<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!
返回列表 回復 發帖
+ X' n: F* x6 b" _# c( R- J- \
+ O8 E- a6 F  B1 Z1 C, ]
唔係話唔比佢葬,6 ?9 D2 X2 N, ?- K
但事發只係短短幾日咁就葬左佢係咪快左D?
4 i/ j5 C4 I+ {% u究竟有冇驗過屍?
4 p8 v) t5 c8 F! [: ]+ o有冇CHECK過佢身上有冇D咩線索?' i# a- U5 A6 x! }
一話放班人過黎查就即刻領屍即葬,
" S# Y2 H/ P  [5 I$ I) G. x會唔會係怕人係佢身上CHECK到D乜? ...7 B. e% l7 g; X4 s  I% I7 M
jojojojoj 發表於 2010-8-30 02:07 AM
! m, B' S( g% L

( E" J, W0 D# ?: ?2 v/ s9 f4 |, N0 Z匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,! l* c* X& G4 c  Z
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?3 P2 ?! i9 C7 }; D+ h. J

7 y; n$ g5 v% U; c  z8 }! e8 R當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,  J( D8 o' K( d6 F
你還應對它還有任何期望嗎?
: E; w# t2 S4 e/ G  N

4 _: q$ o1 f! e% V0 g匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,
& w) b5 D4 d. x! _; ?* q0 C但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?. H4 {% ^9 _" _: k* c! \
2 B5 D1 y0 ~2 I& p
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
. M  `9 s8 V. j- w3 N/ h你還應對它還有任何期望嗎? ...3 z( V! p0 c% i8 R8 K: @
infjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
, D9 F7 f* f6 x! R) J8 K+ A0 L  A5 Y5 r

) a% A% @; ^8 E* Q4 f; |' z( W講真菲律賓衰極刀巧過中 共多多倍+ R7 G  _. U- G; i0 o3 c+ B
" @, s; R' c& Y& `- M
港人係內地發生意外,共匪會將消息全面封鎖,港人根本無權過問
! g& ^* `# O6 S8 b6 W6 k& E. h
2 y+ A# V8 g* b8 M- h) `然後極速火化,死無對證
4 \! t- i8 `/ R* Q) _% X) l4 F: e) ^
菲律賓衰極刀係一個民主國家
禾係 ........ ....... 電梯男
! C& R& M& t  z" N' d4 s

% F! \9 N7 F+ A匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,
' o8 j0 s4 N" {但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?$ l* A$ ]5 J4 K+ k' |  W1 i, h
6 z5 I! I6 i3 U- e; Q" v
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
2 K+ j* k& c  T你還應對它還有任何期望嗎? ...4 x- W0 t1 z; ^4 o3 d+ G" Z
infjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
- B0 K1 I" f" W0 B  {2 T( p, [, f+ K" s) e3 K
成單野要查根本有排查,# Q% }+ ^- {+ H
只係查在場既人都有排搞,; A' E4 l5 `2 ?+ _
唔好話人地就算香港," J0 I6 z6 @3 b( @
之前徐步高案都係有疑點而不了了之
/ F6 k# `3 E7 @0 c/ F2 S5 T但今次賓佬做到咁低章真係好野
' A% q6 x& ~: u
6 r, P" ]8 `7 l# y8 o3 }成單野要查根本有排查,( n0 T, ~; s+ Z+ d
只係查在場既人都有排搞,0 D  F# c2 z7 d8 U  W, l$ k& R
唔好話人地就算香港,
* `% A+ q# p6 p9 z+ k之前徐步高案都係有疑點而不了了之
7 D7 L& j. f& M9 L% B- g$ _但今次賓佬做到咁低章真係好野
5 ]: ?( G  r. l. `5 K, G) |jojojojoj 發表於 2010-8-30 02:32 AM
- K9 ]! i) D: {3 t8 }' Y
) u, w+ g, E+ ?( s- o4 Z
9 ]. E1 E  w/ u' s+ Z
有得查刀巧過冇得查9 ], c# J4 p% [1 {0 ^* u0 h

. s" v: ?2 o8 Y% v6 r$ Y4 V) h如果係大陸你想查刀幾難牙
+ |( U: ^7 e! C) m! |
; S/ M) Y* z3 s& ^7 D: y# j
衝擊領事館燒領事館就叫替枉死同胞出一口氣?; n& `. \' W& m1 W+ [& W
思想幼稚到白痴既地步,
, X0 J  R6 E7 Q: A3 _燒完又點?幫兇仍然逍遙法外,( j1 O. a4 H8 f+ B; ]: D# M% g
咁做只會比賓佬逃避責任同落閘既藉口," p' n' }% G: i# Z& |" j+ Q' V8 n
更加影響香港既聲譽,
2 j$ l" f0 M& ?3 X: R2 R( B你估宜家幼稚園細路仔打架," z6 S7 r/ Z3 _1 W0 \  j  z$ j! t
你打我一拳我要踢番你一腳? ...
3 V8 R" {9 V0 _- o1 g6 `, ]( u- Hjojojojoj 發表於 2010-8-30 12:24 AM
  E% U4 j7 d+ F4 J- N; V
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;2 [: p  M: H) K4 e7 m: U
早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?$ y& g1 a* ~$ Y5 Q7 F# s2 @3 K) X
對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;# Q7 ~* J2 d8 y9 u- ~8 c
當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱? . ^( t7 t6 y' T
你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;
& @5 Y% W1 ?7 V$ T1 R當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?
本帖最後由 jojojojoj 於 2010-8-30 01:41 PM 編輯 0 W3 ~: |* @9 a6 ?
0 N: m: S! F) {
: J" C7 V$ @5 J4 p$ L中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;
" o! }5 q; `9 C/ V2 m早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?
) y2 [5 Z- u- O+ R' W" {對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當 ...
3 s+ [, j6 e* Z* x! s打狗棒 發表於 2010-8-30 10:36 AM
* o, p; K0 d7 ~; M: F0 P
宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,
7 A: _- |* L3 D4 t) q9 c- R/ f講乜春汪精衛?
/ j+ p7 M7 K- _: J你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?) t" l) O" p0 `. W/ A2 t
2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚4 S! X; c5 a) x4 p$ E8 Q% O- E* Z
中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔, 3 g9 r% B3 Q6 J* e) p
用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁
+ K* }, S% d! n你咁鐘意搞事, 你唔去叫人同你一齊搞革命, 睇下有幾多人跟你?
5 J8 y4 {; `- L' Y+ x你都7能懵懵, 只係識講廢話, 其實就想睇香港人同賓佬一齊仆街
最諷刺係甘不濟既菲律賓人民刀有權選總統
5 L' r- m: N: _6 }& E 0 ~2 u$ ^; U; p4 ]$ B4 r
! P: ]: `" d1 b8 I
甘先進既香港人民竟然冇權選特首
長遠香港人可以借今次事件幫菲律賓建立更民主法治既制度
$ \) v' y: a8 F4 w8 d( w# d1 u宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,5 W# Y; E" l7 R, P" w4 z
講乜春汪精衛?
: Q; v/ ~" _! f你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?& L* |% T0 J% ^
2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚3 R9 M1 h8 Y0 ~# }, E' b0 y
中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔,
+ ^5 m2 n7 N0 d: ]用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁
  T( D& U5 j4 z% s, ^" N' ?0 w你咁鐘意 ...3 Y- S  U# U$ _6 |$ A5 ]: w4 n
jojojojoj 發表於 2010-8-30 01:39 PM
& Z# l+ b' R4 b0 _- \
( c! {' v: t3 a6 T3 p/ @! S3 H( U算吧啦
8 S% O6 }! ^2 \+ I8 H7 \再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命
' A8 T, M) A: Y8 U# U2 G: K" ~
; A  W, b- K* u算吧啦3 t$ a9 ]! u/ ?5 D7 f
再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命- q/ h: r) |6 ^  I( s0 g
Watchman 發表於 2010-8-30 10:25 PM
% ^$ K: A% Z8 |* T

2 v; @; P. X* ~/ |只係覺得, 如果因為自己既不幸, 去針對晒人地成個種族,
' J& D) {7 s8 t; @% F& q燒領事館比你燒死晒入面D人又點? 咁同個槍手有咩分別?6 v3 F3 k. Q/ V
再講多次, 唔係要成個菲律賓血債血償, 只係要番個真相, 還番死者公道
& k7 ]7 g( _( i唔知點解有人可以講埋D咁唔理智既野, 作為香港人真係為佢感到有D羞恥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。