<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!
返回列表 回復 發帖
我全無睇呢單新聞,正係聽呢單導遊鬧人唔買野!) h8 x& H" w' g
goodnicelady 發表於 2010-7-17 03:56 PM
千零蚊可以坐飛機包食包住包車?: S% ]; ~5 v3 T3 L2 w: X8 l
就算導遊真係無人工 . g& J# B2 g; M. _) h
旅行社用d最平既機票、車、賓館、食店~6 x4 o+ \% }( q3 C
大家都知有數得計係蝕硬嫁。; j8 \+ ^/ V  [7 W: ]" v& w3 |3 o
% l" P0 I- J/ n1 i5 m8 B

. ^3 M$ m/ a# i- m大家可以諗下有咩可能導遊食曬D佣 / ]* ~3 ^0 x/ i, j9 I6 H1 X5 g! p
根本就係蛇鼠一鍋~+ F7 N3 V8 ^( z8 p2 m
成個計劃同諗法根本就係而家鬧得最大聲果班旅遊業巨頭諗出黎既。
; v- _0 E. ]( R8 |; Y/ u6 V出事就搵最前線黎祭“其” + f" P5 {: L, e6 J: w- w, W7 e
如果用tritri既角度睇都岩既,導遊係咁嫁啦!無人叫你做嫁~
千零蚊可以坐飛機包食包住包車?8 M) X3 \  O# R; s" a! j
就算導遊真係無人工   J' M0 q  E! z) z, I, f
旅行社用d最平既機票、車、賓館、食店~
+ j: ?9 L/ W) v0 l大家都知有數得計係蝕硬嫁。
; S. p8 w2 b# V$ K- {2 N6 U( f" V
7 Q" |! ^( C8 L( J1 m% u5 W8 p% C- r  z2 A7 ]* B0 M& B; V
大家可以諗下有咩可能導遊食曬D佣
5 n# I6 _; _6 @# q# r" _根本就係蛇鼠一鍋~1 A8 K  }) i2 C5 v4 e/ e/ N
成個計劃同諗法根本就係而家鬧 ...
5 U# L( y; R# E( @" U* @- \自由神 發表於 2010-7-17 04:12 PM
你幫我睇埋單新聞啊!照你咁講當然係啦!乜原來1000元都可以幾日住食玩架!早知我都去,多比佢鬧吓咋麻!好似話有得補償去多次係咪呀﹖!我用眼用得多依家唔睇呢單新聞住!你分析埋比我知!我悶得制係度打網上麻雀呀! 哈哈!
你幫我睇埋單新聞啊!照你咁講當然係啦!乜原來1000元都可以幾日住食玩架!早知我都去,多比佢鬧吓咋麻!好似話有得補償去多次係咪呀﹖!我用眼用得多依家唔睇呢單新聞住!你分析埋比我知!我悶得制係度打網上麻雀呀 ...
9 g  v3 O/ Z6 m/ W, B9 M/ R0 Ngoodnicelady 發表於 2010-7-17 04:17 PM
打網上麻雀
打網上麻雀
0 w; y. \( i1 _自由神 發表於 2010-7-17 04:25 PM
來唔來玩呀﹖
來唔來玩呀﹖- E7 {, M! U9 w7 N
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:29 PM
唔識
唔識* o+ I3 \( k# `- A0 b$ T
自由神 發表於 2010-7-17 04:31 PM
你唔識既咩﹖我一路聽歌一路同好多人在ym,msn,qq,icq,badoo,傾計又一路在論壇回貼呀﹖幾充實呢!哈哈!
你唔識既咩﹖我一路聽歌一路同好多人在ym,msn,qq,icq,badoo,傾計又一路在論壇回貼呀﹖幾充實呢!哈哈!
1 f" E5 w% d% n: L1 Fgoodnicelady 發表於 2010-7-17 04:33 PM
7 t0 b- B8 S. ~  v: Y; Q
自由神 發表於 2010-7-17 04:37 PM
去唔去我的傾計功具傾呀﹖
乜你咁意淫架﹖- X$ b, l7 J7 W. a( P, I5 [; t
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:12 PM
" v5 i% Q) F/ s& M& s! X+ P% E8 @: @. y  V% H+ |0 T
叫床一定勁  
禾係 ........ ....... 電梯男
去唔去我的傾計功具傾呀﹖
, L& T7 ~& ?1 j& k( G; x7 I+ lgoodnicelady 發表於 2010-7-17 04:39 PM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。