<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
) P  l5 S# O. u# Z
3 f9 M4 g, C# y4 x) S( _* @26fun 係論壇, 主要係比人發表意見, 或者吹吓水, 如果想下載相片之類, 新聞組咪重多.1 g: W2 P* r& \' O$ u* D+ Y
d228216 發表於 2010-7-26 02:17 PM
; z( ~3 D' }2 \* q) K7 J1 n
! V( v/ N" {/ c# `  Z, n0 \吹水?我唔覺好多人吹緊水喎?邊度新聞組啊?
$ J0 d3 Q1 W4 X# v

$ _) `/ U* Y2 u! H7 M7 U. }吹水?我唔覺好多人吹緊水喎?邊度新聞組啊?
4 l" f: ^) L; K$ U) d. j6 Uaiqianli 發表於 2010-7-26 07:06 PM
論壇有好多區咖,我地一直吹緊水喎...............你唔知道
$ Q9 {- Q  B8 E6 H4 _# }

5 S7 S" E; f' u% |  m* D" Y3 a吹水?我唔覺好多人吹緊水喎?邊度新聞組啊?
5 w1 J$ p7 N2 M8 u3 maiqianli 發表於 2010-7-26 07:06 PM
期實你想要咩野
要加分好易
& x/ M) w; J7 ]' ohttp://www.26fun.com/bbs/thread-232451-1-1.html; V- k" Z0 ]- {( d$ \+ b

1 w; j+ _+ ?9 U+ N) z
[送積分活動] 新舊會員轉貼26FUN圖 送積分 人人有份
8 E* K3 a( d7 o! T/ J方法: (只需2個步驟)) P9 {, X8 s7 ]( l
1. 將印有26FUN標誌的自拍圖片張貼於其他網站 (網誌BLOG, FACEBOOK, XANGA, 討論區, ...)
+ \9 A/ V: h- v( @2. 把該網址URL回覆本主題# [  V1 z" a6 K; B, n( G

# m; E$ ^; b# ?+ k*每人每日不限次數轉貼$ w" T' ?$ x0 I; N0 y" ]4 x4 r0 S/ j" f
*每日回覆本主題一次報告所有轉貼網址, 獎償積分(依轉貼數量及宣傳效用決定多少)
4 ~/ J9 N+ K5 X# t* V$ _  c*印有26FUN標誌的自拍圖片可在攝影樂園無限下載! s1 c, @% L( j0 G0 q
*[必讀] 積分使用指南
浪子~孤獨就是良伴~
唉,算了,都係無嘢了,當我無講過啦
期實你想要咩野6 l' I! e3 l) P% q. @
奉命 發表於 2010-7-26 09:27 PM
: V& v( T5 b3 o5 c- F8 Y; w8 V/ h+ r. v. z/ P9 L8 g
我想要分,多啲嘅分,就咁簡單而已
1 S$ ?. F" V9 C. }; h
# w2 ^/ ^7 G2 ?+ z& u; s, h我想要分,多啲嘅分,就咁簡單而已$ p$ E; \$ y. E0 a
aiqianli 發表於 2010-7-27 07:22 PM
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=233158&page=1#pid3465135
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。