<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!
返回列表 回復 發帖
我全無睇呢單新聞,正係聽呢單導遊鬧人唔買野!
' w+ q0 C$ M5 S# |  Ogoodnicelady 發表於 2010-7-17 03:56 PM
千零蚊可以坐飛機包食包住包車?  P1 ]: s  W+ ?# U
就算導遊真係無人工
# n9 h0 A3 ~5 I' d) C, f% a旅行社用d最平既機票、車、賓館、食店~: D, ?3 B, i+ c8 j9 B, ]' n
大家都知有數得計係蝕硬嫁。
) A7 y( x! q+ k* c, F& g( J+ R( J+ ^

0 \6 E  }3 ^7 ^! e3 H大家可以諗下有咩可能導遊食曬D佣
8 e: ^  I8 s" V4 M  J根本就係蛇鼠一鍋~
0 H; S) c) z6 u& C6 ^成個計劃同諗法根本就係而家鬧得最大聲果班旅遊業巨頭諗出黎既。
# O8 d8 u( r0 ?7 p8 N- _8 U出事就搵最前線黎祭“其”
; T# r! v/ e2 B: n如果用tritri既角度睇都岩既,導遊係咁嫁啦!無人叫你做嫁~
千零蚊可以坐飛機包食包住包車?6 x& {# }5 q. ]" z0 P( ]2 a6 B' @
就算導遊真係無人工 - W" W' u. C4 Z! I+ J
旅行社用d最平既機票、車、賓館、食店~5 }8 p" k/ ~8 ]' e% d" k
大家都知有數得計係蝕硬嫁。% X7 B5 z- {" p# ^, I
, |. |0 `; ]  [
5 Z; X1 n  a3 F
大家可以諗下有咩可能導遊食曬D佣 9 W$ R0 P$ O; m" J
根本就係蛇鼠一鍋~6 V6 A) {% l, b4 }& N& u
成個計劃同諗法根本就係而家鬧 ...9 s$ C$ ?9 T' d# m3 l# `( n7 I
自由神 發表於 2010-7-17 04:12 PM
你幫我睇埋單新聞啊!照你咁講當然係啦!乜原來1000元都可以幾日住食玩架!早知我都去,多比佢鬧吓咋麻!好似話有得補償去多次係咪呀﹖!我用眼用得多依家唔睇呢單新聞住!你分析埋比我知!我悶得制係度打網上麻雀呀! 哈哈!
你幫我睇埋單新聞啊!照你咁講當然係啦!乜原來1000元都可以幾日住食玩架!早知我都去,多比佢鬧吓咋麻!好似話有得補償去多次係咪呀﹖!我用眼用得多依家唔睇呢單新聞住!你分析埋比我知!我悶得制係度打網上麻雀呀 ...% M( M! ]! @) \0 f7 G
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:17 PM
打網上麻雀
打網上麻雀
' o: m6 b) f3 k+ X: L3 c; L自由神 發表於 2010-7-17 04:25 PM
來唔來玩呀﹖
來唔來玩呀﹖; p( Q" b% ], y) d' c7 p8 L
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:29 PM
唔識
唔識1 ^" E/ R( b* i, r8 J! O
自由神 發表於 2010-7-17 04:31 PM
你唔識既咩﹖我一路聽歌一路同好多人在ym,msn,qq,icq,badoo,傾計又一路在論壇回貼呀﹖幾充實呢!哈哈!
你唔識既咩﹖我一路聽歌一路同好多人在ym,msn,qq,icq,badoo,傾計又一路在論壇回貼呀﹖幾充實呢!哈哈!
7 R7 Y( n+ }, y! r, J: y$ p4 \goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:33 PM

# i% V7 }" s9 R/ n8 C* e6 ~自由神 發表於 2010-7-17 04:37 PM
去唔去我的傾計功具傾呀﹖
乜你咁意淫架﹖* \4 k5 m- y. z! t' l" S8 W
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:12 PM
% Y5 L( r- V, q6 l4 p3 c
# I9 v. `9 c" y7 ]
叫床一定勁  
禾係 ........ ....... 電梯男
去唔去我的傾計功具傾呀﹖/ ^8 o+ E% z- F! o+ W; g
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:39 PM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。