<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 80後の愛情事件簿
返回列表 回復 發帖
中女姐姐 , 你覺得周澄姐姐點???
  s7 D8 E3 S, V9 \/ O(你個mv個女仔個眼好核突_)
中女姐姐 , 你覺得周澄姐姐點???4 e4 {! s0 B" G4 K" B, v4 ~4 N8 b7 E
(你個mv個女仔個眼好核突_)8 w, k+ F- n, D* _2 C
迦樓羅女王 發表於 2010-7-18 12:56 PM
請恕我愚昧!我都唔知道誰個是周澄!就算見過都不了解她有何性情﹖MV個女仔好核突咩﹖真係咁咩﹖我都不知幾咁欣賞她咯……
請恕我愚昧!我都唔知道誰個是周澄!就算見過都不了解她有何性情﹖MV個女仔好核突咩﹖真係咁咩﹖我都不知幾咁欣賞她咯……
2 ~" n& `' L3 ~. @9 M; v- Cgoodnicelady 發表於 2010-7-18 01:09 PM
) w, K- W) R$ t" Q% n) Mi say個眼 ... 張得太大 , 變得有d怪(係片尾)
7 C5 ^+ g0 D7 yi say個眼 ... 張得太大 , 變得有d怪(係片尾)2 C" S: l/ q5 ^# j5 M: H0 D
迦樓羅女王 發表於 2010-7-18 01:57 PM
各花入各眼!無所謂啦!你都未講是誰叫周澄﹖
各花入各眼!無所謂啦!你都未講是誰叫周澄﹖
& Y! _, v7 W. K* R7 N  Tgoodnicelady 發表於 2010-7-18 02:04 PM
9 q, h" X, p& u1,我岩岩去完aio , 見大家同我意見一致喎~~ ( m: q0 X9 I: i" s) D) x. ]
2,學運領袖
9 t/ n/ c8 K2 a
1,我岩岩去完aio , 見大家同我意見一致喎~~
" R( o; R; v) |5 Q! O2,學運領袖; Q7 {: a# ^+ p: A9 c
迦樓羅女王 發表於 2010-7-18 02:06 PM
哦!原來果個﹖收到!表面睇幾好幾成熟!不太要求個樣都不差!幾順眼咁咯!執吓都好靚!做得明星咯!以我的眼光來睇算靚女咯!
http://www.youtube.com/watch?v=K2_KmLIYACY&feature=player_embedded 被人偷影好似露點﹖
: J& H( l' Z: e3 I: |# egoodnicelady 發表於 2010-7-18 12:50 PM
' T- d1 b3 [0 |( P& {
( ?9 ]7 Z) B0 `9 {# u, A9 \
" V: w: m- I0 Z( n一睇就知係同記者夾稿
& Z6 p4 H1 g0 H6 a! z# C
' Z* N) Q! t6 |8 }) ?/ N$ E: `" {, c1 f: F# s) P8 c+ q- {* E0 \
一睇就知係同記者夾稿" v2 U# I7 e* I% T
Geohot 發表於 2010-7-18 07:35 PM
夾稿﹖何意見得﹖你是記者﹖好似被影者無講過野喎﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 80後の愛情事件簿

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。