<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ... 我又覺得個刧巴者唔係咁衰喎 ...
返回列表 回復 發帖
( R$ T+ O3 t, j2 o

* e1 E. P; ?4 ?7 S! d, W5 N3 _' m呢條友出街,實俾人打鑊金  C7 A( d; a5 f8 x0 n1 G9 L
infjlam 發表於 2010-8-25 10:08 PM
$ c, ?! F8 {+ x  A& ^$ g( t2 w" ?3 x& ^4 P5 J, w" f6 Y
都唔知點解有咁多哩D人,! }% G( y+ S6 f
但願佢地會遇到同樣事件,# P. a. K; D: e$ n  ~8 }/ s9 Q
可以設身處地咁感受下當中既無助
狗口長不出象牙!1 N3 M/ U) J. ?- q# J. G, O4 `
將心比己,如果死果個係你屋企人?
9 p0 Q3 @7 O( O7 A你會唔會咁講野?
" H2 v& p% Z5 `1 _剃人頭者人亦剃其頭!  r. u5 {2 G/ ]/ P$ d
最好以後有咩挾持事件既換你去做人質!

評分次數

喂,你死得未呀,我拎左黃牌啦,起身啦
, R- i9 Q2 u2 k$ J( ?" K' o9 J# O! i# D5 X+ U2 d" H  r# p
呢個世界,好多人,好多事情都無唸過咁大獲架,! j8 `2 K$ k  }2 t# J' y, p! r
無唸過,就可以就大X晒?何況為著要復職而挾持人質,已經係好X自私o既行為!
& q0 Y/ H( ^5 N& ?1 Y. U0 z4 }6 m- }* X2 R/ E! `
好懷疑你有冇邏輯,將事件本末倒置,把槍手騎劫旅遊巴同殺人合理化! ...  m  G- n  `* C! O
infjlam 發表於 2010-8-25 10:29 PM
# K! m" c' B7 n1 w& @# ?, G* w我唔係呢個意思 ... 我一直無講過佢岩 , 無講過佢無錯 , 只係覺得佢唔係一D人所講咁 ,0 R7 q, @; o) L- O7 f8 p
係變態 , 係無人性 ... 我覺得E+D人係唔曉罵人 , 因為罵人其實係要分程度的 ,
- y9 Y% o: U$ \- L- ~E+D人一黎就變態 , 就無人性 , 就仆街冚家鏟咁 , 係咪可以比較準確咁批評呢件事呢???

評分次數

! \& ^; y$ T( e2 A5 S% X

" Q8 @# I5 j/ r# p唔好玩啦, 佢都做過差佬, 拎住支M16去劫車,
0 W- N  V; F, r' P) l冇諗過咁大鑊? 唔會以為人地會讚你夠英勇打鑼打鼓擺兩圍重金禮聘請你番去復職呀?
6 c: M  E& ~9 e) v根本佢早有預謀, 你話佢無想過人地會開槍我真係覺得有D放屁
. n- b1 @! `9 z你話之後果D係佢殺定係D警 ...! k" E5 o; ?0 S' ~* o! x
jojojojoj 發表於 2010-8-25 10:29 PM
4 U& ^+ V) y5 @0 x係呀 , 我係覺得佢蠢羅 , 以為咁可以復職 ...# `8 u+ ~* F( R7 U/ O6 D/ }6 ^
你話佢早有預謀 , 預埋自己都丁蓋??? 咁好似又唔係咁合理喎 ...
4 |+ w3 a' R$ T& f2 {' c( z
我唔係呢個意思 ... 我一直無講過佢岩 , 無講過佢無錯 , 只係覺得佢唔係一D人所講咁 ,
* ^# w7 L2 t  S/ ^係變態 , 係無人性 ... 我覺得E+D人係唔曉罵人 , 因為罵人其實係要分程度的 ,. m) v: |0 j0 S0 |/ @! `) z; M
E+D人一黎就變態 , 就無人性 , 就仆街冚家鏟咁 , ...- i" R" x" _, k/ o/ s
迦樓羅女王 發表於 2010-8-25 10:50 PM
1 i: E+ o- u0 P" ]2 E+ F
9 T+ z4 e6 W# _5 r" }" L" v! H3 M
斯得哥爾摩症候群?

評分次數

$ D2 q$ ^( d( |9 ?- t' b# b% ]& t我唔係呢個意思 ... 我一直無講過佢岩 , 無講過佢無錯 , 只係覺得佢唔係一D人所講咁 ,! O# T" V4 r7 I5 R/ U
係變態 , 係無人性 ... 我覺得E+D人係唔曉罵人 , 因為罵人其實係要分程度的 ," @& @$ r- m7 G# h
E+D人一黎就變態 , 就無人性 , 就仆街冚家鏟咁 , ...0 z. L: @/ j& _1 H# k, n2 D
迦樓羅女王 發表於 2010-8-25 10:50 PM
) ~7 x! p! N6 J$ U
( C( p8 [2 q  p% q/ a
討論槍手係唔係變態,有冇人性,和主旨根本無關痛癢!
5 R. @: r: P& y1 K0 g: m; x# ?錯就係錯,這絕對是大是大非的問題!1 `8 `  A, H8 {& U
事實係,佢若唔騎劫架旅遊巴,唔挾持人質,就唔會有人死!
% w1 y) F" d; `3 W5 ^4 z當然,菲律賓警方都要負上不可推諉的責任!(談判和營救行動一遢糊塗)
本帖最後由 jojojojoj 於 2010-8-25 11:06 PM 編輯 , j" H/ D/ r! P+ w* x
, }7 c9 `' y" v' J) s5 [7 `; Q/ P# X. W
( v4 p1 r3 W8 N3 K$ l8 G* ^; n0 A
係呀 , 我係覺得佢蠢羅 , 以為咁可以復職 ...
& ~" S$ P2 G( m6 R% A1 w你話佢早有預謀 , 預埋自己都丁蓋??? 咁好似又唔係咁合理喎 ...3 L- a' X9 E) q. H
迦樓羅女王 發表於 2010-8-25 10:52 PM
* Q1 p3 V) ]) l$ b; Y1 B
1 F4 W3 I9 y4 ^" J6 T$ i4 q我話佢早有預謀係話佢劫車同開槍
4 J; i# u) u9 h佢算唔算到自己死唔重要,. m3 k) J* I% {3 `- C4 z% s
唔通你又想講佢計到自己要死所以同D遊客一鑊熟係好合理?5 W+ v* `# p9 J' H; F, r+ b6 G
蠢都唔可以合理化佢既所作所為2 C6 T( A: D' Z: O( ?. e! R
而且你唔只覺得佢蠢, 你係講到佢開槍殺手無寸鐵既人係應份既% z6 o; [2 r, p2 F9 C% P, h) M: u* V
我接受唔到哩點
* v/ j( i. r0 q- I% P9 B/ e/ A: j* s
討論槍手係唔係變態,有冇人性,和主旨根本無關痛癢!
. ]! N% b; P) k8 i. s/ k5 e錯就係錯,這絕對是大是大非的問題!
" H* D2 o- B1 q事實係,佢若唔騎劫架旅遊巴,唔挾持人質,就唔會有人死!
6 A4 T! h* [4 a) h6 |: [2 K當然,菲律賓警方都要負上不可推諉的責任!(談判和營救行動 ...
* \5 m  c# |2 N3 O4 ^$ E2 d8 g7 [/ binfjlam 發表於 2010-8-25 11:00 PM
- N. A0 _* s: g... 呢個係你個主旨 , 定我果個???
7 @1 g) M8 \4 m0 X& T* j" V8 H& h5 A, z+ Y8 x, Y8 E- T
我話佢早有預謀係話佢劫車同開槍
2 x) J% [7 F. n( B佢算唔算到自己死唔重要,, [" S7 j6 O0 a; ^% t1 ~
唔通你又想講佢計到自己要死所以同D遊客一鑊熟係好合理?1 T" j" K% E/ D
蠢都唔可以合理化佢既所作所為' Y% ~% Y* M) N( h& e
而且你唔只覺得佢蠢, 你係講到佢開槍殺手無寸鐵既人係應份既 .../ W( z3 P% s! o6 G  M5 D* X7 z
jojojojoj 發表於 2010-8-25 11:03 PM
1 i& ?6 L8 K) W& H

3 j& m, q" ]0 i+ ~: V3 H* @無謂嘥氣喇...1 b* H' M# i$ _8 V6 b) N' r8 s
同佢講邏輯講道理,你認為真的可以溝通到嗎?
+ e( b! P5 b. Q

/ k' X$ d9 E! C1 a無謂嘥氣喇...$ l$ N- x' @) y3 k6 [: Y4 ]0 e
同佢講邏輯講道理,你認為真的可以溝通到嗎?" E+ O1 e  U4 {& s
infjlam 發表於 2010-8-25 11:07 PM
8 ^. A% v( `6 O# O& K4 G- P! f! C

# o* [2 Q5 X6 O* Q+ a溝通不能, 但講到因為私利而開槍殺人係應份真係太冷血
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ... 我又覺得個刧巴者唔係咁衰喎 ...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。