<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
$ w) }$ W& h  n
) s/ w) H/ t! J# k/ m
你都覺得咧,多謝你支持我,我係版務區還發咗個貼,去撐下我啦,直情就趕客走
5 v; i, b: [% E1 Jaiqianli 發表於 2010-7-25 10:59 PM
. h1 J3 U* R# ?
4 h2 m* S4 `( t3 U
係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  
1 e0 ], V8 r9 v3 ]1 Z; L. z& p$ B( ~「威望」換「流量」
  `6 \: D3 c( i( V, R7 @3 bhttp://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits
+ B6 f( E8 P: Y& `依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比率係 5:10 m; ~- ^, ?' W7 F0 p+ w
而「威望」換「流量」, 比率係 1:1, 吾明再問
" j% h6 d% |- t' Z  n0 q" r5 c  u! y) v1 N* X- Z: F5 h
係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「」換「流量」/  6 @' k% f3 I, X% l1 }) {$ {
「威望」換「流量」" v9 r3 Q4 G, s  i
http://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits
0 e' m" M. `$ {! d依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比 ...3 o9 |; G  A' ^& j
ktwu2007 發表於 2010-7-25 11:04 PM
7 X5 S6 B* }" j' O你好啊,重點係依家連發一個貼,5嘅魅力都無埋啦,唔信你去睇睇
9 s! |. N% F) h( Y; `" H. V; \1 N0 R
1 Q  w$ i+ V( M4 z9 u
係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  , e" P! ]! u. H
「威望」換「流量」
/ D% \' A& o* ~. N* mhttp://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits
4 k) `, Q* l9 X5 O7 ^依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比 ...8 v5 @0 m' G% V* Y5 B% N
ktwu2007 發表於 2010-7-25 11:04 PM
懶叻, 過哂你D分比人啦
4 q3 F. g1 P6 Y, J+ W& N
你好啊,重點係依家連發一個貼,5嘅魅力都無埋啦,唔信你去睇睇
  [& D( E( O6 v- A2 qaiqianli 發表於 2010-7-25 11:14 PM
$ L  B+ U. A) ^* c3 f; G9 x: L1 @" r! W" z# ~7 j0 n! R
我又唔覺係問題
% x( h+ R% j7 P1 W咁樣, 就可以少d 廢 post
0 _9 g/ I0 B/ m3 N$ A. ~

( \9 `  D# N& O7 J咁你咁多分,俾啲魅力分我得唔得,唔該你1 `% @- g( I, j) J# m% S" @
aiqianli 發表於 2010-7-25 02:45 PM
你成日候住人地D魅力 , 用威望換流量唔得既??
懶叻, 過哂你D分比人啦6 y# O- [$ e& @$ j* G& _
d228216 發表於 2010-7-25 11:22 PM
- e1 {0 a$ c2 h8 B. p" E* \: ?  Y! _' l0 Z1 e& n' s
比條生路行下
你成日候住人地D魅力 , 用威望換流量唔得既??
8 A  T% f& C7 [7 C/ @d228216 發表於 2010-7-25 11:24 PM
  A$ x. H# z' W8 A) v5 n( q8 n
( e# a7 _1 v; E# L$ H+ w你睇睇我流量同威望,你咁鬼多俾啲嚟用下都唔會用你幾多啦,咁溝屎
2 G1 Q9 s9 z- G% T6 l2 }$ ]. i. [' L3 H5 W
比條生路行下0 b, r0 G- M; l0 e
ktwu2007 發表於 2010-7-25 11:34 PM
; c/ j' h: ?0 y: c3 u5 h9 a; y( w6 a# w$ Y8 q* @+ S8 W! V- P% c  f
邊個又俾條生路我行下?
+ c6 B' t7 C) `$ v# H5 \3 C
& w. K& }2 ]7 J: ]# s' }2 v
邊個又俾條生路我行下?/ K/ @3 D0 T/ f9 O) U
aiqianli 發表於 2010-7-26 12:25 AM
! L$ h- Y3 b* H5 c# e. S

3 B  E7 N1 T6 \! s係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  * D+ K1 F* ]( @, ^0 N
「威望」換「流量」
( a# ]: x5 U8 z  s0 Zhttp://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits
  \8 Y5 V* l; B依家, 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比率係 5:1# a" s: ^3 X- G  r2 T
而「威望」換「流量」, 比率係 1:1
1 S" F1 E9 j6 i6 o- d
7 p0 x2 P& Z) l  d' i  |
/ \5 `! N% K! }0 r7 G$ i' p5 n0 K其實, 你明唔明尼段野, 講乜 % J) x0 B7 A5 w6 P
錢可以自己辛苦努力工作賺, 分都可以.
9 }" \2 b9 D, z" ]5 M2 S8 w同一道理, 你可以乞, 但係做到咁殘做乜.....% i2 I! M/ v! c4 |
你做左d 咩出尼, 管理層會知, 會睇....% q% w3 k3 v& z( Y; j
你信就繼續發帖, 支持 26fun 啦2 F' ^" R; f% b/ L% K
ps:切忌洗板
/ s9 G/ P; l/ ]2 |/ C- u% U
4 u  c8 C/ }* I& J) O. b邊個又俾條生路我行下?
) F# n9 n& O2 W! ^* daiqianli 發表於 2010-7-26 12:25 AM
9 }1 M0 U: K. `/ ~9 b6 `. F- e
9 o, H( R7 x& o% Y2 D( r% t4 z8 [
26fun 係論壇, 主要係比人發表意見, 或者吹吓水, 如果想下載相片之類, 新聞組咪重多.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。