吾到比姐姐您吃, d. ~. O. y. }& ^+ J( l, m
月亮說 發表於 2010-7-16 09:51 AM
傻妹豬!多謝先!比個地址妳拿來我吃好嗎﹖
傻妹豬!多謝先!比個地址妳拿來我吃好嗎﹖
- u) Y1 {- D5 Q) T( ogoodnicelady 發表於 2010-7-16 10:51 AM
, N/ ]2 I1 Z: y8 D
2 p6 I/ Z6 }( K: u宛之吾同您傾計啦,讓您好好地休息,不然自由神哥哥又會罵宛之不是
$ K# S2 S$ B! u: p7 R6 x' @+ j. u3 z1 C8 u5 g
宛之吾同您傾計啦,讓您好好地休息,不然自由神哥哥又會罵宛之不是
% Q2 w' Z( G( g月亮說 發表於 2010-7-16 10:59 AM
詐詐帝唔攞粥我食﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。