<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮
返回列表 回復 發帖
詐詐帝唔攞粥我食﹖
3 I6 c& a3 J' @9 n1 Vgoodnicelady 發表於 2010-7-16 11:25 AM
" A; |2 c9 X" H# s8 }
詐詐帝唔攞粥我食﹖
9 h' ?, `% b3 }+ d  s7 E  ]goodnicelady 發表於 2010-7-16 11:25 AM
, i# z2 @5 R- e

8 `1 V" d) z5 e3 m2 {8 k暗您訓4 @1 i0 [1 f$ l% D% P+ e' f
2 A, L! Z: a9 J/ K. g
7 t  A, N9 N/ f7 G. H) q暗您訓' f! C% o" d- v; n# g/ l0 i' N
cGsP8r1kFh0
5 r; m! D2 j' O0 ^月亮說 發表於 2010-7-16 12:22 PM
衰鬼呀!知我鐘意這首歌就用來哄番我﹖咁就唔拿粥我食﹖
. c* x+ i; S% m) s' D' S! T& X4 Z0 I: h0 S! u
衰鬼呀!知我鐘意這首歌就用來哄番我﹖咁就唔拿粥我食﹖
! ?8 ?' y% f3 y1 dgoodnicelady 發表於 2010-7-16 12:35 PM
8 @0 J/ T. l, x
) |( }2 I4 k0 _一早吃清光啦,一陣間有意米百合糖水(小甜的)要不要?
0 d  a" _4 R5 m0 P7 M% g8 ~- w1 p1 n9 {. _# b8 N0 u
一早吃清光啦,一陣間有意米糖水(小甜的)要不要?
9 t" c1 N- i  `- N* D月亮說 發表於 2010-7-16 12:53 PM
你肯送來給我點會唔要呢﹖
你肯送來給我點會唔要呢﹖
* R/ @& @- e4 f, [* ggoodnicelady 發表於 2010-7-16 12:57 PM
, {/ G- w$ @( s
0 N. D$ b5 Q2 L% f4 z4 k& t
若然您住响我地格離街最好不過,你一定會同我媽咪好好傾的
+ n6 h5 E( X+ Y6 z$ V
: h0 K. l% i6 b6 {
若然您住响我地格離街最好不過,你一定會同我媽咪好好傾的
+ D" X& p2 o; Q" \月亮說 發表於 2010-7-16 01:14 PM
何意見得﹖你住那裏架﹖
+ d& y  p3 A% T7 c$ R9 d, Q; m2 l2 h5 R$ ]7 F
若然您住响我地格離街最好不過,你一定會同我媽咪好好傾的  |) J4 i% z  v
月亮說 發表於 2010-7-16 01:14 PM
坦白講!在呢度傾計一定要打字,自然好似口水多多!但其實真人的我是個文靜的女人,少說話之人!隔離鄰近是住貴姓都不知,因不會穿門過戶的去探人!我昨日見到一個少婦帶住二個釨細少的子女,因住隔離幾年都不識多講二句,咪關心問候吓她,為何幾年都不見佢丈夫,居然住了成接近十年先知佢先生過身幾年!當時頓感失言……可想而知我是幾咁少言少同隔離溝通啦…
哈`你地兩個好好傾咁喎~, f2 w' Y4 m3 z2 k1 ^& S9 D
家姐你今日點呀?
哈`你地兩個好好傾咁喎~
& d! p9 I  x" x' C$ K  ]家姐你今日點呀?
. t6 a0 T" u7 J/ A0 ~/ u, g自由神 發表於 2010-7-16 03:19 PM
今日好好多,無之前二日咁辛苦咯!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。