<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!
返回列表 回復 發帖
我全無睇呢單新聞,正係聽呢單導遊鬧人唔買野!( h/ F+ b' v- n5 n7 g& g! }; z1 c9 T/ P
goodnicelady 發表於 2010-7-17 03:56 PM
千零蚊可以坐飛機包食包住包車?0 f# b/ f  R0 H1 a7 t0 b
就算導遊真係無人工
8 \$ ]! W! A% h: x4 R旅行社用d最平既機票、車、賓館、食店~
+ A. K8 a( W, X! i' F大家都知有數得計係蝕硬嫁。+ ~; t8 }- o! k' I+ `* y
, o' w8 e# C+ Q/ b7 R- w

/ F/ _3 w; c3 j/ K! L/ H3 P大家可以諗下有咩可能導遊食曬D佣
( @# H8 M9 Z  D. q1 i根本就係蛇鼠一鍋~
7 o( O& Q/ N$ b. I  S- E成個計劃同諗法根本就係而家鬧得最大聲果班旅遊業巨頭諗出黎既。
( N! j# k8 M2 O. M, U出事就搵最前線黎祭“其” # G7 ?' {" f1 e  L8 d- O4 H
如果用tritri既角度睇都岩既,導遊係咁嫁啦!無人叫你做嫁~
千零蚊可以坐飛機包食包住包車?. b8 Z' l1 g9 X% k7 q9 a
就算導遊真係無人工 9 k! q3 M2 U9 g( H( s
旅行社用d最平既機票、車、賓館、食店~# L2 V! ?& T0 k6 l& u
大家都知有數得計係蝕硬嫁。
1 f' {0 y3 v+ u3 a% F( |+ G
  h2 D$ v" ]2 c6 c6 f  I
: c, L; N9 y" }  I大家可以諗下有咩可能導遊食曬D佣 " F9 K5 _4 o. R+ ]
根本就係蛇鼠一鍋~
2 e( \" A& s& \) L+ V( V成個計劃同諗法根本就係而家鬧 ...
. i2 |$ f' W3 I- ^5 R自由神 發表於 2010-7-17 04:12 PM
你幫我睇埋單新聞啊!照你咁講當然係啦!乜原來1000元都可以幾日住食玩架!早知我都去,多比佢鬧吓咋麻!好似話有得補償去多次係咪呀﹖!我用眼用得多依家唔睇呢單新聞住!你分析埋比我知!我悶得制係度打網上麻雀呀! 哈哈!
你幫我睇埋單新聞啊!照你咁講當然係啦!乜原來1000元都可以幾日住食玩架!早知我都去,多比佢鬧吓咋麻!好似話有得補償去多次係咪呀﹖!我用眼用得多依家唔睇呢單新聞住!你分析埋比我知!我悶得制係度打網上麻雀呀 ...
$ `+ T) H0 e5 a8 j* h5 Ugoodnicelady 發表於 2010-7-17 04:17 PM
打網上麻雀
打網上麻雀" A- `  U# _/ P/ C2 k# ~3 ?6 S
自由神 發表於 2010-7-17 04:25 PM
來唔來玩呀﹖
來唔來玩呀﹖6 g3 T, e) P* w) U, N* e4 `
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:29 PM
唔識
唔識
$ n6 ^* W7 ?+ Q( k0 v0 [  ^7 n自由神 發表於 2010-7-17 04:31 PM
你唔識既咩﹖我一路聽歌一路同好多人在ym,msn,qq,icq,badoo,傾計又一路在論壇回貼呀﹖幾充實呢!哈哈!
你唔識既咩﹖我一路聽歌一路同好多人在ym,msn,qq,icq,badoo,傾計又一路在論壇回貼呀﹖幾充實呢!哈哈!# e) Q# M/ Q3 ~# ]
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:33 PM
  @+ G. y1 Y' H/ L1 r; z1 h
自由神 發表於 2010-7-17 04:37 PM
去唔去我的傾計功具傾呀﹖
乜你咁意淫架﹖
9 j% K% w$ z1 F  J2 _& _goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:12 PM
1 z% ]: ?. e& O7 Q4 r$ P
8 ?) q' J3 `% b3 y3 Z8 d/ p: {叫床一定勁  
禾係 ........ ....... 電梯男
去唔去我的傾計功具傾呀﹖8 |: i0 K3 q3 \# d
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:39 PM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。