<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!
返回列表 回復 發帖
# n8 f8 l5 W! A
( N. @1 v$ P/ y; F5 f唔係話唔比佢葬,
& q4 q) t8 G4 B' n9 a# M/ E但事發只係短短幾日咁就葬左佢係咪快左D?
% o! z+ Z0 e$ z究竟有冇驗過屍?
1 v2 b( k0 U$ x有冇CHECK過佢身上有冇D咩線索?
  s: ~2 c) f; x# u' }; h# h& [一話放班人過黎查就即刻領屍即葬,' \, ^( c, }: i! b5 A* K
會唔會係怕人係佢身上CHECK到D乜? ..., a% H$ w8 T1 a* {! l6 f! Y/ s
jojojojoj 發表於 2010-8-30 02:07 AM
. O1 X+ a6 }1 I: \+ y- B- R
2 [1 }, \. s/ i2 t& K
匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,5 v$ S5 O8 G! _5 J9 s3 X/ e
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?6 U; e$ y" e" u

- E$ R1 g! c5 T' f- A. x當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,# r3 U4 z  {4 P& s. p3 J. l
你還應對它還有任何期望嗎?
: q  n1 L- n6 S5 a; X( t- |, W4 R$ m$ _! w( ]0 ]) {; K0 E
匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,
/ W6 ~! D1 s6 _( r9 i* r但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?
# c1 b  e7 v5 x9 y( Y( i# x/ j2 }8 K5 }; k  p) f2 w/ D. S; Y7 p
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,3 o3 [4 L8 N2 ?9 M& p' g, ~& O1 ?0 G
你還應對它還有任何期望嗎? ...
* z8 {! k3 K6 E5 J4 j" b6 l9 yinfjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
/ ?' j# X; j8 f3 e  y
) J7 K' V/ _1 J% t
5 k! j' R! `) e6 r' t9 l
講真菲律賓衰極刀巧過中 共多多倍, s$ Q$ y6 o9 D3 G8 T1 z

; y7 v2 B% P5 d# A, d6 H港人係內地發生意外,共匪會將消息全面封鎖,港人根本無權過問
2 w, X+ u. [2 z0 m! o5 t$ t$ b  R! F4 Z$ z0 J
然後極速火化,死無對證
) \  @; N- {, p* s# g' d  g! Z9 k- _* {2 A
菲律賓衰極刀係一個民主國家
禾係 ........ ....... 電梯男
: s4 w# y$ o+ s9 e% R. V, B' A

5 B+ H& U; F0 n2 F; n匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,2 R( c! h8 _1 ~9 q, v/ [+ o9 h" W
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?
" p- B4 n; x  P! J: |9 |% |* m% N5 `2 I& f+ j
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
" ^1 T" f- h" H5 D6 t5 x你還應對它還有任何期望嗎? ...
/ T6 P6 J+ W: ?! ~infjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
5 f" t2 b; g. ]6 x, O, ^$ C! N
0 T  R1 m0 G4 B& p5 ^% w成單野要查根本有排查,
1 t; w( a5 m2 M5 y+ W( B7 H只係查在場既人都有排搞,
4 h. y7 k  Q9 u1 _1 _1 d: U: D& S5 s# j唔好話人地就算香港,$ T3 [( K% `+ K/ Z/ [6 l( \0 M
之前徐步高案都係有疑點而不了了之
$ X8 T  G  O2 i  A( [但今次賓佬做到咁低章真係好野
% J/ w& K: l; j6 n$ A! N1 x* R3 |

9 [$ E6 n* y' i  @成單野要查根本有排查,1 K) D& G# h; ^" H7 z
只係查在場既人都有排搞,
: g) o) f: I1 T& W唔好話人地就算香港,' K+ j% q8 O3 R) a% U5 q1 v# l
之前徐步高案都係有疑點而不了了之, M5 c& n/ o4 @1 O3 G) k
但今次賓佬做到咁低章真係好野
7 h6 o6 o. I/ w) G3 U2 Rjojojojoj 發表於 2010-8-30 02:32 AM
0 g  n/ C. m4 ~; E) u4 K

' N6 z, K$ q" T' O
1 W/ D8 ?$ z3 P9 e8 d有得查刀巧過冇得查- i4 x+ [% j+ b# m* ]' c' U& y
5 O+ h  v1 z6 U( H: Y0 k- w" [
如果係大陸你想查刀幾難牙
) Z( X) Y0 D* N7 P( }6 u0 }

* }" o2 ^( d6 v1 m; h) O衝擊領事館燒領事館就叫替枉死同胞出一口氣?3 U3 ^- M8 R/ U/ v" g6 }, l% r
思想幼稚到白痴既地步,/ P( G* `9 m( g3 B. T' k' Q. c
燒完又點?幫兇仍然逍遙法外,, s/ Y. Z, n; i8 n; c* j  D, E
咁做只會比賓佬逃避責任同落閘既藉口,  N% \* P4 v/ ]; t4 s
更加影響香港既聲譽,6 s$ b1 ]0 _; A* j' {: [0 r0 l
你估宜家幼稚園細路仔打架,; C% P$ {  s1 Q$ n) M0 h: W) B$ k
你打我一拳我要踢番你一腳? ...7 n$ F! x( j) ]# ]
jojojojoj 發表於 2010-8-30 12:24 AM
' K3 S- C  _! J! \% e
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;" v% R6 c: w: R
早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?
/ m4 f0 Z. D  K4 y5 d( X. I( F對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;& a( G9 N1 a* y* w5 m* Q
當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱?
" N- \3 |5 w# Y0 o/ t/ W: [你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;- T* `5 V1 j$ R: a2 H
當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?
7 y. I2 W" h0 t: L* I3 v2 T/ ~+ F$ R( Y3 N! w
8 O; w) `2 U6 K: Q# @3 L, T中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;0 o% {8 Y5 ~" b7 z" z2 _( k
早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?1 e! Y! M; b+ ~& Y5 V& n3 |
對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當 ...+ ]6 u" D/ y2 ~" ~% x
打狗棒 發表於 2010-8-30 10:36 AM
% z5 f0 g3 ?, M+ v8 F1 V宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,0 s9 s+ P( L1 e' y
講乜春汪精衛?/ z1 g( d* L: N2 y5 x9 B* R& T
你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?
2 D$ v: J2 \2 z9 v- _7 K5 V2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚
$ m: X9 m3 I6 Y) `9 j0 ?; r( l中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔,
. z: d# t7 h  e" _用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁
/ e: o& |! I6 D& m  O你咁鐘意搞事, 你唔去叫人同你一齊搞革命, 睇下有幾多人跟你?
+ T+ }0 P( ]( b' c* B6 y9 r  L你都7能懵懵, 只係識講廢話, 其實就想睇香港人同賓佬一齊仆街
最諷刺係甘不濟既菲律賓人民刀有權選總統
9 y9 B7 r" L) z2 J- j6 I . W2 Z$ I4 |  j# l' p

6 b0 m- a/ v5 X$ ^" C0 \6 F+ g2 H甘先進既香港人民竟然冇權選特首
長遠香港人可以借今次事件幫菲律賓建立更民主法治既制度
/ K8 R* w/ J: ~, d2 B% I
宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,
1 D& ~* _* ?1 T% n6 K9 L( x, m. ^2 Z* Y講乜春汪精衛?
2 w+ s+ Q  Q9 ?, K你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?  i; ^: `* A) _8 N& y
2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚
! Y3 O% U0 C' B- H- s0 u  X  I中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔, * H. v$ T* M5 @9 \
用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁
: R' n% R; o& u! H" U4 k你咁鐘意 ...
4 x5 q! I) R& L' j3 n/ N  cjojojojoj 發表於 2010-8-30 01:39 PM
" M3 }5 a; u+ ?, f" ?% B8 F: r# P" Q8 |- B9 F
算吧啦
' X. y8 _* n3 j. q再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命
6 n! J1 ^# Q4 f: O

" [) h1 `% H8 ]$ N算吧啦
$ k& v7 h  u3 ^4 ]' Q' q再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命- _# J, o, i3 F" v) C: K( o% u: ]
Watchman 發表於 2010-8-30 10:25 PM
0 e- Q% n2 V: C+ `7 ~5 @1 f. u

2 W$ F# n; s  L9 Z只係覺得, 如果因為自己既不幸, 去針對晒人地成個種族, 1 q5 ?7 F7 ^" Z- S& U/ @5 C0 L. U+ s
燒領事館比你燒死晒入面D人又點? 咁同個槍手有咩分別?2 z% c! n/ Z, k; o3 B
再講多次, 唔係要成個菲律賓血債血償, 只係要番個真相, 還番死者公道
* @1 V) x5 G2 i! K! j, d唔知點解有人可以講埋D咁唔理智既野, 作為香港人真係為佢感到有D羞恥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。