<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我個fd發咗個圖案俾我,我睇極都睇唔明,有冇人睇得明?
返回列表 回復 發帖

我個fd發咗個圖案俾我,我睇極都睇唔明,有冇人睇得明?

如下:
2 }3 C- m$ i3 F  NB (=8  ) S& ], @" `8 {0 X# j) D
B (==8  
2 o1 S7 l1 c" s2 H) X( IB (===8  % Y2 t8 u1 T, ?/ z
B==8  
5 Y3 C  L4 i. x  d( X. P. `B8  ; V% Q3 g! H- {  W! ?" c
B==8  
: ^  x) v" g- G; G0 Q* EB (===8  ( h2 P. ^7 [5 A2 l8 I- R
B8  
. k4 I, {7 Z, V& I* y& AB==8  
1 j. j  N2 h% i; }/ {# xB (===8  7 Q" E* A' ]4 m$ m# z
B8  
8 v: o. o2 e/ Z; g# O* {# f% M$ V(B==8  3 A2 f: D2 Q9 D) {* L9 o
B8  
% E0 x3 ~- p4 h$ a7 J3 M3 Y(B==8  $ n* O6 |7 j' N1 V# V
B8  
, u/ g  t4 w2 A9 w(B==8  
# u! K( w! c, D) U5 v/ r9 k**(==B8    e/ k! @3 Y6 v
...zzzZZZ
樓主你欠缺些許想像力
樓主你欠缺些許想像力
9 R+ X0 [8 f! {. ]+ mWinters 發表於 2010-7-17 07:57 PM
老友我都睇唔明
5 p0 U/ }. ~6 x: [可唔可以講明d啊
老友我都睇唔明8 t8 z3 T4 _5 m8 `& b
可唔可以講明d啊6 x7 v6 x( [; k/ L
奉命 發表於 2010-7-18 03:01 AM
佢知一早就講答案啦!
咁 ... 咸濕姐姐知唔知???
zzzz
" H- Q# }# J7 \( E8 Z- [8 c$ f5 j明嗎
咁 ... 咸濕姐姐知唔知???6 b9 q8 v& o# I  _- M0 `- @# Y
迦樓羅女王 發表於 2010-7-18 11:39 AM
誰是咸濕姐姐呀﹖咸濕哥哥就聽得多!你呢個頑皮的甘仔真是口不擇言既!罰你……
佢知一早就講答案啦!; c, R; x, j% i* w. |3 D+ v! P
goodnicelady 發表於 2010-7-18 11:19 AM
. ?+ L# F2 a1 @4 {, I6 w1 B) `/ Q# K如你因為無男性性器官而唔知嘅話我唔怪你
; n$ D, L1 B% J1 p4 z; A
如你因為無男性性器官而唔知嘅話我唔怪你
2 ]3 N. u2 j+ a7 {Winters 發表於 2010-7-18 01:28 PM
哈哈!多謝你不怪喎!幸好我不是男人啫!否則我會被人取笑答不出問呢!!嗱!嗱!我只是想引你講出來啫!哥哥仔!唔係個個都有你的智慧架麻﹖你話對嗎﹖仲唔講﹖
哈哈!多謝你不怪喎!幸好我不是男人啫!否則我會被人取笑答不出問呢!!嗱!嗱!我只是想引你講出來啫!哥哥仔!唔係個個都有你的智慧架麻﹖你話對嗎﹖仲唔講﹖ ...+ |0 j/ B( `5 D, g5 z# S
goodnicelady 發表於 2010-7-18 01:33 PM
8 K, m3 @4 A& Q; D# Q- [- A
咁純潔?老處?
7 O: D' |4 n1 ~, s$ ]' d. c; y, O; R; l# s' V1 e) f6 @) R9 y
我用例子答你:
5 \; e0 Q* Q" Q& Y9 ]9 M  Z5 j7 I1 o8 `6 s# r) s
八肢,八肢半,九肢,八肢半,八肢,八肢半...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我個fd發咗個圖案俾我,我睇極都睇唔明,有冇人睇得明?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。