<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態孿生兄弟夥朋友盜屍姦屍
返回列表 回復 發帖
3 l+ }0 Q0 k. h3 {瓜左條女幾得架9 T4 f. g6 ~4 L" X
挖左泥開唔到蓋; I1 _% u/ t$ S  ]4 v2 W: q
mnbvc 發表於 2010-7-26 03:05 AM
幾靚都變作腐爛啦!而且咁臭點做得落架﹖真係變態……搵技女好過啦…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
/ @7 d: N8 t. x; u: O' V
7 |, [" r; U) \' |5 H) O0 `5 k' D
睇黎呢位師兄對呢個社會有好多不滿咁
6 s5 x. @/ t) E/ p娛樂 發表於 2010-7-26 12:36 PM
3 |! Q% c, ?0 w9 b上面回你果位就係26fun第一賤精
0 u9 m0 g! s3 G5 J9 b% H
26fun第一憤青都唔識???
( r1 _+ Q  ?0 D8 N0 v# }迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 12:52 PM
# r1 G0 L8 ^, p
第一, 我唔係青;
; x8 o" o# p# j第二, 我講嘅嘢有乜唔啱?+ B* g4 X, A8 f# e
第三, 姦屍只涉及個人道德問題, 相比起保皇黨集體輪姦民意, 不可相提並論......

評分次數

( u) P- j+ P1 C
上面回你果位就係26fun第一賤精5 c9 |0 Y" `' F+ y
d228216 發表於 2010-7-26 01:26 PM
3 j/ @: R2 S0 V: B& U- P( D+ c
食色性也, 都唔可以講係賤精;
* v( g3 K2 m7 G不過齋吹冇行動者, 懦夫也..........
. r; r& W, m' s5 N上面回你果位就係26fun第一賤精
' b0 ~( y; [+ X) [d228216 發表於 2010-7-26 01:26 PM
! E6 P. T, i$ L- `/ n: M
雖然我4年前捅過你屎眼 , 但你駛唔駛咁記仇???
2 ~0 @3 Y! N# g% D. a
雖然我4年前捅過你屎眼 , 但你駛唔駛咁記仇???$ D$ |/ D" }+ f7 r" I) a! W
迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 02:11 PM
又想禁言?
幾靚都變作腐爛啦!而且咁臭點做得落架﹖真係變態……搵技女好過啦…- k$ `: K. h( ~8 Y3 \- ?- O& H
goodnicelady 發表於 2010-7-26 01:04 PM
) L" D; s4 N6 l4 l) H變態呢樣野我比較在行 ...   9 b9 |: p# n9 ^4 Q6 j  |# Q8 [! n
去得姦屍既 , 其實就係要姦屍 , 同有無女友有屁關係咩 ,% L6 w0 b9 I7 C% i: M0 L
佢咁講 , 都係想d人覺得佢無咁變態姐~~
4 B7 W7 C# _' @/ X3 s3 D
食色性也, 都唔可以講係賤精;9 ~5 X1 M% z  U) Y  H: ~
不過齋吹冇行動者, 懦夫也..........
, o2 a5 ^/ a0 H; n5 k+ d打狗棒 發表於 2010-7-26 02:06 PM
' `, g- n: b: G* x我都儲緊食去泰國 , 食下d人妖 ... 不過最好有人資助拉~~
0 S4 e/ q* o6 D5 H
變態呢樣野我比較在行 ...  
3 ~! A4 v6 m3 A! @2 K! @- `( S去得姦屍既 , 其實就係要姦屍 , 同有無女友有屁關係咩 ,. {$ S3 k+ g. {3 v9 p3 |$ n
佢咁講 , 都係想d人覺得佢無咁變態姐~~
# {+ h0 `0 O$ H% p& P$ I迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 02:14 PM
尾句有點兒道理……但你對變態咁在行﹖那我要避之夭夭…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
尾句有點兒道理……但你對變態咁在行﹖那我要避之夭夭…2 B/ N% {( N# }+ f. A
goodnicelady 發表於 2010-7-26 02:19 PM
$ g+ [- A5 b7 `" n+ W6 i1 e
你算吧拉 , 我對中女無興奮架~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態孿生兄弟夥朋友盜屍姦屍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。