<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
9 y  k, k: l$ i5 I1 N
* U) k. Y: ], U5 Q: o" ]. b人手加分?點加?加幾多?做咩搞成咁嘅" {5 x2 b  ^( M+ t/ _. l
aiqianli 發表於 2010-7-25 01:42 PM
管理問題不便解釋, 但暫時真係冇辨法
9 i6 g* C" o( `/ ?% b& R! s1 I1 \. I6 O
人手加分?點加?加幾多?做咩搞成咁嘅
7 j- t, L2 h1 \; A# U( _aiqianli 發表於 2010-7-25 01:42 PM
& `' Z  o& w; [3 }+ q係AIO POST 下正相咪得囉
不如拉 , 我d分對我都無用 , 拿去派人拉
6 {  b$ U7 `. j1 B, h係AIO POST 下正相咪得囉$ e7 b3 z) g7 J3 h0 [
Winters 發表於 2010-7-25 02:12 PM
/ E$ b" ]6 u. |' Y$ H8 S! f5 s7 F3 O$ }+ W. a
我都唔係要個啲
管理問題不便解釋, 但暫時真係冇辨法
$ k6 E) f7 w7 d6 k9 Kd228216 發表於 2010-7-25 02:08 PM
8 f. A- F' y( h4 P8 K2 C: _7 h! y) U
咁你咁多分,俾啲魅力分我得唔得,唔該你
不如拉 , 我d分對我都無用 , 拿去派人拉# z  `) V$ k8 d# ~
迦樓羅女王 發表於 2010-7-25 02:39 PM
1 d: ~  \2 p6 B' L0 z/ ?: A" d* C; `" ?8 J( j- s
啲分無用?咁你俾啲魅力分我啦,唔該你,好無?

評分次數

0 F; a! G: n- H! e- Y6 ?1 g( e! b0 R: X3 d$ y; Z. h
啲分無用?咁你俾啲魅力分我啦,唔該你,好無?
4 ^, r0 N7 ?6 r4 }7 zaiqianli 發表於 2010-7-25 02:45 PM
7 I* a: l/ _; K
. ], c! K4 W7 a5 S/ G. J使唔使睇少日相都唔得呀......
http://www.26fun.com/bbs/thread-225894-6-1.html

[quote]

第一, 你理得我?
第二,我話我係講緊,只係你程度低睇唔明,如何??
HansChan 發表於 2010-4-30 11:26 PM[/quote]
咁樣真係趕客走wo...不如改番啦- -''
& I1 E+ b4 `3 ?* n! s; c5 Z/ I; e
8 w: Z: p( |0 k7 O: {2 y( ~使唔使睇少日相都唔得呀....../ y5 l. W/ H6 l- [! K) I4 |
slwong3 發表於 2010-7-25 03:21 PM
6 |5 ]3 Q# {$ e* `

+ p$ ~; H2 ?! m" H$ \% v唔係睇少日相咁啊,而係無拉拉改成無分就覺得好無道理囖
咁樣真係趕客走wo...不如改番啦- -''$ n" s! c0 f/ z0 M- t
娛樂 發表於 2010-7-25 07:03 PM
0 T" ^9 ~/ L4 P1 D2 S
8 r0 J5 d0 `$ t; C你都覺得咧,多謝你支持我,我係版務區還發咗個貼,去撐下我啦,直情就趕客走
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。