<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態孿生兄弟夥朋友盜屍姦屍
返回列表 回復 發帖
3 `4 U0 D8 I8 h% r! V8 C
瓜左條女幾得架, }+ z  U- L0 s7 b2 u
挖左泥開唔到蓋
1 ?& p0 w: b% r& S" N. W$ bmnbvc 發表於 2010-7-26 03:05 AM
幾靚都變作腐爛啦!而且咁臭點做得落架﹖真係變態……搵技女好過啦…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
. E1 s" e8 e; ?, z8 M4 Z3 l

! L: Y4 B' e) a0 M; G睇黎呢位師兄對呢個社會有好多不滿咁! g$ L+ v  s/ _7 w* F% {6 m$ X
娛樂 發表於 2010-7-26 12:36 PM
; H' P% a4 q. Q% W  D上面回你果位就係26fun第一賤精
) G! G7 q% ]8 [9 M* k5 Y
26fun第一憤青都唔識???9 c9 ^* b# x3 c$ n  h+ ?/ E  W
迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 12:52 PM
5 ~. v. a8 [$ n. a# K8 A第一, 我唔係青;( D7 p, r/ ]" K" R
第二, 我講嘅嘢有乜唔啱?$ F* X, g' }9 F' G
第三, 姦屍只涉及個人道德問題, 相比起保皇黨集體輪姦民意, 不可相提並論......

評分次數

( f; N9 y1 d& S5 l2 o
上面回你果位就係26fun第一賤精: e& X: y+ z+ I9 y) l
d228216 發表於 2010-7-26 01:26 PM
( i( b3 o: ~' @4 i1 z3 f+ r食色性也, 都唔可以講係賤精;
9 @1 U# ]8 b3 N0 w8 V不過齋吹冇行動者, 懦夫也..........
$ f0 @9 o$ z% ]上面回你果位就係26fun第一賤精
3 ~  Y' p* b$ w) qd228216 發表於 2010-7-26 01:26 PM
8 [- j/ p0 [. _: C; Q/ b雖然我4年前捅過你屎眼 , 但你駛唔駛咁記仇???
6 k& h& x# V' @! o7 D雖然我4年前捅過你屎眼 , 但你駛唔駛咁記仇???* R4 \9 p1 A# V
迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 02:11 PM
又想禁言?
幾靚都變作腐爛啦!而且咁臭點做得落架﹖真係變態……搵技女好過啦…( ]) i' V6 B9 C4 x! B
goodnicelady 發表於 2010-7-26 01:04 PM
: J. T; s1 k" Y% W( K) n, R
變態呢樣野我比較在行 ...  
4 `; ], M/ [" a0 H4 v: E6 S1 O去得姦屍既 , 其實就係要姦屍 , 同有無女友有屁關係咩 ,
* t# h: n& P2 J8 ~. [1 A, p佢咁講 , 都係想d人覺得佢無咁變態姐~~
: {2 c+ c! t: r食色性也, 都唔可以講係賤精;
( L. T0 w" N1 K" y9 l2 f不過齋吹冇行動者, 懦夫也..........: E! K$ g2 |9 x( D0 x5 ]" j
打狗棒 發表於 2010-7-26 02:06 PM
' Y6 N" P& o9 G( C8 S. X( k7 {
我都儲緊食去泰國 , 食下d人妖 ... 不過最好有人資助拉~~
% B; _. I4 M; M( p/ y) m
變態呢樣野我比較在行 ...  
5 E' f+ N, ~7 x- {" ~去得姦屍既 , 其實就係要姦屍 , 同有無女友有屁關係咩 ,  y( ~' L$ }: a' D* t: Z2 N
佢咁講 , 都係想d人覺得佢無咁變態姐~~
- A$ m, F* Z) M8 [迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 02:14 PM
尾句有點兒道理……但你對變態咁在行﹖那我要避之夭夭…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
尾句有點兒道理……但你對變態咁在行﹖那我要避之夭夭…
7 }& d- i; c2 g2 Y3 h- `. Ggoodnicelady 發表於 2010-7-26 02:19 PM
: y0 X# G* r8 Y# ~( j3 ~1 f
你算吧拉 , 我對中女無興奮架~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態孿生兄弟夥朋友盜屍姦屍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。