<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
5 v4 h  s8 [) Y0 H9 Z4 b1 o. W4 T# z; [# M
人手加分?點加?加幾多?做咩搞成咁嘅7 m$ V6 z; q$ ~$ U
aiqianli 發表於 2010-7-25 01:42 PM
管理問題不便解釋, 但暫時真係冇辨法
/ c2 r( U0 |, H$ d9 F0 w
$ S8 m! E; \$ y/ k# k( L# v
人手加分?點加?加幾多?做咩搞成咁嘅
6 X; `( \2 G! kaiqianli 發表於 2010-7-25 01:42 PM
2 l) G) x8 a' v" z2 K1 M. T係AIO POST 下正相咪得囉
不如拉 , 我d分對我都無用 , 拿去派人拉
2 {! i- o/ M. K) j4 H9 m9 w: M係AIO POST 下正相咪得囉
' Y3 p2 q; i, H( g+ `) i5 m7 DWinters 發表於 2010-7-25 02:12 PM
9 C5 ?" C% s2 [/ N! X9 H# F
& S& B3 l+ t! k2 e
我都唔係要個啲
管理問題不便解釋, 但暫時真係冇辨法$ x5 z! D( b. O- a8 o  _; x
d228216 發表於 2010-7-25 02:08 PM
! |5 P- u- h! ~3 J2 I( G7 Z
2 |8 y) J& h3 Z. O* K" [
咁你咁多分,俾啲魅力分我得唔得,唔該你
不如拉 , 我d分對我都無用 , 拿去派人拉
* A, m$ h" L7 x+ g" o8 {! q迦樓羅女王 發表於 2010-7-25 02:39 PM
& X3 o, o+ b9 ^  r+ U0 w4 N

, l+ D: U3 u4 u& u, O" N7 P啲分無用?咁你俾啲魅力分我啦,唔該你,好無?

評分次數

4 i/ H* k8 Y. v  M! O% B' r5 a
) l' v3 [! ?9 [( {' B. w( k2 h& o
啲分無用?咁你俾啲魅力分我啦,唔該你,好無?
: Z* D" z+ _6 Z& `" a& qaiqianli 發表於 2010-7-25 02:45 PM
& j" b& y( m6 d
* c4 C4 h* s# j. h+ k" w8 i使唔使睇少日相都唔得呀......
http://www.26fun.com/bbs/thread-225894-6-1.html

[quote]

第一, 你理得我?
第二,我話我係講緊,只係你程度低睇唔明,如何??
HansChan 發表於 2010-4-30 11:26 PM[/quote]
咁樣真係趕客走wo...不如改番啦- -''
8 U2 i* G) R3 d) ^9 }
5 {3 t, s+ l/ ]' G6 Q6 i使唔使睇少日相都唔得呀......& a" Z+ j" }1 K: j- Q
slwong3 發表於 2010-7-25 03:21 PM
  {# X: H4 V! m) W' ?

, _$ S% _2 r2 B3 [" w5 ~* |唔係睇少日相咁啊,而係無拉拉改成無分就覺得好無道理囖
咁樣真係趕客走wo...不如改番啦- -''2 u6 _/ }( x! D! m. F
娛樂 發表於 2010-7-25 07:03 PM
4 W7 k% S5 Y$ f9 _) A
4 P; J0 }3 E8 Q: s% a
你都覺得咧,多謝你支持我,我係版務區還發咗個貼,去撐下我啦,直情就趕客走
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。