<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!
返回列表 回復 發帖
5 z+ z% |, J% b) h% |! Q

4 M5 Q. p: ~2 _8 `唔係話唔比佢葬,' L. y+ P+ l" z' s8 d" g8 S3 k
但事發只係短短幾日咁就葬左佢係咪快左D?
( G! [5 _0 R/ X究竟有冇驗過屍?  G5 s- ?2 O% e% @! M: n' \
有冇CHECK過佢身上有冇D咩線索?
. H3 \3 `# P! Y6 N, W一話放班人過黎查就即刻領屍即葬,
" Q) |( S6 M* r; U會唔會係怕人係佢身上CHECK到D乜? ...
; l; \9 g# B! tjojojojoj 發表於 2010-8-30 02:07 AM
3 s5 ~( m, L3 p7 o' B9 q* z1 y
6 U) n1 P! U5 e" t! H; ?/ R* G; w匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,
; P& x* Y% V+ p% x. i但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?
+ w7 g# n( n; t8 H- P; v( ^" z6 ], C& n8 j4 ~- T( N
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,5 u# N3 A* ]" t7 t
你還應對它還有任何期望嗎?
2 O* p$ u2 g# X( s# c9 M( D( y0 I* b1 D" ~" z
匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,
1 o  J2 }% ^! w$ C. M但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?
# u4 k6 l% p/ x4 @1 e8 \
5 W9 K: J$ Y: T6 i7 [$ j當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,$ S$ q- W& |# C3 M4 B9 q, ^# y
你還應對它還有任何期望嗎? ...
- `* A, s1 u  L3 F  o7 h: binfjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
' A  f+ N0 F' x  b& J8 @1 J0 ]$ |/ e1 Z

- X+ V5 ^) i) C( C' |0 n講真菲律賓衰極刀巧過中 共多多倍
0 ^. S) X% ^$ z0 f4 ?& B" p
5 U/ e3 Z# O3 K3 E' f) |/ x4 j$ B" O- M3 w港人係內地發生意外,共匪會將消息全面封鎖,港人根本無權過問5 Z; b7 v7 p$ F8 v2 a
$ D' n' B7 w1 o3 i7 b% J
然後極速火化,死無對證% O: M! v1 i- a
0 [/ \- O. |( [0 s$ Z
菲律賓衰極刀係一個民主國家
禾係 ........ ....... 電梯男
& d! a- N3 h4 ~. i( r
7 w& k4 }9 g. E8 E匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,
; V& c: J6 m' C但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?: s% |0 z9 X; Z7 i* }3 g' [% u- b$ o
% C7 U- \. _9 |. x' D, e( w5 J, x' U
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
* W6 {$ j. l/ J$ a$ R; w5 L3 J你還應對它還有任何期望嗎? ...
+ d7 y& F& b8 {1 T/ ]infjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
+ y" i. d0 p- t; r4 A) P2 C  c/ A: Z; ]2 ?+ x$ I3 `* e: _4 k3 E
成單野要查根本有排查,
0 a) ^2 R0 L8 l& d6 T只係查在場既人都有排搞,; p+ e( c, X: i  i8 w5 X
唔好話人地就算香港,4 s! @% H0 P1 {0 y5 g
之前徐步高案都係有疑點而不了了之0 _( I# Z* }1 w$ f, ]' X  {
但今次賓佬做到咁低章真係好野
" h/ L0 ?5 }/ G2 T2 N
% ~0 O8 v' P* p3 R
成單野要查根本有排查,
0 C2 g. x: F* G+ f只係查在場既人都有排搞,0 \* Z4 h5 m1 U1 V# d
唔好話人地就算香港,
( S. w7 ^* L1 r) L之前徐步高案都係有疑點而不了了之: b5 T  i  j( c8 R1 |5 c
但今次賓佬做到咁低章真係好野2 d0 |$ Y4 A# C& D; }/ W& u
jojojojoj 發表於 2010-8-30 02:32 AM
  {& \. C! O) d& K) V, h
$ i' d7 H) l4 e! e7 ~
3 I6 s* r* B* ^/ v4 W: m有得查刀巧過冇得查( j9 t' n( G) `7 p% z. G* x* g4 P

5 P. P/ P! @  ?  o6 X如果係大陸你想查刀幾難牙
2 ~& B5 c, ]9 b6 m* e0 J" E! m9 L; D

/ c: q9 s$ H/ Q* \衝擊領事館燒領事館就叫替枉死同胞出一口氣?* Y/ M% L# _: ?0 f4 ?8 E: {
思想幼稚到白痴既地步,1 _+ y3 @6 w2 @1 `5 C
燒完又點?幫兇仍然逍遙法外,! Z; |9 t. D4 g0 {% ]; n, S- s0 a% Q
咁做只會比賓佬逃避責任同落閘既藉口,
( U8 V% Q0 t7 y更加影響香港既聲譽,2 P' G( L/ h) N4 C. \$ L2 A; A' A
你估宜家幼稚園細路仔打架,
8 _9 |, n! U& n+ G4 \& n你打我一拳我要踢番你一腳? ...
3 l- O' b" E( \* ^" f5 V: Vjojojojoj 發表於 2010-8-30 12:24 AM
; h9 M4 _3 {# A0 c中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;
2 S6 s6 k: P7 |4 v8 B$ ]- T3 D( V早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?
. u. F1 n1 C0 z9 P1 o; v" H' _/ h4 H$ n對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;
3 n9 S$ O* U* g, `5 E; i' t/ D當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱? $ e# B! X6 E7 ^) a2 S! s
你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;
: @6 A( Z3 O! M- f當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?
/ s; f# R# V$ q$ _) j3 s7 b
: L4 q. X. |0 u1 x- n8 d0 M
; Y0 _  t* g# t9 X4 a0 Z) J中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;
3 o' W/ ]7 i  m4 U  k! e早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?# t! l0 k3 l4 j+ M! h2 `' c
對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當 ...
/ i9 a! f4 T0 d8 ]' a打狗棒 發表於 2010-8-30 10:36 AM
9 S: _, |. T/ C
宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,
" ?# w5 X5 ]. f+ o/ ~) Q講乜春汪精衛?; T- w7 m  _- ~- |. p
你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?
( S* S+ \0 G3 h' v0 D2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚
$ O8 o6 ?. u  k中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔,
9 j1 O9 H: @9 |6 m7 n/ A0 d, @用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁
) L! p1 B2 L$ D8 Q% R/ n% x7 W- V4 J5 g你咁鐘意搞事, 你唔去叫人同你一齊搞革命, 睇下有幾多人跟你?! F0 b9 W' q! c) m5 ]
你都7能懵懵, 只係識講廢話, 其實就想睇香港人同賓佬一齊仆街
最諷刺係甘不濟既菲律賓人民刀有權選總統
$ I1 y3 b# Q1 G  Z# C' v1 ]6 s
  d' s  v* ^% E% {! g& P 6 F( _3 H; O) X8 ?
甘先進既香港人民竟然冇權選特首
長遠香港人可以借今次事件幫菲律賓建立更民主法治既制度
: p! F* ]3 p* v) I8 I宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,4 d% T/ n4 u6 u+ M. y* e' G2 s4 _
講乜春汪精衛?
0 I- l9 P  x$ O  H% m% [# o8 }你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?
! j7 [; g3 f" j; d2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚
% i7 w0 j8 D( Y8 m中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔,
. V6 K7 q, v0 F' k用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁4 X6 Z  [0 B/ Y1 x
你咁鐘意 ...3 ]  \1 W- \1 {  C2 I4 p
jojojojoj 發表於 2010-8-30 01:39 PM
- J" N4 d4 _3 k/ G5 m2 I& l1 v9 q
8 o9 {/ z: M( {5 F
算吧啦
: |, j. X3 X& h8 ~再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命
& I" U! j" [4 b9 i% U
0 U/ o; J4 U8 ]* b4 n5 P: D算吧啦
& T5 T, U- R' y( I再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命
1 B& X$ Q, \( `! Y3 {9 P- s+ ]Watchman 發表於 2010-8-30 10:25 PM
) G/ B% v2 c$ H% U0 |9 G" |
0 p3 D$ [1 G- k' ^
只係覺得, 如果因為自己既不幸, 去針對晒人地成個種族, , Z- M1 E6 C/ J4 _6 e# h
燒領事館比你燒死晒入面D人又點? 咁同個槍手有咩分別?' n4 |5 ^, R0 h: \
再講多次, 唔係要成個菲律賓血債血償, 只係要番個真相, 還番死者公道+ K- B0 G) ^5 \) u' d! j
唔知點解有人可以講埋D咁唔理智既野, 作為香港人真係為佢感到有D羞恥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。