<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!
返回列表 回復 發帖
我全無睇呢單新聞,正係聽呢單導遊鬧人唔買野!* P/ P; B8 _7 g! C6 J2 e
goodnicelady 發表於 2010-7-17 03:56 PM
千零蚊可以坐飛機包食包住包車?6 N) h5 P: b2 }
就算導遊真係無人工 , H7 a" p2 a* T- [* x, A. @' J
旅行社用d最平既機票、車、賓館、食店~
8 R2 u+ f) j  m8 x# n大家都知有數得計係蝕硬嫁。
+ e' a2 ]( f' ~  [/ ]6 {
# z& Q3 o1 C. c8 a
  m' g" E5 r. r% C大家可以諗下有咩可能導遊食曬D佣 5 |, I2 w  ?8 P9 p: I1 x6 R
根本就係蛇鼠一鍋~; m6 ?% `) _8 c& L
成個計劃同諗法根本就係而家鬧得最大聲果班旅遊業巨頭諗出黎既。7 `6 o2 J5 t4 P& A* J' d2 C
出事就搵最前線黎祭“其” - f& q9 y& v- H
如果用tritri既角度睇都岩既,導遊係咁嫁啦!無人叫你做嫁~
千零蚊可以坐飛機包食包住包車?
! W: Q  U# p! ~: m, z' x, N# J就算導遊真係無人工
% r/ t6 Y# b& k旅行社用d最平既機票、車、賓館、食店~
; q' ~, k% w  F6 Y% e大家都知有數得計係蝕硬嫁。6 f* E) m# v  q- r2 v3 r8 ?! z
% [1 G1 }4 _+ `& l# z/ E8 y
- E+ [$ b* [# q8 n+ l( g/ n6 |
大家可以諗下有咩可能導遊食曬D佣 2 c) O$ v: a) s  }, V) Q
根本就係蛇鼠一鍋~: w5 }- g+ w: ^) h7 @$ ]( D
成個計劃同諗法根本就係而家鬧 ...
: V+ C+ p. f1 c3 x$ n; C# z% d自由神 發表於 2010-7-17 04:12 PM
你幫我睇埋單新聞啊!照你咁講當然係啦!乜原來1000元都可以幾日住食玩架!早知我都去,多比佢鬧吓咋麻!好似話有得補償去多次係咪呀﹖!我用眼用得多依家唔睇呢單新聞住!你分析埋比我知!我悶得制係度打網上麻雀呀! 哈哈!
你幫我睇埋單新聞啊!照你咁講當然係啦!乜原來1000元都可以幾日住食玩架!早知我都去,多比佢鬧吓咋麻!好似話有得補償去多次係咪呀﹖!我用眼用得多依家唔睇呢單新聞住!你分析埋比我知!我悶得制係度打網上麻雀呀 ...
, b3 z2 _$ G/ X( Igoodnicelady 發表於 2010-7-17 04:17 PM
打網上麻雀
打網上麻雀+ o  e: E) h% q
自由神 發表於 2010-7-17 04:25 PM
來唔來玩呀﹖
來唔來玩呀﹖8 Q2 w  {; w0 f2 I9 c# |. s& d
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:29 PM
唔識
你唔識既咩﹖我一路聽歌一路同好多人在ym,msn,qq,icq,badoo,傾計又一路在論壇回貼呀﹖幾充實呢!哈哈!
你唔識既咩﹖我一路聽歌一路同好多人在ym,msn,qq,icq,badoo,傾計又一路在論壇回貼呀﹖幾充實呢!哈哈!% L. g6 ]% P7 A
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:33 PM
去唔去我的傾計功具傾呀﹖
乜你咁意淫架﹖! ?5 ~0 w2 R/ M1 @
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:12 PM
$ |4 D. I" b5 t7 n

& ^" f9 `5 g0 Z# a) k7 D! N  e叫床一定勁  
禾係 ........ ....... 電梯男
去唔去我的傾計功具傾呀﹖
& ]" m: S5 b6 ~* b" d$ [goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:39 PM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。