<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態孿生兄弟夥朋友盜屍姦屍
返回列表 回復 發帖
  P! w6 A3 L7 M; L3 G/ y+ z
瓜左條女幾得架
- P- G) ^) E# a+ r6 U' b% r: v挖左泥開唔到蓋
" i* ?0 V& d9 a' J- Smnbvc 發表於 2010-7-26 03:05 AM
幾靚都變作腐爛啦!而且咁臭點做得落架﹖真係變態……搵技女好過啦…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
# R7 Z" m1 J" A: j, d( I4 p
# c7 u/ ^; K: [睇黎呢位師兄對呢個社會有好多不滿咁
' n5 G. `. \/ L( w: r3 J& v* D) |娛樂 發表於 2010-7-26 12:36 PM
" h5 z- L8 ?9 M2 \! R& D上面回你果位就係26fun第一賤精
1 \1 P% j. j6 ^, F: {% k6 V26fun第一憤青都唔識???
) \5 g% \6 o8 u4 @% H迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 12:52 PM
; [$ W# G% |3 l! H2 t第一, 我唔係青;
5 d. R. X  ?* ]5 m. k# ?第二, 我講嘅嘢有乜唔啱?
) k! Q3 e: X+ T  R. j* O第三, 姦屍只涉及個人道德問題, 相比起保皇黨集體輪姦民意, 不可相提並論......

評分次數

" ^' Z. d% J- w! Y  g4 v上面回你果位就係26fun第一賤精
5 G* s$ F0 y8 M5 }  O$ Kd228216 發表於 2010-7-26 01:26 PM
4 m( V% g8 Z2 W: n5 R! x
食色性也, 都唔可以講係賤精;, h6 O# L" i$ W" k+ d4 ?) Q+ g; h* W
不過齋吹冇行動者, 懦夫也..........
5 U! S3 t$ |7 p; Y1 ~上面回你果位就係26fun第一賤精! O2 v. E' r: \& a* Z% p" ]8 k& M
d228216 發表於 2010-7-26 01:26 PM
# A+ @: |7 W4 A$ ~
雖然我4年前捅過你屎眼 , 但你駛唔駛咁記仇???
: T1 B/ ?% i; m5 k4 m% B, {, C雖然我4年前捅過你屎眼 , 但你駛唔駛咁記仇???2 Y& I' w" J- S$ x% F
迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 02:11 PM
又想禁言?
幾靚都變作腐爛啦!而且咁臭點做得落架﹖真係變態……搵技女好過啦…6 A# D1 T" Z' D# m( J
goodnicelady 發表於 2010-7-26 01:04 PM
0 e' s8 {& D" e  G' S! L9 f變態呢樣野我比較在行 ...   ) t/ A6 p( T: T2 o" D/ I; l
去得姦屍既 , 其實就係要姦屍 , 同有無女友有屁關係咩 ,* x* m+ q5 M  c/ p5 ]% C
佢咁講 , 都係想d人覺得佢無咁變態姐~~
! \1 e) Q' N! i. \% D& B1 O
食色性也, 都唔可以講係賤精;
' N' O8 q# ?3 P, g9 P不過齋吹冇行動者, 懦夫也..........) v5 _2 G7 O' t" D4 r* u; o
打狗棒 發表於 2010-7-26 02:06 PM
" X, m! S& v5 N% ~" j* A
我都儲緊食去泰國 , 食下d人妖 ... 不過最好有人資助拉~~
. N3 K/ M/ j& o1 h1 i變態呢樣野我比較在行 ...  
# b% Y5 r3 m% x5 a3 r  {2 h去得姦屍既 , 其實就係要姦屍 , 同有無女友有屁關係咩 ,8 Y! g9 I! q$ ]5 j% F4 }6 n3 g
佢咁講 , 都係想d人覺得佢無咁變態姐~~4 x. `* Y/ v  v- M
迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 02:14 PM
尾句有點兒道理……但你對變態咁在行﹖那我要避之夭夭…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
尾句有點兒道理……但你對變態咁在行﹖那我要避之夭夭…
) h2 L/ q5 Z, n" K* |0 `goodnicelady 發表於 2010-7-26 02:19 PM
$ |! t0 f& ]" O& T7 s2 @
你算吧拉 , 我對中女無興奮架~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態孿生兄弟夥朋友盜屍姦屍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。