<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮
返回列表 回復 發帖
詐詐帝唔攞粥我食﹖
% j1 m( \* ]+ l! fgoodnicelady 發表於 2010-7-16 11:25 AM
8 K+ N- T# B$ Q$ V+ o5 f1 ~
/ h; y+ a* N/ n& K5 X' h
詐詐帝唔攞粥我食﹖
) Z0 s/ z& O+ g$ X/ ]; \: kgoodnicelady 發表於 2010-7-16 11:25 AM
$ }2 I/ B+ s4 R
! Z1 O, j7 ]2 o# Z暗您訓
3 M4 x6 g( O' r8 D: d5 k
- U! O2 x  m( a; B( Z8 X8 Q+ e3 G& }  X0 w7 F0 e4 u1 }
暗您訓
) q3 v* c$ v: [9 |0 {cGsP8r1kFh0
2 a' r. W5 h& C月亮說 發表於 2010-7-16 12:22 PM
衰鬼呀!知我鐘意這首歌就用來哄番我﹖咁就唔拿粥我食﹖
$ l& U8 A- A0 i1 E
9 U/ E3 [- g7 g1 H1 x# F9 L4 z0 ]
衰鬼呀!知我鐘意這首歌就用來哄番我﹖咁就唔拿粥我食﹖2 O1 e  Y" N' ^! X3 f& u
goodnicelady 發表於 2010-7-16 12:35 PM
/ Z4 k$ G. u! s5 t1 t% g5 R. B2 {
7 Y- B* v1 ~1 g" c( X- M
一早吃清光啦,一陣間有意米百合糖水(小甜的)要不要?
1 K+ \. ^/ L, R2 n$ D  t; n) r

8 g* z/ F) u: i' r一早吃清光啦,一陣間有意米糖水(小甜的)要不要?9 \  Z  D- i- H! I
月亮說 發表於 2010-7-16 12:53 PM
你肯送來給我點會唔要呢﹖
你肯送來給我點會唔要呢﹖) O0 T: D9 R" l' A( x" t
goodnicelady 發表於 2010-7-16 12:57 PM
& ]+ u  T2 X' L, G- c
( }) P& E* T) a# q4 L
若然您住响我地格離街最好不過,你一定會同我媽咪好好傾的
" O2 P# P% g( \7 p% b  B: z0 B
# J6 S# N+ y" q( L4 d1 f若然您住响我地格離街最好不過,你一定會同我媽咪好好傾的
0 Y  n3 f, h3 `' h* b; c月亮說 發表於 2010-7-16 01:14 PM
何意見得﹖你住那裏架﹖
. a& h& Q2 d9 y0 o. }7 m
/ Q. e7 N" }$ d+ x5 v) s& r" i
若然您住响我地格離街最好不過,你一定會同我媽咪好好傾的
0 X: n9 V. u0 D& W$ s. x月亮說 發表於 2010-7-16 01:14 PM
坦白講!在呢度傾計一定要打字,自然好似口水多多!但其實真人的我是個文靜的女人,少說話之人!隔離鄰近是住貴姓都不知,因不會穿門過戶的去探人!我昨日見到一個少婦帶住二個釨細少的子女,因住隔離幾年都不識多講二句,咪關心問候吓她,為何幾年都不見佢丈夫,居然住了成接近十年先知佢先生過身幾年!當時頓感失言……可想而知我是幾咁少言少同隔離溝通啦…
哈`你地兩個好好傾咁喎~
2 L& r7 G, `6 ]' @家姐你今日點呀?
哈`你地兩個好好傾咁喎~7 E5 J7 Q9 q8 w4 N5 m
家姐你今日點呀?7 }$ m/ s( P+ T4 F( b: u5 z6 w; _  S
自由神 發表於 2010-7-16 03:19 PM
今日好好多,無之前二日咁辛苦咯!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。