<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 個風球咁就取消....
返回列表 回復 發帖
[quote]我一早食左早餐啦!多謝哥哥仔
+ Z& s# S- R1 n. L. H. g) _
) N) v; p; D1 Z( {. { 2 n1 ]3 E( l. n1 V* i+ X- f
]
我一早食左早餐啦!多謝哥哥仔…
- k! E1 ]8 w# F. q7 R
( |  u  ~; h) M8 s/ o. `* E6 P- t( c1 q$ g, x, K
]
9 E) K. {4 W: \# _7 P/ }3 o/ bvv1668vv 發表於 2010-7-17 09:33 AM

- c4 e* I' [8 p* U8 K/ D! Cgoodnicelady 發表於 2010-7-17 09:34 AM
多謝曬。。。姐姐仔
多謝曬。。。姐姐仔
8 |, k. S, ]" b* M4 f1 gvv1668vv 發表於 2010-7-17 09:35 AM
你不用返工嗎﹖
你不用返工嗎﹖4 c- \, ?7 C& G: Z6 k$ g
goodnicelady 發表於 2010-7-17 09:36 AM
, ]* o. X3 S8 P; x
  M* m; H7 |. F6 p" C5 L9 t0 B0 A; }2 j
差唔多.....今日返雁
$ k  D/ z! m5 T& p) @/ U1 G. Z
7 U: s1 i7 j( _$ j5 t+ ]/ n+ r: C7 F
9 `$ h/ q+ q& U! g. ]% I, }差唔多.....今日返雁
4 P# n  e8 D9 T: q8 b4 q" Cvv1668vv 發表於 2010-7-17 09:38 AM
好啊!返冕咪可以懶一陣咯!
好啊!返冕咪可以懶一陣咯!& t& p8 S" }$ c8 n2 i& u
goodnicelady 發表於 2010-7-17 09:44 AM
! u9 C( A9 k# y) n
. L1 `6 ^' I' q* k4 b, n& x
  r8 R/ L( x* s; V

, a9 r: G- r, v' [$ r: o* v1 I8 V5 F
vv1668vv 發表於 2010-7-17 09:48 AM
有野做就是好啦!
有野做就是好啦!7 j  n; O6 G  E3 M+ \
goodnicelady 發表於 2010-7-17 09:49 AM
% n7 h. P, `8 z& X, N" \

: H* K* O! \- {# p五天工作就是巧牙  
9 s+ `+ v* w2 ?
1 S0 Y3 N! \* j1 F* ~: O8 D4 A3 l星期六歎世界牙  
禾係 ........ ....... 電梯男
6 d4 v  h9 m1 g7 ?+ s, S& l! t  r5 R; K
五天工作就是巧牙  7 ]! v5 H3 a7 V/ }0 u
: J- i- J5 k' ^$ \, u, b
星期六歎世界牙  
" Y- Q: g2 |! @: K電梯男 發表於 2010-7-17 09:57 AM
我五天不工作仲好呀!但生活就死啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 個風球咁就取消....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。