<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
瞓都有5個鐘既!你呢﹖又咁早起﹖有無瞓架你﹖我就算瞓唔到都可以日頭瞓番的!
goodnicelady 發表於 2010-7-17 08:11 AM
剛剛買左粉果同燒賣早餐,都吾明朝朝點解會被人點去買早點
剛剛買左粉果同燒賣早餐,都吾明朝朝點解會被人點去買早點
月亮說 發表於 2010-7-17 09:03 AM
傻妹!家人覺得你乖先叫你去買麻!
goodnicelady 發表於 2010-7-17 09:14 AM
靚花姐我估您以前是教師,是嗎?
月亮說 發表於 2010-7-17 09:34 AM
何以見得呢﹖幫人補習就試過!教師就未試過!

評分次數

goodnicelady 發表於 2010-7-17 09:14 AM
做乖人就要比人蝦

評分次數

未必架!扺得諗人所共欣賞架!

評分次數

未必架!扺得諗人所共欣賞架!
goodnicelady 發表於 2010-7-17 10:05 AM
我媽咪的外家每星期都來吃晚飯,我見媽咪次次都燒飯燒到身水身汗,他們就曰曰來到等吃,吃完媽咪就叫我洗碗,他們就看電視
好嬲媽咪次次都係,早點就點我去外賣

評分次數

我媽咪的外家每星期都來吃晚飯,我見媽咪次次都燒飯燒到身水身汗,他們就曰曰來到等吃,吃完媽咪就叫我洗碗,他們就看電視
好嬲媽咪次次都係,早點就點我去外賣 ...
月亮說 發表於 2010-7-18 03:25 AM
媽咪外家一定話我媽咪好乖,我想同佢講不如早點送埋去比佢地好唔好。

評分次數

月亮說 發表於 2010-7-17 09:34 AM
扮唔識人
媽咪外家一定話我媽咪好乖,我想同佢講不如早點送埋去比佢地好唔好。
月亮說 發表於 2010-7-18 03:49 AM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。