<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 個風球咁就取消....
返回列表 回復 發帖
[quote]我一早食左早餐啦!多謝哥哥仔   ^  ~& ]  y1 R5 Y3 k6 K* S; |
) A: q- s9 s  T$ `' k! q, X
" X3 `! }+ l0 u  L
]
我一早食左早餐啦!多謝哥哥仔…
" X% f0 R6 }3 B$ W" U7 l5 W- [, `, f3 V

, Y  ~7 y. T4 v; B]
" X4 i0 k% @3 O. gvv1668vv 發表於 2010-7-17 09:33 AM
多謝曬。。。姐姐仔
多謝曬。。。姐姐仔 & p0 y" G+ V) s( z
vv1668vv 發表於 2010-7-17 09:35 AM
你不用返工嗎﹖
你不用返工嗎﹖
" V, O6 T/ d7 _" J+ ?goodnicelady 發表於 2010-7-17 09:36 AM
) Z# M' X1 @. Q! j- @) h+ B

2 S( p  f8 A% q. R/ P: n8 v  x2 E; _" V! G9 a4 _& O4 r( u1 A
差唔多.....今日返雁
2 ~0 d; F1 `( n. b' j' N3 @3 O0 ?; c! u( J
/ ~% p) ?' d4 H  C! L# _5 i
差唔多.....今日返雁
& `' O7 j- {$ a" L0 K* |0 C: avv1668vv 發表於 2010-7-17 09:38 AM
好啊!返冕咪可以懶一陣咯!
好啊!返冕咪可以懶一陣咯!- F" P0 k5 j) }8 e% ?$ r) P
goodnicelady 發表於 2010-7-17 09:44 AM
7 v, Z9 H& G5 [8 b* a2 R8 \/ U% |, p( r
4 R/ d2 s# z8 o6 O% i  f
6 a& N4 @1 |& m( I' l
, Q( i1 M) x, M9 ~2 [
vv1668vv 發表於 2010-7-17 09:48 AM
有野做就是好啦!
有野做就是好啦!2 j8 P( y: m! u3 ^* w
goodnicelady 發表於 2010-7-17 09:49 AM
1 ?. E' M+ J6 y) B  ]3 o0 H, r7 F
& P" y# Z: c8 n- {% x五天工作就是巧牙    ?% x! |8 s4 M6 H- j7 S

8 `3 p+ e: G. H3 V/ h/ J星期六歎世界牙  
禾係 ........ ....... 電梯男
3 C- v# ^( H, X3 I+ b+ x1 ~
9 F4 h6 t  \7 n0 j
五天工作就是巧牙  - C0 Z9 O/ p: b; Y
2 w5 o# _/ L6 Y4 r
星期六歎世界牙  
# x2 [, x( O/ u# E. l電梯男 發表於 2010-7-17 09:57 AM
我五天不工作仲好呀!但生活就死啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 個風球咁就取消....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。