<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!
返回列表 回復 發帖
) E8 o/ a9 ]' g. N! Q1 D  w
$ c: a$ K1 S8 Q  o1 T3 A4 [9 F  N
唔係話唔比佢葬,+ |9 ?# }+ j1 f$ y; {! Q0 C9 E
但事發只係短短幾日咁就葬左佢係咪快左D?$ T2 H3 Q6 }* I" N
究竟有冇驗過屍?
8 n! s! n8 I5 h2 A  E5 `3 d0 t有冇CHECK過佢身上有冇D咩線索?
* l9 n1 \& J( s, \1 \* `一話放班人過黎查就即刻領屍即葬,
3 h5 q/ s" F3 C- G5 e1 Z會唔會係怕人係佢身上CHECK到D乜? ...
. a- }6 U! f8 S2 f' n- ]jojojojoj 發表於 2010-8-30 02:07 AM
' A1 j0 V# f1 ^+ Y$ C

& t% Z' N4 h' H& v8 R% i  i" b匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,
% i4 w' a% N) }% S! E但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?
$ x0 L- U1 s. X' r( G* A# f2 o5 X+ ?2 \( U$ F
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,7 ~4 O( |' D1 F1 w/ e
你還應對它還有任何期望嗎?
/ N  F# S8 n( y: N' M: D' R

$ |) S% S: ~0 X  \+ e! O匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,. U% \& n  Q6 |; ~: g3 `
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?: Q1 h7 R' E7 a2 \7 g; n
& G" [( P0 U2 |6 U
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
1 V9 `: p" q# f2 h$ T) N你還應對它還有任何期望嗎? ...
, e; |+ \( x7 c. X- Yinfjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
- ?& a3 M9 t& Y1 s/ j! H3 X: @8 }" `6 u; @' A+ a4 p2 Y

, M0 \  D* s% ^講真菲律賓衰極刀巧過中 共多多倍
8 h/ C  |9 i) y1 C2 X' s  e* M7 B" X: w  k
港人係內地發生意外,共匪會將消息全面封鎖,港人根本無權過問6 `6 K9 D6 ?% i# F3 u
: n+ Z; |+ X6 D  W7 [% @* I
然後極速火化,死無對證! l. H2 N$ a* t( s
* n% l. x  s4 W5 o9 ~) v
菲律賓衰極刀係一個民主國家
禾係 ........ ....... 電梯男
  P; Y6 b7 v; S7 O
* k4 c5 g# ]) i9 P匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,
! }, A6 ~! r5 j/ ~9 J; o  A但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?5 V) L6 u& k6 W9 O% n

5 G' n7 N; ]* L5 U, x當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
4 Q' Z/ ~4 j* r. e6 ^7 A你還應對它還有任何期望嗎? ...
1 `" A: p; \1 ?% Z; o0 x7 K2 q$ }; R4 Ninfjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
/ G/ {9 M  y' q8 q4 B( [7 X3 w3 z* N7 B' {# f1 `
成單野要查根本有排查,* y, k1 {8 P( d  }
只係查在場既人都有排搞,4 q! m6 H5 o1 G% h- C& D+ ^
唔好話人地就算香港,
5 F! S0 B0 L9 `* d* C  @( Q/ u# p7 r之前徐步高案都係有疑點而不了了之
; K1 z$ @7 |4 x! c5 ?. r, K但今次賓佬做到咁低章真係好野
8 _# U  @9 F8 Q! ]: y7 n9 P% g5 v" J: |+ p( W2 D
成單野要查根本有排查,
' `) y6 i. |  ?: j! l* n, o只係查在場既人都有排搞,' B( Y+ d: g  A2 D
唔好話人地就算香港,( u5 e$ q- i" a1 i( t& X7 i5 ?
之前徐步高案都係有疑點而不了了之5 p7 Y5 H$ k& e0 O. |
但今次賓佬做到咁低章真係好野
: z( h  q$ I, \% O$ fjojojojoj 發表於 2010-8-30 02:32 AM
, [9 C. g* w; Q) K4 C* k5 L- F4 f5 Y
: j* M3 o* b) K2 L
) Y6 \& @$ H) X3 c5 t8 e; P" m% ~6 d
有得查刀巧過冇得查
* j' U1 A$ v8 z 4 W% A$ [' Y5 Q! G$ H2 c" q
如果係大陸你想查刀幾難牙
% j$ B% A( z. h$ x2 O' a9 X2 i
/ @- L+ C- l! g8 f衝擊領事館燒領事館就叫替枉死同胞出一口氣?. t2 v9 c$ G' W9 U
思想幼稚到白痴既地步,( I" H6 Q- b( W2 u, S
燒完又點?幫兇仍然逍遙法外,
  b& H. b" |: t- ]' W* E0 o咁做只會比賓佬逃避責任同落閘既藉口,
% \% W! `/ C" A; L5 ]更加影響香港既聲譽,
% E3 Z. h' D7 c. O2 Y  p你估宜家幼稚園細路仔打架,5 @# y" @6 [  O0 O: ^; S0 N
你打我一拳我要踢番你一腳? ...! G  m* |) E' C- l$ N" ]! m
jojojojoj 發表於 2010-8-30 12:24 AM
1 g( {/ r0 ?8 l中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;
. s8 s/ E- Q. K0 R% F+ ~1 i早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?; s) ]2 T7 O* x3 z: }- Y
對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;
4 m; `6 d' }0 r: E8 e$ S. M8 c當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱?
" m! n+ f; v$ S1 ^0 ]) K) h0 i你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;
! o4 ~+ I2 V: F7 \9 t7 }當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?
本帖最後由 jojojojoj 於 2010-8-30 01:41 PM 編輯 0 V$ B$ w2 i8 `( U7 d( ~  {

/ `3 F6 A4 _1 C6 u4 t  ?- I" c! S
! c  `+ C9 \" z, w中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;
' Y, `4 q) A: @1 [' @2 A早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?
  i2 A* ]4 ]3 U9 S* s! E對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當 ...
% ?" D6 C+ ]% A2 R打狗棒 發表於 2010-8-30 10:36 AM
! p# U. A8 M7 a+ v/ d
宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,* y: x0 V) w- D5 H' s! W
講乜春汪精衛?
- T1 }  b1 a. a4 g你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?2 g; K. M( ~: X" Y# v! j. @: Z2 r+ `
2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚
: I/ j, i% E" z6 M, W- a* S中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔, % S4 e( b8 H  O  x
用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁0 x" P4 r1 {! k2 r9 N9 `1 P
你咁鐘意搞事, 你唔去叫人同你一齊搞革命, 睇下有幾多人跟你?/ l3 x$ j: G1 r# s
你都7能懵懵, 只係識講廢話, 其實就想睇香港人同賓佬一齊仆街
最諷刺係甘不濟既菲律賓人民刀有權選總統7 N7 T  d; O) Z9 |6 F$ h( O% M6 R4 p
" M/ H7 n' Z$ t5 s  }
1 p' A6 _" D2 d  l2 Q& [
甘先進既香港人民竟然冇權選特首
長遠香港人可以借今次事件幫菲律賓建立更民主法治既制度
( p3 k4 R& h) k
宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,2 ?) A3 m( t# c
講乜春汪精衛?
. o9 z  X) t. e" Z2 C你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?$ }* [/ `. i2 \( z& ~+ Q
2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚
# X6 O- r, [" o中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔, $ `1 c# Q" j3 N% ]  w
用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁$ o8 z  [" P" Y- G! A/ _
你咁鐘意 ...
; O1 w  t; k; c! Fjojojojoj 發表於 2010-8-30 01:39 PM
% h1 s2 u( }/ ]2 e! o! f* H9 Y+ N
* E. r/ j) f0 I算吧啦, a" V, [# z8 H! d6 y
再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命
9 U$ k6 k( D, |% A' a
( D7 o' E0 F+ r" f算吧啦# r& C) o9 ^( s# z0 F
再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命
% x" R. t* @* U' D5 y) ]% r1 V6 |Watchman 發表於 2010-8-30 10:25 PM
) ?. z" a  ]( |) |, e( [0 q1 r) G! T  ^7 V" @
只係覺得, 如果因為自己既不幸, 去針對晒人地成個種族,
& z- k% h( y7 w. R, K/ G燒領事館比你燒死晒入面D人又點? 咁同個槍手有咩分別?
; k4 e8 A( g8 u再講多次, 唔係要成個菲律賓血債血償, 只係要番個真相, 還番死者公道# Y3 ?- P( ]+ Z, ^3 x' w
唔知點解有人可以講埋D咁唔理智既野, 作為香港人真係為佢感到有D羞恥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。