<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!
返回列表 回復 發帖
我全無睇呢單新聞,正係聽呢單導遊鬧人唔買野!, x; Y0 P: J* F- A
goodnicelady 發表於 2010-7-17 03:56 PM
千零蚊可以坐飛機包食包住包車?
2 A, d1 Z0 l4 B3 I; |, `& J# u' t就算導遊真係無人工 ' x$ T& _, \7 L& z9 K& X9 }+ i
旅行社用d最平既機票、車、賓館、食店~8 s8 H1 P0 F' W( V0 c( g
大家都知有數得計係蝕硬嫁。
# z2 i2 i" m: V6 I. `! t  e8 C5 Q; S' i6 j7 j
- m5 m2 d  d8 w" S2 T
大家可以諗下有咩可能導遊食曬D佣 % }/ L1 g' T& q* E1 c
根本就係蛇鼠一鍋~3 |. F& z4 B; l; i0 ]$ M7 V
成個計劃同諗法根本就係而家鬧得最大聲果班旅遊業巨頭諗出黎既。
5 n: P# Q7 d* o' n出事就搵最前線黎祭“其”
+ g8 n( Y6 S2 _% F如果用tritri既角度睇都岩既,導遊係咁嫁啦!無人叫你做嫁~
千零蚊可以坐飛機包食包住包車?
$ }* Q5 z5 R& P' A8 C! |就算導遊真係無人工 8 t, N4 n2 J" L. h
旅行社用d最平既機票、車、賓館、食店~# q  L0 ?4 M. C; H
大家都知有數得計係蝕硬嫁。$ o' L  E& ~* q3 w% Z% O) S+ H

) C0 F% q2 M0 y7 l5 k% ~+ N8 o: B, e* V0 X" b8 D5 `2 @
大家可以諗下有咩可能導遊食曬D佣 - }2 _/ X( ~- G, X% ]3 y
根本就係蛇鼠一鍋~
+ X* H4 Z" K  ^; z成個計劃同諗法根本就係而家鬧 ...
1 P; H  x! w; \自由神 發表於 2010-7-17 04:12 PM
你幫我睇埋單新聞啊!照你咁講當然係啦!乜原來1000元都可以幾日住食玩架!早知我都去,多比佢鬧吓咋麻!好似話有得補償去多次係咪呀﹖!我用眼用得多依家唔睇呢單新聞住!你分析埋比我知!我悶得制係度打網上麻雀呀! 哈哈!
你幫我睇埋單新聞啊!照你咁講當然係啦!乜原來1000元都可以幾日住食玩架!早知我都去,多比佢鬧吓咋麻!好似話有得補償去多次係咪呀﹖!我用眼用得多依家唔睇呢單新聞住!你分析埋比我知!我悶得制係度打網上麻雀呀 ...
& K4 j& V$ J7 _4 }goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:17 PM
打網上麻雀
打網上麻雀
$ G4 ?% ]1 `# {( D  H2 w) u7 q自由神 發表於 2010-7-17 04:25 PM
來唔來玩呀﹖
來唔來玩呀﹖
$ N+ s% c* w, q  A7 g% k$ _2 Ngoodnicelady 發表於 2010-7-17 04:29 PM
唔識
唔識% [# N* k/ E8 D+ O4 Q
自由神 發表於 2010-7-17 04:31 PM
你唔識既咩﹖我一路聽歌一路同好多人在ym,msn,qq,icq,badoo,傾計又一路在論壇回貼呀﹖幾充實呢!哈哈!
你唔識既咩﹖我一路聽歌一路同好多人在ym,msn,qq,icq,badoo,傾計又一路在論壇回貼呀﹖幾充實呢!哈哈!( K5 }4 z& t6 C- o5 c8 U+ P
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:33 PM

R1 q7 K  S! _( L, b# [8 j自由神 發表於 2010-7-17 04:37 PM
去唔去我的傾計功具傾呀﹖
乜你咁意淫架﹖# I/ s  K4 \. _% V
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:12 PM
& F% P+ j: m- B  a% `4 r$ e! K1 P, c( ^* t: j# `5 D/ ^
叫床一定勁  
禾係 ........ ....... 電梯男
去唔去我的傾計功具傾呀﹖
& G/ i6 |- _6 ?4 E) O5 n* Zgoodnicelady 發表於 2010-7-17 04:39 PM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。