<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
( ?% I5 c0 r! |

. I: z6 [: p8 p6 {5 h; o你都覺得咧,多謝你支持我,我係版務區還發咗個貼,去撐下我啦,直情就趕客走
2 j- D7 E+ P. U" j$ x5 Z- Naiqianli 發表於 2010-7-25 10:59 PM
/ b) e/ |2 G! r- n
) N  @4 P& W5 Q1 V係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  3 s, u. |- N# ~. a- Z
「威望」換「流量」* g! I* j9 o' b# Z
http://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits. V! ]" v/ K2 f, D) S7 b" L
依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比率係 5:1
/ z# q+ [" W1 ?3 x: o* l而「威望」換「流量」, 比率係 1:1, 吾明再問
; z! z" J7 t% S

0 @' D1 u# a/ i5 }: V, N% k+ t2 v係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「」換「流量」/  ; U& P( k! Y  n2 M
「威望」換「流量」( G( @6 R3 b, t7 J) R( g& a
http://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits& _, r8 i1 i$ e1 `0 e8 q& A
依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比 ...0 b* y5 V' e. L9 t+ c. w
ktwu2007 發表於 2010-7-25 11:04 PM
1 z0 N7 Z3 v: B3 @. k1 K- _你好啊,重點係依家連發一個貼,5嘅魅力都無埋啦,唔信你去睇睇
+ K" C: b) e: W. Y+ b7 r  f& M" t- t- q5 X6 V* m' I0 l
係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  
/ z8 r" @* o) ~) H; x2 _+ l$ c「威望」換「流量」% B& O4 `3 M" v3 O$ b
http://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits
; Q2 e! g1 v; Q+ [: }) k3 a0 \依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比 ...
" n9 `7 b4 G" P6 z+ h. c4 Vktwu2007 發表於 2010-7-25 11:04 PM
懶叻, 過哂你D分比人啦
- @8 |( O5 ^* _9 S% r7 H
你好啊,重點係依家連發一個貼,5嘅魅力都無埋啦,唔信你去睇睇2 [+ D& v6 ~( E8 X
aiqianli 發表於 2010-7-25 11:14 PM
$ k5 A' |* B" s" q4 i) v1 c
# l/ x* T, d) |6 O/ U
我又唔覺係問題 : a0 ^3 n' k! N5 v& l
咁樣, 就可以少d 廢 post
& g0 x  c. a! A3 o
5 E3 ]& Q2 x9 \/ E咁你咁多分,俾啲魅力分我得唔得,唔該你
$ |. I$ U3 Q$ b- e8 waiqianli 發表於 2010-7-25 02:45 PM
你成日候住人地D魅力 , 用威望換流量唔得既??
懶叻, 過哂你D分比人啦
( t8 _% F* j+ w, W5 D" td228216 發表於 2010-7-25 11:22 PM
( D$ u& m: e, f: i( q  |2 \

+ d0 j) d# B) i! j' b比條生路行下
你成日候住人地D魅力 , 用威望換流量唔得既??
4 e( I& t, `6 V' Y* f8 n( Z( nd228216 發表於 2010-7-25 11:24 PM
2 N$ t- c0 V6 z
+ z9 k* L+ U, z' ^& E2 Y6 Z) y3 K
你睇睇我流量同威望,你咁鬼多俾啲嚟用下都唔會用你幾多啦,咁溝屎
% l3 z! M) w7 O3 T! d
) M' f. r9 t9 Z9 ^3 [. i8 q5 Y) `
比條生路行下
; g) a- b! _/ vktwu2007 發表於 2010-7-25 11:34 PM
3 X1 T, w( T$ Z/ L, V! W7 K5 J
" v0 B4 h, s' c0 p邊個又俾條生路我行下?
/ u; X" |( o* Y6 ]" a3 w
' e  U. r, p9 e: |
邊個又俾條生路我行下?8 I3 X) ]1 c# f6 E# h# H
aiqianli 發表於 2010-7-26 12:25 AM
: P- \8 y2 n' Y2 U# T
7 W9 S* L2 q! ]. ~4 x' ?! T; {. e
係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  
; {  K% E9 x- [5 C「威望」換「流量」
8 o  v5 l  l4 Ohttp://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits8 Q: @$ y5 A7 S2 ^- Y$ Z
依家, 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比率係 5:1
5 M. X  T+ {* I+ L( s  G而「威望」換「流量」, 比率係 1:1
0 y9 r9 i. j2 w! p
$ c, ]- z1 V( @) n6 F# M  |+ g2 u# R7 [2 M$ p/ t
其實, 你明唔明尼段野, 講乜
% J3 u7 _8 R( m7 V. `& y錢可以自己辛苦努力工作賺, 分都可以.
8 o( @* g+ C1 A$ L同一道理, 你可以乞, 但係做到咁殘做乜.....
$ K" ?8 Q3 ?3 L, N' T1 d4 g* u你做左d 咩出尼, 管理層會知, 會睇....9 P' _, j& F9 f' I
你信就繼續發帖, 支持 26fun 啦
, c$ o/ ^+ W9 W& W0 O0 D3 @ps:切忌洗板
2 J) ]' t% ~4 {% y& r
' J& v6 r. o4 Y1 O7 C/ Q邊個又俾條生路我行下?
- F* F. x6 z8 ~8 q7 k" M8 [aiqianli 發表於 2010-7-26 12:25 AM
, V4 [( V* U) Q  ^  ^% n/ r4 e% x0 f" c- p1 p' e3 u' d
26fun 係論壇, 主要係比人發表意見, 或者吹吓水, 如果想下載相片之類, 新聞組咪重多.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。