<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!
返回列表 回復 發帖
我全無睇呢單新聞,正係聽呢單導遊鬧人唔買野!
& U  d( A1 ]/ i/ }% {8 ^goodnicelady 發表於 2010-7-17 03:56 PM
千零蚊可以坐飛機包食包住包車?
/ V" [3 V# z- d" b2 u$ g就算導遊真係無人工
! s4 p" g+ Z. j旅行社用d最平既機票、車、賓館、食店~' @8 ^4 r+ w" _2 l  U8 s! D! D, b; A
大家都知有數得計係蝕硬嫁。
) v7 z, _( y, ~  I& W5 H3 X
. U* r- v# x# b* }- x) ~2 S* I) T) S( _5 {2 |, E0 }* g
大家可以諗下有咩可能導遊食曬D佣
1 z# ^1 w+ Y# b( F根本就係蛇鼠一鍋~
8 E! C" o" |7 o3 w5 L+ T& H. t! a成個計劃同諗法根本就係而家鬧得最大聲果班旅遊業巨頭諗出黎既。
( q0 K. D% ]; `! x- c5 Q3 n出事就搵最前線黎祭“其” 2 E. ?# C/ {# ?5 F
如果用tritri既角度睇都岩既,導遊係咁嫁啦!無人叫你做嫁~
千零蚊可以坐飛機包食包住包車?( d3 r4 T3 ]5 m+ z/ h) P0 F
就算導遊真係無人工
# ]0 H2 Q( N) }旅行社用d最平既機票、車、賓館、食店~
4 `7 C' [5 q7 v& c1 V2 O' }大家都知有數得計係蝕硬嫁。/ Q8 Q5 G) N0 [# s6 l: y/ p
5 m' n) X. U( \+ g7 I' s, U4 S. A

" F4 ^( U; o, g; B  M大家可以諗下有咩可能導遊食曬D佣 6 I) D/ U% h, t9 Q% t
根本就係蛇鼠一鍋~
  i4 f" Y+ n' t成個計劃同諗法根本就係而家鬧 ...
  y" W% a; y$ w) C: u自由神 發表於 2010-7-17 04:12 PM
你幫我睇埋單新聞啊!照你咁講當然係啦!乜原來1000元都可以幾日住食玩架!早知我都去,多比佢鬧吓咋麻!好似話有得補償去多次係咪呀﹖!我用眼用得多依家唔睇呢單新聞住!你分析埋比我知!我悶得制係度打網上麻雀呀! 哈哈!
你幫我睇埋單新聞啊!照你咁講當然係啦!乜原來1000元都可以幾日住食玩架!早知我都去,多比佢鬧吓咋麻!好似話有得補償去多次係咪呀﹖!我用眼用得多依家唔睇呢單新聞住!你分析埋比我知!我悶得制係度打網上麻雀呀 ...
, S* Q" h6 b! r; ~goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:17 PM
打網上麻雀
打網上麻雀+ A0 D$ M" ~2 f8 s9 R
自由神 發表於 2010-7-17 04:25 PM
來唔來玩呀﹖
來唔來玩呀﹖% O! o8 o# b. q8 Z0 W" G, V% ^) N
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:29 PM
唔識
唔識
1 a" ]6 ^: l5 [( b. l: H2 J自由神 發表於 2010-7-17 04:31 PM
你唔識既咩﹖我一路聽歌一路同好多人在ym,msn,qq,icq,badoo,傾計又一路在論壇回貼呀﹖幾充實呢!哈哈!
你唔識既咩﹖我一路聽歌一路同好多人在ym,msn,qq,icq,badoo,傾計又一路在論壇回貼呀﹖幾充實呢!哈哈!8 ^5 g7 X5 h" A1 z% O
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:33 PM
去唔去我的傾計功具傾呀﹖
乜你咁意淫架﹖
8 H" i6 T; p) k* ?( Ygoodnicelady 發表於 2010-7-17 04:12 PM
8 h+ G7 D8 ~& i- e4 ]% M4 z7 I
( O# X* O# z  \3 j# X3 ?$ M1 C' Y叫床一定勁  
禾係 ........ ....... 電梯男
去唔去我的傾計功具傾呀﹖
- j  f6 N, b" a5 _6 P' j% W/ pgoodnicelady 發表於 2010-7-17 04:39 PM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。