<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
& M# D" K% u, c5 V4 L4 r
1 n2 v# E9 X: C1 l, t$ l
你都覺得咧,多謝你支持我,我係版務區還發咗個貼,去撐下我啦,直情就趕客走, s. W: Y% e3 k: y$ E* R$ W* A2 K. M, B
aiqianli 發表於 2010-7-25 10:59 PM
! n3 j  v& g, Z) d; e9 ^
7 e4 i6 I: H  Z+ e係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  
+ _# B' R9 T4 }3 J( F4 m4 F4 [* H「威望」換「流量」
1 x1 y3 t9 Z) h" t; Z0 a2 Y3 fhttp://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits1 i. `% Z" y, @) g9 O9 K/ E
依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比率係 5:1
. }  Q& _  E( p" X) x8 s而「威望」換「流量」, 比率係 1:1, 吾明再問
5 `9 L4 E9 d+ I1 K
1 X, A  f2 M) x- U: U) U  s5 O* c
係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「」換「流量」/  4 h+ }2 |, _3 e+ n+ O& J& ]
「威望」換「流量」
% k4 ]% s% V1 d3 Mhttp://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits9 X0 ?3 f' o' j7 o5 W) a9 @
依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比 ...
% y5 I: S0 U! H2 u% |5 @: wktwu2007 發表於 2010-7-25 11:04 PM
$ v8 T, q7 U" }7 q
你好啊,重點係依家連發一個貼,5嘅魅力都無埋啦,唔信你去睇睇
' ~! Y$ F* [5 R0 S( p, ]* y0 A$ W% `! z: g6 o
係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  , b! _2 ]( L3 ]7 j0 R" K7 ^+ v
「威望」換「流量」6 x0 e3 `1 w7 i+ @* g
http://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits" j3 `1 J- w+ e$ I1 s
依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比 ...
  }' M. L0 o8 U9 B# U5 N4 Wktwu2007 發表於 2010-7-25 11:04 PM
懶叻, 過哂你D分比人啦
% `( ]& K7 L" ~0 ~! p2 b! h
你好啊,重點係依家連發一個貼,5嘅魅力都無埋啦,唔信你去睇睇+ ]; {0 _6 ^+ `
aiqianli 發表於 2010-7-25 11:14 PM
& J4 d# _' \  g
* I; w, O; ~" X
我又唔覺係問題
2 @- X& G+ y. R4 ?9 M$ R咁樣, 就可以少d 廢 post
: D3 F4 S7 \, D
3 w6 g/ h8 v& o( o% T* n
咁你咁多分,俾啲魅力分我得唔得,唔該你
: }) m: U" T( g* g+ q! jaiqianli 發表於 2010-7-25 02:45 PM
你成日候住人地D魅力 , 用威望換流量唔得既??
懶叻, 過哂你D分比人啦
! N( i" g0 p( _' t. z, b' k) nd228216 發表於 2010-7-25 11:22 PM
9 R9 g" N. J- y4 m

* I! q6 X! x$ V: Y0 t9 U比條生路行下
你成日候住人地D魅力 , 用威望換流量唔得既??
/ u2 G; ?% x# r6 zd228216 發表於 2010-7-25 11:24 PM
+ C: B0 J( a9 C
+ C* W  d! d2 z/ h
你睇睇我流量同威望,你咁鬼多俾啲嚟用下都唔會用你幾多啦,咁溝屎
+ V% d$ Q; K' q# _) ]; R! w" R
. q- k1 i* A" J" B$ ?比條生路行下3 O" i$ U1 V% Y: V- a" F
ktwu2007 發表於 2010-7-25 11:34 PM
+ c1 E. ~% ^  w, \) Y. K6 Z( c5 k* y9 h- s3 v6 F
邊個又俾條生路我行下?
8 P# R0 }+ K6 G$ b/ g& Z0 `; i
3 {' \" f+ n" w9 d邊個又俾條生路我行下?
, H8 f7 A" F8 ?4 E0 q7 waiqianli 發表於 2010-7-26 12:25 AM
: @( K/ C$ H: o6 G: f# L$ `
4 f2 C- `' N" z- Q9 F
係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  . ~# ?, ]! E0 ]# h& y
「威望」換「流量」  _' P9 `- o9 i) b; `
http://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits
7 h# y( l8 p; W- x依家, 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比率係 5:1- d! N% n7 V. b1 g2 R- x6 ~
而「威望」換「流量」, 比率係 1:11 k$ i' Y9 A; B, W; n8 b9 A
4 @  o7 c1 |! l" V
* z& n( ~1 g" i8 h6 Z' w
其實, 你明唔明尼段野, 講乜 & c0 I: |0 S* c" F6 L
錢可以自己辛苦努力工作賺, 分都可以.( S- O( W( n4 j# C1 Z* |: H
同一道理, 你可以乞, 但係做到咁殘做乜.....( B3 `" k* C  S- ^1 G0 ]( \
你做左d 咩出尼, 管理層會知, 會睇....+ j) |; w) l& d" l/ `
你信就繼續發帖, 支持 26fun 啦4 C$ W4 c0 h% {9 e# ]1 o( T
ps:切忌洗板
0 v( D6 }8 `- R, V
( L0 w% B5 y" Q/ h# @$ E
邊個又俾條生路我行下?6 Y; w. M1 j- l: J# b+ m) b. I5 V
aiqianli 發表於 2010-7-26 12:25 AM
0 B2 I& y- A+ d7 F2 d
4 D# {9 j; D! Q, {" g' r26fun 係論壇, 主要係比人發表意見, 或者吹吓水, 如果想下載相片之類, 新聞組咪重多.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。