<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮
返回列表 回復 發帖
詐詐帝唔攞粥我食﹖
  j9 Y) j6 G# I9 f/ O, p. `goodnicelady 發表於 2010-7-16 11:25 AM
' \% \+ v% J+ `) ~
4 C. K3 P) J9 |
詐詐帝唔攞粥我食﹖5 U* ^8 E( f( |) C
goodnicelady 發表於 2010-7-16 11:25 AM
) z& ]  h# q  M+ i2 p- m% V0 ^$ a. z* v0 \
暗您訓
/ I5 c& o" T2 C
: i$ T, l  a: W2 H3 Y/ Y7 W8 s1 ~0 Q3 }' Z- z! Z
暗您訓
' a$ ^$ \9 k/ Q; U! ?cGsP8r1kFh0
8 r" ]3 A# G- n2 D8 E月亮說 發表於 2010-7-16 12:22 PM
衰鬼呀!知我鐘意這首歌就用來哄番我﹖咁就唔拿粥我食﹖
' r0 V9 f7 A: b! T' n# i# L& b' Q: X: I+ Z& V, r
衰鬼呀!知我鐘意這首歌就用來哄番我﹖咁就唔拿粥我食﹖
2 l6 U$ c* i' j, I( Z( z) ygoodnicelady 發表於 2010-7-16 12:35 PM
" O8 ^$ a5 P  b9 S" s' h6 L
+ G( }1 |; {0 E1 q8 @& B/ W
一早吃清光啦,一陣間有意米百合糖水(小甜的)要不要?
) s% Y( G9 u( G7 p% B( T: b$ B# o$ y" y' Z
一早吃清光啦,一陣間有意米糖水(小甜的)要不要?, A( [. M6 h6 u* d
月亮說 發表於 2010-7-16 12:53 PM
你肯送來給我點會唔要呢﹖
你肯送來給我點會唔要呢﹖3 G2 X" S/ f% x0 [& k! H
goodnicelady 發表於 2010-7-16 12:57 PM
- I; l$ g5 z! ^4 e' L( `

2 |3 C# Q9 R; \8 M若然您住响我地格離街最好不過,你一定會同我媽咪好好傾的
5 X& u  y9 I/ G; o. z
: B1 p- b/ X6 `' J/ w1 a3 e: M5 ?8 x
若然您住响我地格離街最好不過,你一定會同我媽咪好好傾的$ O  v' m( t3 n
月亮說 發表於 2010-7-16 01:14 PM
何意見得﹖你住那裏架﹖
1 O% ^0 Q1 q/ s
3 j( g- \* |! @
若然您住响我地格離街最好不過,你一定會同我媽咪好好傾的
5 g- L3 L4 i+ a" t/ s月亮說 發表於 2010-7-16 01:14 PM
坦白講!在呢度傾計一定要打字,自然好似口水多多!但其實真人的我是個文靜的女人,少說話之人!隔離鄰近是住貴姓都不知,因不會穿門過戶的去探人!我昨日見到一個少婦帶住二個釨細少的子女,因住隔離幾年都不識多講二句,咪關心問候吓她,為何幾年都不見佢丈夫,居然住了成接近十年先知佢先生過身幾年!當時頓感失言……可想而知我是幾咁少言少同隔離溝通啦…
哈`你地兩個好好傾咁喎~* ?, v9 D- b8 U" d
家姐你今日點呀?
哈`你地兩個好好傾咁喎~
4 B& y9 B+ K6 D8 X% v. U1 }1 l7 j家姐你今日點呀?
9 q! |# r+ y1 T; ]2 I自由神 發表於 2010-7-16 03:19 PM
今日好好多,無之前二日咁辛苦咯!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。