<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
8 D/ z2 e2 g, s0 d$ m
+ C4 `& t" C2 L' k6 p
你都覺得咧,多謝你支持我,我係版務區還發咗個貼,去撐下我啦,直情就趕客走- o" l6 n# U0 _* K8 i2 A, X
aiqianli 發表於 2010-7-25 10:59 PM
/ K1 h' V. W) X5 B3 `0 U: X) x7 C$ o3 w0 k5 b, g4 N( f
係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  ! x% p' v/ A8 i) Z7 F2 `0 h. B
「威望」換「流量」
+ C( N; {/ }! Xhttp://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits9 U  \  s* [) Q6 b0 l
依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比率係 5:1! p2 t/ I3 J6 {# i" S6 X3 e
而「威望」換「流量」, 比率係 1:1, 吾明再問
# c( c  j4 x; \
3 z0 s# a! G! {  X* w& k7 u. E" s係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「」換「流量」/  
& A- W/ b& h; L  _* \( x8 ?( V「威望」換「流量」: R: O& c4 ~4 g0 g
http://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits
& p; w) j; H& e- ]0 C依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比 ...0 R8 a% I8 ]( R' K6 E0 o
ktwu2007 發表於 2010-7-25 11:04 PM
+ A: T" z3 w- w, @" F- F你好啊,重點係依家連發一個貼,5嘅魅力都無埋啦,唔信你去睇睇
  x& n3 v; G8 v$ }" A. @0 t5 O) ?4 {! j
係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  
$ e3 h* X- d( N「威望」換「流量」
1 Q0 K2 N$ r6 s7 [( b4 f2 ?0 D- fhttp://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits% }6 O5 I5 H3 P: @( J8 b
依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比 ...# K9 h% }  T! B  m- a
ktwu2007 發表於 2010-7-25 11:04 PM
懶叻, 過哂你D分比人啦
5 U* v. Q. F& C! e8 t0 n5 }: o  v你好啊,重點係依家連發一個貼,5嘅魅力都無埋啦,唔信你去睇睇! D" y8 z9 x+ m! N+ H7 P! o! Q
aiqianli 發表於 2010-7-25 11:14 PM
  Y3 C* P( W) G, X
( o" K5 |' c/ R3 }* R! J
我又唔覺係問題
  k1 w9 r/ M6 J9 d2 d0 e4 q咁樣, 就可以少d 廢 post
% l5 K0 D0 [/ Z+ Z0 a( ^( K7 ]1 h8 G8 _
咁你咁多分,俾啲魅力分我得唔得,唔該你6 Q* d$ N% Z4 m$ [
aiqianli 發表於 2010-7-25 02:45 PM
你成日候住人地D魅力 , 用威望換流量唔得既??
懶叻, 過哂你D分比人啦
# l' P- I  }5 \0 e* n( f% ed228216 發表於 2010-7-25 11:22 PM
4 Y9 j. ?; @) a
  Z# g9 q, n" C: N
比條生路行下
你成日候住人地D魅力 , 用威望換流量唔得既??, X/ R: r( p3 |% x) |
d228216 發表於 2010-7-25 11:24 PM
6 J" J( P' l' U3 \8 x7 z# u
' {& ~% M6 A. z你睇睇我流量同威望,你咁鬼多俾啲嚟用下都唔會用你幾多啦,咁溝屎
  d9 C: I# J* C; {4 |3 d
1 x! f( q' _% A
比條生路行下
0 a" T' b2 A6 o/ Iktwu2007 發表於 2010-7-25 11:34 PM
# S$ e7 ^% T6 B6 Z8 @: {5 v
$ H2 z0 n, {; l& c% Z6 H; D
邊個又俾條生路我行下?
  @4 J' @3 r  T- ~: g. Z' G1 |# V, z5 \+ w3 W! K
邊個又俾條生路我行下?
9 F7 N( `) D0 r3 \3 I( laiqianli 發表於 2010-7-26 12:25 AM
) I" p' I; S2 q7 g9 M

. N2 A# M+ M8 r+ E$ E係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  % G3 W9 n) t3 d/ Y; ~
「威望」換「流量」
& i1 X; B1 \( r7 @5 V, Qhttp://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits# M  a6 t! l8 L, u% _, e
依家, 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比率係 5:1
' q; u6 r3 s- \& ~而「威望」換「流量」, 比率係 1:1
0 j2 s1 a. J& L/ m( f8 c: b9 ~6 M! A
/ w/ u) ~4 g* y& r  J7 G' {8 g5 o# C8 {7 I
其實, 你明唔明尼段野, 講乜
& E3 k" a1 E% `錢可以自己辛苦努力工作賺, 分都可以.
6 A" W7 d+ a* l) d同一道理, 你可以乞, 但係做到咁殘做乜.....
9 u& ]4 M9 V& A- s9 s你做左d 咩出尼, 管理層會知, 會睇....  |9 `9 O9 V3 Y) a+ d3 F: k
你信就繼續發帖, 支持 26fun 啦6 S# v; Z( p5 Z0 f+ B4 C8 U
ps:切忌洗板
& S- F- |: L! V
6 b) J( m3 a" V: D" B  r5 ^' z; }邊個又俾條生路我行下?
+ v& ]  i: y: A; e! Raiqianli 發表於 2010-7-26 12:25 AM
6 J. r& z7 T1 i, F
, G& H8 V: a# `/ B# \26fun 係論壇, 主要係比人發表意見, 或者吹吓水, 如果想下載相片之類, 新聞組咪重多.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。