<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解發新post先有分呀
返回列表 回復 發帖

點解發新post先有分呀

回覆又無分wo7 f% r" Z" m& W, ^; w( i/ }$ a
回覆set少少分都好la

評分次數

• admin

已經改左好幾日6 s* }- e* `, ~
NOW已經勁少人回POST咖啦,噤樣搞落去會完全冇人回POST,仲會有好多垃圾新POST出現tim
斷背大聯盟
2# mK頭ck@G點
  P( O, d) v" Y7 F. k7 @' h, n
" k6 {1 U+ C5 m9 x上尼吹水, 大家都係求開心. 況且而家 自拍區 d 相, 都無分數 / 級數限制,
' k, b1 ~5 U7 Y要咁高分, 就算做到金牌會員又點....
2# mK頭ck@G點
5 _; a) x  S9 E! k2 _/ d  G4 w$ l) P3 o
上尼吹水, 大家都係求開心. 況且而家 自拍區 d 相, 都無分數 / 級數限制,# }$ l0 K, ]( y  ~6 y% s% U
要咁高分, 就算做到金牌會員又點....
. a. _# |: ^0 i% v3 Jktwu2007 發表於 2010-7-15 12:23 AM
噤又唔係啊.......
$ t8 Z' X4 U: A( T$ x$ Y要有流量先可以去[攝影區]下載D突大相睇,如果冇魅力又點換流量呢
5 l% G* Q# v: Z* Nnow only出post先有+2魅力,所以一定咩野狗屎垃圾POST都會出現& N3 o3 L+ Y* T/ X
你唔覺依幾日[吹水區][體育區]冇晒人回post咩
斷背大聯盟
咪係囉, 咁樣仲邊有人回覆呢
噤又唔係啊.......
% X# z" b8 q. i( q6 G9 @要有流量先可以去[攝影區]下載D突大相睇,如果冇魅力又點換流量呢' K! a* C$ k) S
now only出post先有+2魅力,所以一定咩野狗屎垃圾POST都會出現( \- a7 ^$ ?% i4 S* N2 O- h
你唔覺依幾日[吹水區][體育區]冇晒人回post咩 ...
9 Z  ^) x6 r* \  W9 d3 e1 R6 EmK頭ck@G點 發表於 2010-7-15 12:53 AM
( R4 Y( c, {2 X3 [+ {2 l5 W
' |& g9 ^, _& ~8 O& Z4 G$ {唔係回post, 有得加1魅咩?
原來回post無分我都唔知!唔怪得之無乜人來吹水啦!﹖
) Q; w. t* p4 i. C8 z% q
" q8 E: ?; b  R8 N
唔係回post, 有得加1魅咩?" y0 G7 ?5 M+ }' m" }, g
ktwu2007 發表於 2010-7-16 11:07 PM
我都係早幾日發帖出相,只得+2魅力,所以我就發現了
原來回post無分我都唔知!唔怪得之無乜人來吹水啦!﹖' H6 \$ {3 f$ B
goodnicelady 發表於 2010-7-16 11:12 PM
如果再係噤樣,依度一定關門大吉
如果再係噤樣,依度一定關門大吉
* S5 H! v  r/ f奉命 發表於 2010-7-17 02:55 AM
$ }* r' g% W% B! V. C) e! @+ ?9 w$ c
don't really care....
! n$ P; r' w. R# A# d& ^4 w
: f' U- Q+ i9 _- g  gThe people who would come and chat on here are already old members.
http://www.26fun.com/bbs/thread-225894-6-1.html

[quote]

第一, 你理得我?
第二,我話我係講緊,只係你程度低睇唔明,如何??
HansChan 發表於 2010-4-30 11:26 PM[/quote]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解發新post先有分呀

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。