<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
嘩~靚花你身邊既全都係靚仔同靚女嫁~
咁我咪要行開一二面
自由神 發表於 2010-7-16 05:20 PM
雖然我前夫們及他們都是屬於靚人一族,但外表只是鏡花水月!遲早都會年華老去!色即是空!空即是色..哈哈…
雖然我前夫們及他們都是屬於靚人一族,但外表只是鏡花水月!遲早都會年華老去!色即是空!空即是色..哈哈…
goodnicelady 發表於 2010-7-16 05:23 PM
去跑步先
我都要去買餸,今晚再傾!
我都要去買餸,今晚再傾!
goodnicelady 發表於 2010-7-16 05:26 PM
亞姐您剛剛做完手術就衝去買餸,您靚仔靚女都幾錫您禾
亞姐您剛剛做完手術就衝去買餸,您靚仔靚女都幾錫您禾
月亮說 發表於 2010-7-16 11:37 PM
佢地都週身唔得閒咯!我反而要煮比人食咯!昨日電視壞了都要跑去搵電視買!
佢地都週身唔得閒咯!我反而要煮比人食咯!昨日電視壞了都要跑去搵電視買!
goodnicelady 發表於 2010-7-16 11:43 PM
做完手術去托大電視,亞姐您顧住身子至好呀
做完手術去托大電視,亞姐您顧住身子至好呀
月亮說 發表於 2010-7-16 11:53 PM
又唔使托,會送貨的!只是週圍去格價啫!你有心啦!我諗你都不太大年紀!你都好識關心人呢!多謝你呀!傻妹仔!
又唔使托,會送貨的!只是週圍去格價啫!你有心啦!我諗你都不太大年紀!你都好識關心人呢!多謝你呀!傻妹仔!
goodnicelady 發表於 2010-7-16 11:59 PM
我是苑之惾粉絲,你話我有幾成熟
我是苑之惾粉絲,你話我有幾成熟
月亮說 發表於 2010-7-17 12:08 AM
唔知呀!只知你是關心我的好妹妹咯!
唔知呀!只知你是關心我的好妹妹咯!
goodnicelady 發表於 2010-7-17 12:10 AM
人家會害羞嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。