<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
想請教!在我下方的簽名中可以點搞﹖
goodnicelady 發表於 2010-7-18 10:49 PM
唔使搞啦,最好係咁
唔使搞啦,最好係咁
自由神 發表於 2010-7-18 10:51 PM
唔使搞﹖最好點話﹖
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
唔使搞﹖最好點話﹖
goodnicelady 發表於 2010-7-18 10:57 PM
有咩問題呀?幾好呀
泛泛友誼情,緣來就是朋!有咩問題呀?幾好呀
自由神 發表於 2010-7-18 11:13 PM
哦!你覺得好咩﹖咁就算吧!
咁有時太好人又真係幾蝕底既!但你媽咪起碼羸了好多人個心和對佢的欣賞咯!有些事發生了就會顯出養兵千日用在一時的道理架啦!
goodnicelady 發表於 2010-7-18 11:07 AM
昨天我同媽咪講,我吾要去買早點,她說Ok
姐姐如果是您, 您會做身水身汗的,還是等開飯的呢?
昨天我同媽咪講,我吾要去買早點,她說Ok
姐姐如果是您, 您會做身水身汗的,還是等開飯的呢?
月亮說 發表於 2010-7-19 12:05 AM
我可否選擇二者之間呢,既做到迎合人意,又不難為自己!雙羸政策!何樂而不為呢﹖
我可否選擇二者之間呢,既做到迎合人意,又不難為自己!雙羸政策!何樂而不為呢﹖
goodnicelady 發表於 2010-7-19 12:24 AM
我哥哥以前叫媽咪不要燒比他們吃,媽咪叫亂們吾好咁啦
我哥哥以前叫媽咪不要燒比他們吃,媽咪叫亂們吾好咁啦
月亮說 發表於 2010-7-19 12:33 AM
你媽咪太好人,不想有違人意!你哥哥不想你媽咪辛苦及不想養懶人,所以和妳表達不滿親人都是人之情!你們有些事係咪可以同親人開心見城的去商討問題徵結呢﹖
你媽咪太好人,不想有違人意!你哥哥不想你媽咪辛苦及不想養懶人,所以和妳表達不滿親人都是人之情!你們有些事係咪可以同親人開心見城的去商討問題徵結呢﹖ ...
goodnicelady 發表於 2010-7-19 12:40 AM
試過啦亞靚姐,媽咪話好小事,叫我地吾好噪冤巴閉
試過啦亞靚姐,媽咪話好小事,叫我地吾好噪冤巴閉
月亮說 發表於 2010-7-19 01:05 AM
人的價值有不同!可能你媽咪煮菜好叻,能有親人鐘意食佢的飯菜對於她來講是一件開心事,可以怡然自得及建立到你媽咪的自信心!更可能呢個就是她鐘意服侍他人的原動力咯!所以她不以為然!甘心服侍人群…那你們若理解她真的如是,那就讓她享受她認為的福份吧!因可能在她的心裏就是施比受更為有福!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。