<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ... 我又覺得個刧巴者唔係咁衰喎 ...
返回列表 回復 發帖
就算遭遇值得同情,5 j( t, V0 Y( s) r; ?! v$ C! p0 A' I
但殺無辜者根本就點講都唔通,* P* e7 U' [$ o' r4 _4 @
比人屈唔係大晒,
+ n) f  P) t" `/ w5 A( ], I將自己既不幸擴張到唔關事既人身上簡直係自私既行為+ M7 V# L9 Y- b4 H1 P3 N
話咩個環境係咁暴力,
2 J) @3 \. b- @4 N+ o% C所以佢殺手無寸鐵既人就係迫於無奈?
3 M4 Q8 R5 [1 v1 E) s0 i太反智了吧7 B) A+ j+ i2 R
環境令你暴力, 講到自己咁慘咁把炮既咪邊個屈你你咪攞支M16掃邊個囉,% [; t9 g, @4 \" R# P5 M: X
又唔見你咁做?6 g: {4 q) M5 E" V
佢咁殺弱小既遊客,
2 O1 [% ~) s- O2 J只係見到佢只不過係一個懦夫

1 j9 |' Q4 Q7 @! _, |3 y
% [7 _+ m4 j; R" O... 呢個係你個主旨 , 定我果個???# C' @& u3 F- ~* c8 R
迦樓羅女王 發表於 2010-8-25 11:05 PM
0 N! d$ v* c! Y+ Z+ p
其他主題.....大家可以再同你慢慢友善討論.......& h* l4 N8 |. d5 {6 K  e
哩樣嘢.......唔該你收聲啦....5 a# S8 U8 O' f8 l
我X你老母!!!!!!
  _. P( M& p) H# F你講笑,你要乜鳩嘢理性討論,你搵第二樣啦!

評分次數

天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
- [" U7 e9 l1 g
; ~3 J' g4 o4 Y+ B; S: p- _" K
咁我都肯定你未試過成為無辜受牽連既受害者 ~ 或者受害者家屬 ~ 所以你先會同情行兇者情有可原
5 \8 x# i1 n. [6 N6 C) W' b- c3 ]# hKNY 發表於 2010-8-26 12:41 AM
5 G& @- y4 {' O1 o0 {咁我都肯定你試過成為無辜受牽連既受害者 ~ 或者受害者家屬 先甘鑽牛角尖1 D# E  e, I* H; m8 R3 ?
同情行兇者=情有可原 % E3 U- `' f0 h+ h1 D+ D, P
問人我打機用咩名拉# u3 t$ n2 X- s+ f/ F9 a3 @! N
信法道思想
& d  w1 h0 N2 e$ k0 V只係而加不公不明法道不嚴
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
本帖最後由 HansChan 於 2010-8-26 12:52 AM 編輯 , y. S$ S0 \) n; P/ t0 l% o% \- A! N
; Q/ y0 F. g( ^; o4 N8 @
公平d講
* E8 ?( u  ?0 U% A; y" [佢刀幾慘' W, s- r- L( R% L  Q0 L
因為信事件有其他內情
% q  K! P- k  k( k個槍手係有殺人係唔岩
% g; n9 x( D& m9 @6 V但有幾多人係殺人不見血! E9 ]4 l8 e2 b7 i. {+ n7 {
今次就好似話菲律賓政府
: ^/ T, Z5 f" F0 N' amnbvc 發表於 2010-8-25 11:38 PM
4 T5 j9 B: ?7 j4 ]' h6 }* _8 f# H  S公乜嘢平???????????????????????????????????????1 H4 U2 A3 V  E0 q
佢一個人既不幸,要用八條人命同唔知幾多人既痛心,傷心黎滿足......公乜嘢平呀?!
: a0 a% P0 V) x4 s3 O菲政府當然係仆街.....但你攞乜嘢條槍手同仆街政府去相比???????- s3 l/ B& q+ r5 T5 q7 M* k
你傻咗呀?!
& P! g, q5 o# `+ i個世界好多人都不幸,係咪人人都要攞枝槍去脅持人質去表逹自己一人既不幸?????你唔駛講第二樣,你答哩一個問題就可以答晒你所有低能既疑問!!!!!!!

評分次數

天童哲學!!
就算遭遇值得同情,* \' E3 K# m0 e3 d9 N. [# j6 Z
但殺無辜者根本就點講都唔通,
5 c7 \2 |" j* K7 |比人屈唔係大晒,# w, _$ q" y+ o) J/ G
將自己既不幸擴張到唔關事既人身上簡直係自私既行為0 @  p& C# B4 y: U% d+ F8 r
話咩個環境係咁暴力,
# t2 n3 ^$ p: q: e2 o( X7 `所以佢殺手無寸鐵既人就係迫於無奈?
$ x4 `* P* V: J. Q( J9 S太反智了吧
7 r5 E5 ~: X7 h6 V- \1 M& t環境令你暴力, 講到自己咁 ...* K! R6 {/ N* H8 P* h
jojojojoj 發表於 2010-8-26 12:45 AM
+ C; _8 v) U1 H$ _5 H
6 C  o6 o& Y% }" F- v  }
有D反智既人 ~ 偏偏會以為自己對事情睇法比其他人理智 ~ 而聯想出一些歪理來改變是非黑白 ~ - a; A3 }1 ?! U' S; G
對大是大非既對與錯都自我混淆
: ^) P7 E5 b+ j: ?8 s1 K  S. Q# @+ Q2 A+ m+ Z, g' l
有D反智既人 ~ 偏偏會以為自己對事情睇法比其他人理智 ~ 而聯想出一些歪理來改變是非黑白 ~
8 e  i( H" x) m對大是大非既對與錯都自我混淆# m4 @2 F( h5 E0 K# D- U+ y. g: g
KNY 發表於 2010-8-26 12:52 AM
  E" U- R7 \0 i5 F; y0 K你收聲啦你!
1 V* S. c; P4 n% d( H0 \9 b( h要突出自己別於理性思想既人係你哩啲人渣呀!!!!
天童哲學!!
- i4 o* H0 a- A2 Z咁我都肯定你試過成為無辜受牽連既受害者 ~ 或者受害者家屬 先甘鑽牛角尖1 o' E2 C: ?1 r, U7 w& X
同情行兇者=情有可原
/ y9 K! s; n6 M: d4 O& q問人我打機用咩名拉; @$ S8 c) c9 O4 L2 F
信法道思想
* R$ `# H6 d9 q* `% `+ u只係而加不公不明法道不嚴 ...
1 Q8 `& L# O8 x2 @mnbvc 發表於 2010-8-26 12:49 AM
5 ~" I% L8 l2 {9 ^5 O6 B' U5 |0 F4 f; E' F1 z. `- x
詞窮就玩惡毒咒罵 ~ 呢種就係法道思想?
3 r) ~, [% V) {2 U7 k! B7 d  H
* b9 L. I5 K% N; h
個世界好多人都不幸,係咪人人都要攞枝槍去脅持人質去逹自己一人既不幸' z/ o& v$ u: d! `6 p/ @
HansChan 發表於 2010-8-26 12:50 AM
: R; X: R; H+ J* K; z! G# X你係刀要答既米答係羅
$ E  c# }9 |& S2 e& V$ d) _9 {$ I1 y走去非洲轉
  x  I' \2 q* F/ d) [. G9 J- V有邊日唔攞枝槍去脅持人質去逹自己一人既不幸) E9 Z3 l: l1 Z% N! V
你估香港冇d甘既人- Z/ N$ H+ d/ l7 k. W, g* V
只係冇甘易有槍
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
2 m6 M6 n& b; C! \7 O$ v你係刀要答既米答係羅
) z- f: Z2 t! \; h* w" N' {' y3 Z走去非洲轉) _+ o: f( o. b5 I
有邊日唔攞枝槍去脅持人質去逹自己一人既不幸( X: H; z! h. L
你估香港冇d甘既人
) e( N$ T  u% v只係冇甘易有槍
! L( a1 A3 e2 omnbvc 發表於 2010-8-26 12:55 AM
) O: R6 G! |# g2 L8 N) a( G4 N- N% c1 {0 \
閣下既想法似乎同菲律賓總統有點相似 ~ 尤其係菲律賓總統在記者會上以俄羅斯歌劇院事件來淡化過失
本帖最後由 HansChan 於 2010-8-26 01:03 AM 編輯 # U2 `6 Q/ F- @/ A

; k2 k' v1 H# ~8 s
0 c: \1 a2 J' L4 _# {% H
你係刀要答既米答係羅+ }! i) U. ?7 a( S4 \) W
走去非洲轉
: c/ }* H7 ~$ h有邊日唔攞枝槍去脅持人質去逹自己一人既不幸* J1 Q0 K4 U' E3 b1 K
你估香港冇d甘既人
" H- }. R6 j) a- Q7 e4 [0 V只係冇甘易有槍
$ W+ O3 w, d+ f. g' O" q6 X+ C1 h: ~' amnbvc 發表於 2010-8-26 12:55 AM
' G  m# X/ X0 g6 t以你既答法,你係好岩!!!
5 Y+ [+ l/ G. ~* o# F1 |2 E& U/ L你係以冷血既人既角度去以你所謂口材或白癡思想去爭辯事情,
. r- U/ M& B& {+ }5 Y可能我錯.....你絕對係似啲白癡十多廿歲以為自己好有理性思想既低能十九思維去發言,: L" R  W7 X7 e  z
好吧!!
: O& [: K7 m3 d4 h8 f4 x我俾位你入.....我係以低俗但有良知既心態去回你一句.....
  T! n+ m" J1 B; F"你食屎啦你!!冷血仆街!!"
天童哲學!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ... 我又覺得個刧巴者唔係咁衰喎 ...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。