<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
2 ]& k8 i0 D7 J& V
7 K" y/ V, k3 n3 c, M; N
人手加分?點加?加幾多?做咩搞成咁嘅- i7 q+ O3 g# Z' D$ i) ]6 }
aiqianli 發表於 2010-7-25 01:42 PM
管理問題不便解釋, 但暫時真係冇辨法
4 M# W7 r0 D1 N& M5 g) L( C  K; Y
3 j" s: x' R! e# \2 U7 O, a
人手加分?點加?加幾多?做咩搞成咁嘅# c/ I# v( W  r9 l9 f9 Q
aiqianli 發表於 2010-7-25 01:42 PM
/ P( [1 w* }$ W
係AIO POST 下正相咪得囉
不如拉 , 我d分對我都無用 , 拿去派人拉
1 I. r; n, z1 k5 d4 H) Z
係AIO POST 下正相咪得囉
9 o- e  L1 S7 i) m8 kWinters 發表於 2010-7-25 02:12 PM
: y9 M2 s) c1 T8 ^3 [9 e9 i1 S4 U+ r3 D8 B' n5 C! _- G
我都唔係要個啲
管理問題不便解釋, 但暫時真係冇辨法
* n1 D$ L* t& j9 ^d228216 發表於 2010-7-25 02:08 PM
; ?5 w0 S7 |* X4 G6 D. u7 @) \1 d9 X4 p
咁你咁多分,俾啲魅力分我得唔得,唔該你
不如拉 , 我d分對我都無用 , 拿去派人拉
( ~0 n, u$ x$ B) _  M* L* a8 S2 y8 r迦樓羅女王 發表於 2010-7-25 02:39 PM
9 X: u* X9 S1 R2 |( ~8 V; s

# _, D! g% ?. {8 X* R4 B啲分無用?咁你俾啲魅力分我啦,唔該你,好無?

評分次數

) Z: V7 ?, i  H; c% f3 t3 k

: T5 I! g) J: V% Q啲分無用?咁你俾啲魅力分我啦,唔該你,好無?
+ f3 q/ G9 f2 Y4 j+ M: {. l& g9 Taiqianli 發表於 2010-7-25 02:45 PM
! W# N, B0 |. n+ T# {9 V
1 h' A; l9 R9 I% S( M
使唔使睇少日相都唔得呀......
http://www.26fun.com/bbs/thread-225894-6-1.html

[quote]

第一, 你理得我?
第二,我話我係講緊,只係你程度低睇唔明,如何??
HansChan 發表於 2010-4-30 11:26 PM[/quote]
咁樣真係趕客走wo...不如改番啦- -''
7 E% [, ~# t9 |/ S% a) j
7 v/ ?4 q$ x- Z
使唔使睇少日相都唔得呀......
6 _  a( n4 s/ q# ]% [slwong3 發表於 2010-7-25 03:21 PM
* k, J  R* j* O/ ?' B8 V: n2 a# E+ R. `8 e' M" _4 p
唔係睇少日相咁啊,而係無拉拉改成無分就覺得好無道理囖
咁樣真係趕客走wo...不如改番啦- -''
* L( f- c4 m0 @4 f% M) A/ Y' j  [8 l* c娛樂 發表於 2010-7-25 07:03 PM
8 n% {7 _* R$ e$ N2 g" a5 ]5 Y
$ P  {; C- T5 ]5 o% J, i$ h你都覺得咧,多謝你支持我,我係版務區還發咗個貼,去撐下我啦,直情就趕客走
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。