<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 惡導遊,和八達通一姐邊個值得原諒多d﹖
返回列表 回復 發帖
+ x# z% b0 L8 O+ c' k2 B
- ^2 T/ U& U+ f# w
惡導遊、八達通一姐、包致金姪女、劉慧卿、goodnicelady邊個值得原諒多d﹖
( k% V/ D# h  rd228216 發表於 2010-8-2 07:49 PM
乜攞埋我黎講呀﹖梗係最值得原諒係我啦!我都不是公眾人物!呀!錯!不是!我攞呢d野黎講是最不值得原諒…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
乜攞埋我黎講呀﹖梗係最值得原諒係我啦!我都不是公眾人物!呀!錯!不是!我攞呢d野黎講是最不值得原諒…2 f/ v1 b5 y: O% u5 z: M0 J! Z
goodnicelady 發表於 2010-8-2 07:53 PM
冇錯又何來原諒 , 所以你最唔值得原諒
冇錯又何來原諒 , 所以你最唔值得原諒1 b1 O5 u9 m4 N3 e/ _  Z5 N. {4 j! ]! q
d228216 發表於 2010-8-2 10:57 PM
, r) T/ ]& @" M咁都得﹖玩捉字失……
( T( i: q" d& g, h( W. W( G/ |
1 z; v. n! V' [& a4 x  W
打差佬都只係罰8000蚊, 鬧吓人, 賣吓野 何罪之有???
: j  t3 x6 H: a4 ^  W' od228216 發表於 2010-8-2 05:41 PM
" K9 ~) [$ _1 q# I, \4 d+ ~( k

1 ~  z9 m* F! u7 [7 J如果, 比人打一巴有8千蚊.....' X: o% Y" w0 `) |. A8 Y
咁我又想扮 _ 佬比人打下....! c" r4 p- |( ?0 g. X
8蚊我都肯
6 D; A  n6 e0 H( \8 n' \! w2 W
咁都得﹖玩捉字失……9 \. d* s  k0 n% a
goodnicelady 發表於 2010-8-2 11:54 PM
1 F3 {) Y, R' e2 ^/ j. F" w! ]: {, z3 T) A
靚花姐,你會錯意啦,以我中云程度,水準咁高的我來看,
: D" Z) y& D6 j% b. X7 Jd佬應該係想講:係佢自己吾直得, 可能係童年陰影, 心理阻礙之類羅
7    6      5    4     3    2    1
如果加埋包致金侄女? 咁佢最值得原諒;
8 i" _( @4 _( M/ |因為佢天生出來就係大法官的親戚, 佢天生就係特權份子, 佢都冇得揀, 或者佢都唔想呢?
1 U8 m4 v( s4 \: `' D! A而且, 佢已經接受過法庭的審議, 判刑係點? 佢都唔知, 咁主審法官硬係唔使佢受靶, 咁佢又可以做到乜?1 R" A( k* n/ k% A- E
所以, 佢最值得原諒!!!

評分次數

如果加埋包致金侄女? 咁佢最值得原諒;% L; C8 Z: v, \" B$ [# e* a
因為佢天生出來就係大法官的親戚, 佢天生就係特權份子, 佢都冇得揀, 或者佢都唔想呢?
% A  o$ a  s/ h$ p1 ?0 u1 B而且, 佢已經接受過法庭的審議, 判刑係點? 佢都唔知, 咁主審法官硬係唔使佢受靶, 咁佢又可 ...
( Z: i5 h. K4 j打狗棒 發表於 2010-8-3 12:22 PM
* }) g# U- L# R6 ?2 m+ d
: d7 Y7 P9 t& U6 _2 s' q/ e咁你要小心, 你識果個係, 包皮甘 唔係 包致金
- r& p9 Q, [- ?# Q% i
+ ]# N& ^6 `# \8 \3 n
咁你要小心, 你識果個係, 包皮甘 唔係 包致金
7 @, e& S3 v3 Cd228216 發表於 2010-8-3 12:38 PM
5 Q+ {6 x8 p& J2 {3 w( B  q* N' |
金包皮先有用, 包皮甘把x.........
- j8 v/ d% ^5 [2 d; ]; n$ O8 w# A6 k- j0 |
靚花姐,你會錯意啦,以我中云程度,水準咁高的我來看,
7 V! u0 F/ N+ Fd佬應該係想講:係佢自己吾直得, 可能係童年陰影, 心理阻礙之類羅
; D9 x/ X% m% U8 _' b8 r" v# NTriangel 發表於 2010-8-3 10:31 AM
妳窒佢地呀﹖笑死我…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 惡導遊,和八達通一姐邊個值得原諒多d﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。