<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 個風球咁就取消....
返回列表 回復 發帖
[quote]我一早食左早餐啦!多謝哥哥仔 ' w1 l$ A4 {9 m

3 d" r5 K: X, U: P2 s$ Y
# ?# O/ O& e+ J2 D8 w]
我一早食左早餐啦!多謝哥哥仔… ' f/ ?9 D- b* p' V( \2 a+ |! Q, ~! z

& a- x# l, ]4 I' U$ V+ |/ c8 v- U5 u% M" L$ a) \
]
( U; k. f0 z0 W4 \4 ?vv1668vv 發表於 2010-7-17 09:33 AM

4 s7 C8 w; z9 U: T* L/ \/ `2 Ngoodnicelady 發表於 2010-7-17 09:34 AM
多謝曬。。。姐姐仔
多謝曬。。。姐姐仔 , w3 o1 d& d5 C% t5 ]1 |) E3 A5 C. k
vv1668vv 發表於 2010-7-17 09:35 AM
你不用返工嗎﹖
你不用返工嗎﹖
+ \: o, a0 K& Cgoodnicelady 發表於 2010-7-17 09:36 AM
  ]3 X3 V' v0 q+ a; S. r
" S" @$ c! t( B2 o/ @5 O+ E
# y! i' S5 q2 }& U/ y+ m6 L. D差唔多.....今日返雁
6 H! d, T% I2 i5 c$ B# o/ E) ?* w, r  q: Q. L% k
6 j" O  b) T, ]5 h
差唔多.....今日返雁
2 g1 w$ e- O7 E! W. ~/ G$ b3 F% w1 svv1668vv 發表於 2010-7-17 09:38 AM
好啊!返冕咪可以懶一陣咯!
好啊!返冕咪可以懶一陣咯!
$ I) K4 ~- N# ]1 V" b$ Cgoodnicelady 發表於 2010-7-17 09:44 AM
3 T& Q$ _8 G, b2 \, g4 \; ^1 b. d2 w
1 \2 b- q: J- u6 ^1 F6 L  l9 b
8 Y+ A" V7 [' k% t' V; o& O
! [; r2 O) x  V8 U8 g' _! `3 Q8 s* q9 a" b3 R
vv1668vv 發表於 2010-7-17 09:48 AM
有野做就是好啦!
有野做就是好啦!
( B% X/ t0 E" Y5 i0 e4 `5 o5 X3 Rgoodnicelady 發表於 2010-7-17 09:49 AM
" d7 d; `$ n: I2 k$ P
& S8 `  _. w9 O' M+ g. S$ T五天工作就是巧牙  
" o* L# }5 S' U1 q9 ?! s
( e- I0 L, f3 J& g7 K. Z  M星期六歎世界牙  
禾係 ........ ....... 電梯男
/ W7 U1 W4 s& ?; k  N

) R! r; K" S5 b五天工作就是巧牙  . u& E5 J% H4 O) w
! ?$ ?" m6 O! C! n% ~9 Y6 v, g
星期六歎世界牙  
# G! G4 G# ~* U" z4 r電梯男 發表於 2010-7-17 09:57 AM
我五天不工作仲好呀!但生活就死啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 個風球咁就取消....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。